Οι προβλέψεις της εβδομάδας 13~19 Δεκεμβρίου για τα 12 ζώδια: Aπό το σκοτάδι στο φως

Avatar photo Mari Giova 12/12/2021
Female portrait and astrological signs of the zodiac
Περνώντας από το σκοτάδι στο φως!

 

Το μήνυμα της εβδομάδας:

Οργάνωσε τα σχέδιά σου και αφέσου στην χαρά και την αισιοδοξία της μεγάλης γιορτής της ζωής

 

Μία νέα εβδομάδα ξεκινάει, ευτυχώς χωρίς τη δυνατή επιρροή των εκλείψεων, με αλλαγές στη διάθεση της επικοινωνίας, στην ενέργεια και τη ζωτικότητα των κινήσεων, των επιθυμιών και της ανάγκης να νιώσουμε την χαρά των γιορτών και την ελευθερία των ονείρων μας!

Οι πιο σημαντικές αλλαγές πλανητών της εβδομάδας: 

Την  Δευτέρα 13  Δεκεμβρίου ως την 1η Ιανουαρίου του 2022, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερου  δίνοντας ένα χρώμα λογικής, σοφίας και ωριμότητας  στις σκέψεις, τις συζητήσεις και ευρύτερα στην επικοινωνία και τα ταξίδια όλων.

Σχεδόν ταυτόχρονα την ίδια μέρα ο πλανήτης της δράσης ο Άρης  αφήνει  τον μυστηριώδη  αλλά βασανιστικό Σκορπιό και περνάει  στο ζώδιο του Τοξότη, που  ταιριάζει στην πύρινη και δυναμική φύση του πλανήτη χαρίζοντας  ενέργεια  χαράς, γιορτής και μία νότα αισιοδοξίας και εξωστρέφειας, όσο αυτό είναι δυνατό σε όλα τα ζώδια.

Από τη νέα ζωδιακή του θέση  και ως τις 24 Ιανουαρίου του 2022  ευνοεί ανώτερους στόχους, σχέδια και μεγάλα ταξίδια, άνοιγμα της σοφίας και της γνώσης  και την γέννηση της πίστης και της ελπίδας.

Μέρες προσοχής από όλους:

Η Κυριακή 12 Δεκεμβρίου όταν ο Ήλιος δέχεται την παραπλανητική ενέργεια του Ποσειδώνα και δημιουργεί μεγάλες υποσχέσεις και προσδοκίες, που όμως είναι πολύ πιθανόν να μην βασίζονται στην πραγματικότητα και την αλήθεια.

Ενώ  την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου  ο Ήλιος δέχεται τους περιορισμούς και την πίεση του πλανήτη των κανόνων και των ορίων του  Κρόνου. Μια όψη που απαιτεί πολύ καλή προετοιμασία και οργάνωση σε θέματα εργασιών σχεδίου αλλά και υπακοή σε κανόνες  και πρέπει.

Σταδιακά από τις 14 Δεκεμβρίου  η Αφροδίτη, δείκτης όλων των μορφών των σχέσεων, θα επηρεάζει με τη φαινομενικά ανάδρομη τροχιά της  φέρνοντας κρίσιμες αλλαγές αναθεωρήσεις και επιστροφές ερωτικών συντρόφων, συνεργατών και οικονομικών συμμάχων.

Παράλληλα όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της εβδομάδας  την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου θα επηρεάσει  αφυπνίζοντας την θεά τύχη και  χαρίζοντας  ευκαιρίες κυρίως στα ζώδια του αέρα  Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους αλλά και της φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες  μία υπέροχη Πανσέληνος.

 

Κριός   Αφήνετε τη μελαγχολία και περνάτε στη δράση.

Επιτέλους ο κυβερνήτης σας Άρης, μετά από 43 μέρες βυθισμένος στα σκοτάδια του Σκορπιού, στις 13 Δεκεμβρίου και ως τις 24 Ιανουαρίου ταξιδεύει στην χαρά, την αισιοδοξία και την εξωστρέφεια που δίνει η ενέργεια του Τοξότη.
Κάντε μεγάλα ταξίδια με το μυαλό και την καρδιά σας, ανοίξτε τους ορίζοντές σας, βγείτε προς τα έξω επικοινωνήστε ξαναβρείτε το δυναμισμό και τη ζωτικότητα σας.

 

Ταύρος    Νέες δυνατότητες παρουσιάζονται μπροστά σας.

Η νέα θέση του Ερμή από τις 13 Δεκεμβρίου ευνοεί το ζώδιό σας μέσα από κάθε μορφή επικοινωνίας, συζητήσεων και συναντήσεων, συμφωνιών και νομικών συμβούλων, σπουδών και ταξιδιών.
Προσεγγίστε άλλους ανθρώπους με διαφορετική νοοτροπία, που ακόμα και αν βρίσκονται μακριά, θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα δεδομένα στην καριέρα και θα ανοίξουν νέες προοπτικές.

 

 

Δίδυμοι    Σκέψεις και συναισθήματα σας δίνουν μια πιο ώριμη ματιά. 

Ο Ερμής δικός σας πλανήτης από τις 13 Δεκεμβρίου ως την 1η Ιανουαρίου τονίζει την ανάγκη σας για ασφάλεια οικονομική αλλά κυρίως συναισθηματική. οι σκέψεις σας γίνονται πιο ώριμες πιο λογικές και θέλετε να χτίσετε τη ζωή σας και τις σχέσεις σας Σε πιο σταθερές βάσεις. ο Άρης από τον Τοξότη προκαλεί πιέσεις σε συντροφικές και επαγγελματικές σχέσεις.

 

 

Καρκίνος   Ακούστε σημαντικούς συνεργάτες και τον σύντροφό σας.

Ήρθε η ώρα με τη νέα θέση του Άρη από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 24 Ιανουαρίου να βάλετε τη γυμναστική και δραστηριότητες που σας εμπνέουν στην καθημερινότητά σας, για να εκτονώσετε δημιουργικά άγχη, πίεση και ένταση από το χώρο της δουλειάς και των εργασιακών σχέσεων.
Η νέα θέση του Ερμή απαιτεί από σας λογική, συμβιβασμούς και διαπραγματεύσεις.

 

 

Λέων   Ο έρωτας και η δημιουργία σας απογειώνουν.

Η νέα θέση του Άρη στον οίκο της χαράς, της δημιουργίας, των φλερτ, της διασκέδασης και του έρωτα από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 24 Ιανουαρίου θα σας δώσει φτερά.
Ευνοούνται τα ταξίδια στο εξωτερικό ακόμα και μία ερωτική γνωριμία με κάποιον από άλλη χώρα ή με διαφορετική νοοτροπία και κουλτούρα.

 

 

Παρθένος     Ανοίγονται γέφυρες επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας.

Ο δικός σας πλανήτης ο Ερμής περνάει στις 13 Δεκεμβρίου στον τομέα του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας. Μαζί με την Αφροδίτη σας βοηθά να έχετε μία δεύτερη ευκαιρία, να επικοινωνήσετε, να συναντηθείτε και να τα βρείτε με λογική και ωριμότητα με τους ανθρώπους που αγαπάτε.
Η δημιουργικότητα, η έμπνευση και οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες απογειώνουν τα ταλέντα σας.

 

 

Ζυγός   Έχετε τη δύναμη να κατακτήσετε και τους πιο μακρινούς στόχους.

Ανακτάτε την χαμένη αυτοπεποίθησή σας και ορμάτε στη δράση αξιοποιώντας στο έπακρο σχέσεις, συνεργασίες και τον κύκλο των γνωριμιών σας για να πετύχετε υποστήριξη και συμμάχους.
Ευνοούνται οι σχέσεις και η δημιουργικότητα σας. Ανοίγετε το χώρο του σπιτιού σας σε επισκέψεις που σας δίνουν χαρά.

 

Σκορπιός  Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας.

Μικρά ταξίδια, συναντήσεις, συζητήσεις και μηνύματα, συμφωνίες και αγοραπωλησίες ανανεώνουν τη διάθεση  και  την κοινωνικότητά σας. Επικοινωνήστε τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά σας, για να πετύχετε τα όνειρα και τους στόχους σας. Προετοιμαστείτε και για συναντήσεις με ανθρώπους από το παρελθόν!

 

 

Τοξότης  Ο Άρης τονίζει την ανάγκη σας για νέους προορισμούς.

Από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 24 Ιανουαρίου υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιό σας και γεμίζετε δύναμη,  ερωτική ενέργεια και ζωτικότητα.

Ο ερωτισμός και ο μαγνητισμός σας φτάνουν στα ύψη! Επιτέλους θέλετε να ζήσετε, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε ξαναβρίσκοντας την χαμένη αισιοδοξία σας.

 

 

Αιγόκερως  Γνωριμίες, συζητήσεις και συναντήσεις αλλάζουν την καθημερινότητά σας.

Στις 13 Δεκεμβρίου και ως την 1η Ιανουαρίου ο Ερμής επισκέπτεται το ζώδιό σας και σας χαρίζει  όλα τα επικοινωνιακά του χαρίσματα, για να πείσετε, να συζητήσετε, να πετύχετε συμφωνίες, να φτιάξετε τις εργασιακές σχέσεις ακόμα και να σχεδιάσετε μεγάλα project ή ταξίδια που πάντα ονειρευόσασταν!

 

Υδροχόος    Μυστικοί έρωτες επιστρέφουν.

Μυστικές συναντήσεις, συναισθήματα, μηνύματα, άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέφουν στη ζωή  και το μυαλό σας.

Προσέξτε  να μην αποκαλύψετε τα μυστικά και τα σχέδιά σας.

Ο  Άρης από τις 13 Δεκεμβρίου ως τις 24 Ιανουαρίου δίνει δύναμη σε όνειρα και κοινούς στόχους μέσα από σημαντικά πρόσωπα και φίλους.

 

 

Ιχθύες   Δώστε όλη την ενέργειά σας στους επαγγελματικούς στόχους σας.

Ξεπεράστε τις παγίδες την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, για να μην κλονιστεί η φήμη σας. Στις 13 Δεκεμβρίου  ως τις 24 Ιανουαρίου, ο Άρης πλανήτης της δράσης περνάει στο χώρο της καριέρας και σας  πιέζει, να ασχοληθείτε και να κοπιάσετε,  για να πετύχετε στόχους.

Παράλληλα ο Ερμής σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε και να  και να ανοίξετε Τον κύκλο των γνωριμιών σας πετυχαίνοντας κοινούς στόχους και όνειρα.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *