Τα 8 κλειδιά της Επιτυχίας για το 2020 με τα Μυστικά του Feng Shui

Avatar photo Mari Giova 06/01/2020

Τύχη είναι…

Να είσαι στον σωστό τόπο, την σωστή στιγμή και να κάνεις την κατάλληλη επιλογή!!!

 

Τα 3 είδη τύχης είναι η Ουράνια τύχη, όπου μας βοηθάει η γνώση της Αστρολογίας, η Ανθρώπινη, που δημιουργεί ο ίδιος ο άνθρωπος με τις επιλογές του την αυτογνωσία και την προσωπική του εξέλιξη και η Γήινη τύχη και ενέργεια με την αρχαία γνώση του Feng Shui και της Σχολής Ιπτάμενων Άστρων Flying Stars.

Τι είναι η Τεχνική Ιπτάμενων Άστρων

Η Τεχνική Ιπτάμενων Άστρων βασίζεται στον Χρόνο και γι’αυτό έχει τα πιο δυνατά αποτελέσματα. Εμπεριέχει στοιχεία από την Σχολή της Μορφής γιατί πάντα παίζει σημαντικό ρόλο η τοποθεσία, το τοπίο, οι δρόμοι, τα κτήρια που περιβάλλουν τον προσωπικό ή επαγγελματικό μας χώρο αλλά εμπλουτίζεται με στοιχεία της ενέργειας του Χρόνου.

Ένας επαγγελματίας σύμβουλος βασίζεται σε ακριβή μέτρηση με πυξίδα και στο έτος κατασκευής κι ολοκλήρωσης του σπιτιού σε συνδυασμό με τον προσωπικό μας ενεργειακό αριθμό με βάση το έτος γέννησης και θα εργαστεί πάνω στην κάτοψη του χώρου ταιριάζοντας την αρχαία γνώση με τις σύγχρονες ανάγκες των ανθρώπων για το σπίτι ή την επιχείρησή τους.

Άστρα Επισκέπτες

 

Κάθε χρόνο στις 4 Φεβρουαρίου από τις 8 κατευθύνσεις (Βορρά,Νότο,Ανατολή,Δύση,ΒΔ,ΒΑ,ΝΔ,ΝΑ), έρχονται Άστρα σαν επισκέπτες που πρέπει να φιλοξενήσουμε στο σπίτι ή την επιχείρησή μας και φέρνουν την ενέργεια της Αγάπης, του Πλούτου, της Επιτυχίας, της Φήμης και της Ευεξίας.

Με βάση αυτά, ενεργοποιούμε τους Θετικούς Στόχους της ζωής μας!

Το 2020 από τις 4 Φεβρουαρίου ως τις 3 Φεβρουαρίου του 2021 είναι η χρονιά του Γιανγκ Μεταλλικού Ποντικού και θα ευνοηθούν όσοι είναι γεννημένοι ή έχουν ξεκινήσει την επιχείρησή τους σε  συγκεκριμένες χρονιές και θα τους αναφέρουμε αναλυτικά στην συνέχεια…

Τα πρώτα βήματα για την κατάκτηση της επιτυχίας

…απλά και χωρίς πυξίδα!

Κοιτάμε το σπίτι ή το γραφείο μας με τα μάτια ενός επισκέπτη δηλ.  το φροντίζουμε απ’ έξω, τον κήπο, την αυλή, την είσοδο προς το εσωτερικό του. Για να μαγνητίσω την καλή τύχη στο σπίτι μου φροντίζω ιδιαίτερα την Είσοδο.

Είναι η κύρια Είσοδος φωτεινή καθαρή και φροντισμένη; Η είσοδος μας καλωσορίζει, είναι το “στόμα” του σπιτιού μας από εδώ θα μπει  η θετική ενέργεια.

Μας έλκει να μπούμε μέσα στο σπίτι  μπορούμε να την δούμε εύκολα ή υπάρχει κάποιο εμπόδιο μπροστά της; Στις επιχειρήσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό!

Με καλό φωτισμό και όμορφα λουλούδια μια φωτογραφία με όμορφο τοπίο και ένα ζευγάρι ή εμένα τον ίδιο σε φωτογραφία με αγαπημένα πρόσωπα.

Τip

Αποφεύγω στην είσοδο καθρέφτες ή αν υπάρχει μια άσχημη θέα όπως το μπάνιο το κρύβουμε με διακοσμητικά τρικ, όπως ένα ψηλό φυτό εσωτερικού χώρου ή ένα ψηλό έπιπλο, παραβάν κλπ

Το Κέντρο του σπιτιού

Εξίσου φροντίζω το κέντρο του σπιτιού που συμβολίζει την καρδιά του και θα είναι υπέροχο αν στο κέντρο του σπιτιού υπάρχει φως και δεν υπάρχουν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα και έπιπλα, για να ρέει ανεμπόδιστα η ενέργεια σε όλους τους χώρους.

 

Το σπίτι σε Αρμονία με τη Φύση

Είναι πολύ όμορφο να μην υπάρχουν στον χώρο μας αυστηρά μυτερά σχήματα.
Οι κολώνες,  οι μυτερές γωνίες καλό είναι να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες. Αντίθετα η αρχιτεκτονική πρόταση με τις καμπύλες γραμμές είναι πολύ κοντά στην φύση και ηρεμεί τον νου μας.

Σίγουρα οι μονοκατοικίες είναι η ιδανικότερη λύση αλλά και σε μικρά διαμερίσματα μπορούμε να φτιάξουμε μια φυσική μικρή όαση… Τα λουλούδια σε γλάστρες μέσα αλλά και στην βεράντα όπως και στην είσοδο του χώρου μας.

Σίγουρα όχι αποξηραμένα ή μαραμένα σε βάζα.

Σημαντικό να υπάρχουν Φυσικά Υλικά

Το πάτωμα είναι καλό να μοιάζει με την γη να είναι από φυσικό υλικό, πέτρα, μάρμαρο, ξύλο ή έστω τα χρώματα του να έχουν γήινες αποχρώσεις, να μας θυμίζει τις ρίζες μας με την γη.

Για τον ίδιο λόγο είναι σημαντικό το ταβάνι να είναι σε ανοιχτές αποχρώσεις για να μας θυμίζει κάτι από την ομορφιά και την αίσθηση ελευθερίας του ουρανού.
Φυσικά τα χρώματα και οι αποχρώσεις απαιτούν ιδιαίτερη μελέτη πάνω στην κάτοψη του χώρου και πάντα σε αρμονία με το γούστο και τις ανάγκες των ενοίκων αλλά είναι πιο ασφαλές και αισθητικά όμορφο να είναι σε φωτεινές και απαλές αποχρώσεις.

Tip

Όταν θέλουμε κάποιο πιο έντονο χρώμα το προσθέτουμε σε κάποιο διακοσμητικό στον χώρο.

Καθαριότητα

 • Ξεκαθαρίζω και ξεσκαρτάρω άχρηστα και παλιά πράγματα που δεν χρειάζομαι ή που μου θυμίζουν δυσάρεστες αναμνήσεις. Έτσι, απελευθερώνω χώρο για το καινούριο και αυτό με βοηθάει να συντονιστώ στην συχνότητα της αλλαγής! Κοιτάζω τον χώρο μου και ηρεμώ.
 • Καθαρίζω όλους τους χώρους του σπιτιού και αρωματίζω με φυσικά αιθέρια έλαια. Ανοίγω τα παράθυρα και τις πόρτες ιδιαίτερα για το 2020, στην ΔΥΣΗ και ΒΔ να μπει φως και φρέσκος αέρας.
 • Πολύ σημαντικό στους ευοίωνους χώρους του σπιτιού να καθόμαστε, να εργαζόμαστε αν είναι το γραφείο μας , να περνάμε τον περισσότερο από τον χρόνο μας και να φροντίζουμε να είναι καλοφωτισμένοι..
 • Το γραφείο ή το κρεβάτι δεν πρέπει να είναι στην ίδια ευθεία με την πόρτα.
 • ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ… Θυμάμαι το μέτρο και την αρμονία δεν φορτώνω τα δωμάτια και κυρίως την κρεβατοκάμαρα με πολλά αντικείμενα ή έπιπλα για να μπορεί να κυκλοφορεί η θετική ενέργεια ελεύθερα σε όλο το σπίτι.
 • Στοχεύω στην αρμονία και των 5 στοιχείων της φύσης να υπάρχουν όλα με μέτρο.

Δημιουργικός κύκλος των 5 στοιχείων

Το σπίτι μας είναι καλό να εμπεριέχει και τα 5 στοιχεία της Φύσης.

Το στοιχείο του ΝΕΡΟΥ (όπως συντριβάνι, μαύρο ή μπλε χρώμα) δημιουργεί το στοιχείο του ΞΥΛΟΥ (φυτά,λουλούδια) που δυναμώνει, στη συνέχεια, την ενέργεια της ΦΩΤΙΑΣ (κεριά, κόκκινο χρώμα) και με τη σειρά της ενισχύει το στοιχείο της ΓΗΣ (βότσαλα, κρύσταλλοι, κεραμικές γλάστρες με χώμα κλπ) που γεννά και δημιουργεί το ΜΕΤΑΛΛΟ (μεταλλικά ή στρογγυλά αντικείμενα).

Παράδειγμα

Τοποθετώ ΒΔ ένα στρογγυλό κρυστάλλινο μπολ με νερό με λίγα βότσαλα από τη θάλασσα ή ημιπολύτιμες πετρούλες, 2 κεράκια και λουλούδια που επιπλέουν. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε και κέρματα ή κάποια χρυσά, μπρούτζινα κοσμήματα.

Για Αρμονικές Όμορφες Σχέσεις

Η κρεβατοκάμαρα να είναι ιδιαίτερα περιποιημένη, καθαρή και χωρίς πολλές ηλεκτρικές συσκευές ή καθρέφτες. Ρομαντικά απαλά υφάσματα και χρώματα.

 • Το κρεβάτι να έχει κεφαλάρι η αν δεν έχει να προσθέσουμε δυο μεγάλες μαξιλάρες.
 • Να ακουμπά το προσκέφαλο σε τοίχο.
 • Να υπάρχουν σε ζευγάρια είτε κομοδίνα είτε άλλα αντικείμενα
 • Ένα έργο τέχνης με ρομαντικό θέμα
 • 2 ροζ η ανοιχτά κόκκινα κεριά
 • Κρυστάλλους σε ζυγό αριθμό ή βότσαλα της θάλασσας
 • σύμβολα έρωτα και πίστης που απλώς λειτουργούν θετικά για την ψυχολογία μας

Ένα ζευγάρι διακοσμητικά κύκνων ή παπιών μανδαρίνων ή 2 δελφίνια και γενικά ζευγάρια που συμβολίζουν την πίστη και την αιώνια αγάπη.

Οι 8 Κατευθύνσεις και ποια είναι η ιδανική κατεύθυνση για εμάς με βάση τον στόχο ή το επάγγελμά μας !

 

Νότος – (Ευνοούνται Ιατρικά επαγγέλματα)

Άστρο 2 και Ανατολή ~ Άστρο 5 ταιριάζει μόνο σε ισχυρούς πολιτικούς

Στο Νότο και την Ανατολή για το 2020 μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου 2021 μεταλλικά χρώματα και διακοσμητικά, στρογγυλά σχήματα. Ηρεμία και Μουσική Πιάνου ή ένα εκκρεμές ρολόι που χτυπάει με καθαρό μεταλλικό ήχο ιδανικά για προστασία.
Χρυσομπρούτζινα ή ασημένια στρογγυλά αντικείμενα πχ ένας μεταλλικός στρογγυλός δίσκος ή μπωλ με κέρματα.

Δύο φυσικές κολοκύθες στην πόρτα.

Χώροι που χρειάζονται ηρεμία.

Βορράς – Άστρο 3 (Ευνοούνται Δικηγόροι και Νομικά Επαγγέλματα)

Εκφράζει την ενέργεια του ανταγωνισμού. Ιδανικά να είναι εκεί το γραφείο ή η είσοδος.
Για τους υπόλοιπους, μια πινελιά κόκκινου χρώματος και κλειδαριές ασφαλείας για προστασία από κλέφτες.

Ν.Α Νοτιοανατολική Κατεύθυνση Άστρο 6

Ιδανικός χώρος για το γραφείο στρατιωτικών, αστυνομικών, διευθυντών, πολιτικών. Ενίσχυση για το γραφείο τους με συντριβάνι ή ενυδρείο.

Ο πιο τυχερός μήνας 7/10 έως 6/11 και Μηνιαίο Άστρο 8.

Β.Α. Βορειοανατολική Κατεύθυνση – Άστρο 1

Ιδανικό για επιχειρηματίες, σπουδαστές και όσους έχουν το γραφείο τους στο σπίτι.
Σοφία – Ερωτισμός – Ιδέες – Δημιουργικότητα & Φλερτ
Στοιχείο: Νερό, Συντριβάνι

Ν.Δ. Νοτιοδυτική κατεύθυνση – Άστρο 4

Το Άστρο του Έρωτα, της Τέχνης, των Σπουδών και της Ομορφιάς.

Ευνοεί συγγραφείς καλλιτέχνες, εκπαιδευτικούς, επαγγέλματα από τον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, επιχειρήσεις ρούχων, κοσμημάτων, αξεσουάρ και καλλυντικών.

Στο σπίτι ή την κρεβατοκάμαρα ευνοεί την δημιουργία μιας νέας όμορφης ερωτικής σχέσης.

Σημαντικό! Όσοι θέλουν να συναντήσουν έναν δυνατό έρωτα, να ανοίγουν τα παράθυρα σε αυτό το σημείο του σπιτιού τους, να κάθονται συχνά εκεί και να έχουν ένα βάζο με 4 μπαμπού ή για τις γυναίκες ένα βάζο με παιώνια που είναι το λουλούδι του δυνατού έρωτα!
Ιδανικά χρώματα μπλε και γαλαζοπράσινες αποχρώσεις.

Β.Δ. Βορειοδυτική κατεύθυνση 

Η πιο ευνοϊκή κατεύθυνση της αφθονίας και του πλούτου.

Ευνοεί όλους και κυρίως κτηματομεσίτες και επιχειρήσεις με προϊόντα της γης. Τα παντρεμένα ζευγάρια, για να αναθερμάνουν την ερωτική φλόγα φροντίζουν την ΒΔ κατεύθυνση στο σπίτι τους, να περνούν εκεί περισσότερες ώρες.
Αν η κρεβατοκάμαρα είναι Β.Δ, θα ευνοηθεί η απόκτηση απογόνων.

Η Β.Δ πόρτα ή τα Β.Δ παράθυρα φέρνουν την καλή τύχη αρκεί να τα ανοίγουμε συχνά και να χρησιμοποιούμε αυτό τον χώρο για σημαντικές ασχολίες. Τοποθετούμε συντριβάνι, ή ενυδρείο, πινελιές κόκκινου χρώματος σε διακοσμητικά στοιχεία κεριά ή ένα τζάκι που ανάβει και φέρνει την ενέργεια της φωτιάς.
Ιδανικά τριγωνικά σχήματα ή πυραμίδες.

Tip

Σε αυτό το σημείο να υπάρχει το ταμείο της επιχείρησης ή το τραπέζι που γευματίζουμε με έναν μεγάλο καθρέφτη να καθρεφτίζει τα αγαθά που έχουμε.

Πιο ευνοικοί μήνες για τα Β.Δ

4/2 έως 4/3, 7/11 έως 6/12 και 5/3 έως 3/4

Το 2020 είναι η χρονιά του Γιανγκ Μεταλλικού Ποντικού και θα ευνοηθούν όσοι είναι γεννημένοι ή έχουν ξεκινήσει την επιχείρησή τους σε συγκεκριμένες χρονιές.

Ποιοί θα ευνοηθούν το 2020

Το 2020 είναι η χρονιά του Γιανγκ Μεταλλικού Ποντικού και θα ευνοηθούν όσοι είναι γεννημένοι ή έχουν ξεκινήσει την επιχείρησή τους σε συγκεκριμένες χρονιές, που όμως ξεκινάνε από 4 Φεβρουαρίου και φτάνουν ως τις 3 Φεβρουαρίου του επόμενου έτους, γιατί τα έτη στο κινέζικο ωροσκόπιο στηρίζονται σε Σεληνιακούς κύκλους.

Π.χ. κάποιος που έχει γεννηθεί 2 Ιανουαρίου 1972 ανήκει στη σεληνιακή χρονιά του 1971 , επομένως δεν είναι στο κινέζικο ωροσκόπιο ποντικός.
Ενώ κάποιος που είναι 30 Ιανουαρίου 1973 ανήκει στο Σεληνιακό έτος του 1972.

 • Ποντικοί από 4 Φεβρουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου του 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008
 • Δράκοι από 4 Φεβρουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου του 1940, 1952, 1964 , 1976, 1988 και 2000, 2012
 • Πίθηκοι από 4 Φεβρουαρίου ως 3 Φεβρουαρίου του 1944, 1956, 1968, 1980 ,1992 , 2004 , 2016

Για το τέλος κράτησα την καλύτερη συμβουλή ΜΟΥΣΙΚΗ, το ΧΑΜΟΓΕΛΟ μας και πίστη!!!

“Έχεις τα πινέλα έχεις τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα” Ν. Καζαντζάκης

Τα χρώματα είναι στα χέρια μας και εμείς είμαστε οι ζωγράφοι της ζωής μας, αρκεί να βρούμε την αρμονία στα μυστικά του σύμπαντος.

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη από το πιο λαμπερό χαμόγελό μας!!!

Φωτογραφία από Yan Ming στο Unsplash

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *