Ο Απρίλης ξαφνιάζει τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 02/04/2023

Ο Απρίλης κρατάει έναν Άσσο στο μανίκι του ξαφνιάζοντας όλα τα ζώδια!

Μία ηλιακή έκλειψη & ο ανάδρομος Ερμής αλλάζουν απρόσμενα τα δεδομένα!

 

Το μήνυμα του Απρίλη

‘Κι έτσι όπως θα μας φυσάει ο ανοιξιάτικος αέρας,

μπορούμε να φανταστούμε κιόλας πως θα πετάξουμε.

Άφησέ με να’ ρθώ μαζί σου..’

Γ.Ρίτσος

 

Όλα μπορούν να αλλάξουν με μια τολμηρή απόφαση!

Ο Απρίλιος είναι σίγουρα ένας μήνας που μας φέρνει πολλές εκπλήξεις και σίγουρα δεν θα μας κάνει να βαρεθούμε! Παρά την έναρξη της περιόδου των εκλείψεων και τον ανάδρομο Ερμή στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, θα υπάρξουν πολλές μέρες ευκαιριών και εκπλήξεων σε προσωπικό επίπεδο για τα περισσότερα ζώδια!

Ενώ Θα μας δοθούν ευκαιρίες, για να διορθώσουμε τα λάθος κείμενα της προηγούμενης περιόδου.

Το φαινόμενο που σημαδεύει αυτό το μήνα είναι μία μοιραία έκλειψη του Ήλιου και ταυτόχρονη Νέα Σελήνη σε μία όψη σύγκρουσης με τον δυνατό και σκοτεινό Πλούτωνα.

Πολιτικά, οικονομικά γεγονότα θα πυροδοτήσουν εξελίξεις και η πτώση ενός σημαντικού ηγέτη θα τροχοδρομήσει  τα παγκόσμια γεγονότα.

Σε πιο προσωπικό και καθημερινό επίπεδο ο Ερμής γυρνώντας σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά από τις 21 Απριλίου και επηρεάζοντας αρκετές μέρες νωρίτερα θα προκαλέσει αναστάτωση στην ερωτική και οικονομική ζωή κάποιων ζωδίων που Θα αναλύσουμε παρακάτω!

 

Οι  πλανητικές αλλαγές & τα φαινόμενα του Απρίλη

 

Το πιο σημαντικό φαινόμενο του μήνα η ‘ματωμένη’ έκλειψη Ηλίου.

Η έναρξη της περιόδου επιρροής των εκλείψεων εγκαινιάζεται από την Πανσέληνο στις 6 Απριλίου, για να έρθει η πρώτη έκλειψη του Ηλίου και Νέα Σελήνη στην τελευταία μοίρα-μέρα  29° του Κριού στις 20 Απριλίου.

Ουσιαστικά είναι αρκετά σπάνιο να έχουμε τον ίδιο χρόνο δύο φορές Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, μια και η Νέα Σελήνη συμβαίνει κάθε 29μιση μέρες, ένα ζώδιο ‘διαρκεί’ τριάντα μέρες και τώρα συμβαίνει να έχουμε δύο φορές Νέα Σελήνη στον Κριό.

Η πρώτη συνέβη στην 1η μοίρα-μέρα του Κριού στις 21 Μαρτίου και η δεύτερη θα συμβεί την τελευταία μέρα του Κριού στις 20 Απριλίου και μάλιστα θα είναι μια έκλειψη Ηλίου σε ακριβή όψη σύγκρουσης με τον μοιραίο και σκοτεινό Πλούτωνα. Μια καρμική έκλειψη που δείχνει το τέλος και την πτώση ενός ηγέτη και σοβαρά γεγονότα στις ΗΠΑ και παγκόσμια που θα κορυφωθούν ως τα τέλη Μαΐου… Επηρεάζονται έντονα ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Ερντογάν, ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Εμμανουέλ Μακρόν- σε προηγούμενα άρθρα μου από το 2020 έχω προβλέψει την πορεία του Τραμπ και του Μακρόν . Μένει να δούμε την συνέχεια και το τέλος!

 

Ο Ερμής, πλανήτης της επικοινωνίας, στις 3 Απριλίου αφήνει τον ορμητικό και καθόλου διπλωμάτη Κριό, για να επισκεφτεί τον σταθερό και πιστό στις αξίες του Ταύρο, όπου θα παραμείνει ως τις 11 Ιουνίου, πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ό,τι ‘συνηθίζει’ λόγω της ανάδρομης πορείας του!

Ο Ερμής από τον Ταύρο μας φυλάει εκπλήξεις καθώς από τις 7 Απριλίου περνάει στην σκιά της ανάδρομης πορείας του και στις 21 Απριλίου ξεκινά μια φαινομενικά ανάδρομη τροχιά που θα διαρκέσει ως τις 15 Μαΐου.

Θα επηρεαστεί ο τρόπος σκέψης μας, ενώ οι συζητήσεις και τα ταξίδια καθυστερούν και μας μπερδεύουν. Τα μέσα ενημέρωσης και μεταφοράς, όπως και τα θέματα της εκπαίδευσης, οι μαθητές και οι σπουδαστές προκαλούν πολλές συζητήσεις και επανέρχονται στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας. σίγουρα θα υπάρξουν σοβαρά γεγονότα και κίνδυνος αλλά και προσπάθειες εξαπάτησης και σκάνδαλα με επίκεντρο στις 3 και 11 Απριλίου. Τα ταξίδια, τα μέσα μεταφοράς, θρησκευτικά θέματα και γεγονότα στον θαλάσσιο χώρο πυροδοτούν σοβαρές εξελίξεις. Επίσης μετοχές τραπεζών και παγκόσμια οικονομικά ζητήματα βρίσκονται σε κρίση.

Ο Ερμής από τον σταθερό αλλά και πεισματάρη Ταύρο δείχνει εμμονές και πείσματα αλλά πως και η δράση όλων θα γίνει πιο νωχελική και φυσικά ιδανική για διακοπές και το κυνήγι των απλών απολαύσεων.

Από τις 21 Απριλίου με τον ανάδρομο Ερμή θα αρχίσουν να μπερδεύονται, να έχουν διλήμματα και επιστροφές ή επανασυνδέσεις  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

 

Η Αφροδίτη του έρωτα και της αγάπης επισκέπτεται το αέρινο ζώδιο των Διδύμων από τις 11 Απριλίου ως τις 7 Μαΐου και εκτοξεύει το φλερτ, την επικοινωνία και τα ταξίδια στην κορυφή της κοινωνικής ζωής. Προσοχή μόνο στις νέες γνωριμίες αλλά και στις υποσχέσεις, γιατί ο κυβερνήτης αυτής της Αφροδίτης ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά θα φέρει τα πάνω κάτω και θα μπερδέψει με ερωτικά μηνύματα και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν προκαλώντας αναστάτωση σε πολλές σχέσεις!!

 

Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος λαβωμένος από την έκλειψη Ηλίου μόλις λίγες ώρες νωρίτερα-στις 7:12-  ‘έρχεται’ στο σταθερό ραντεβού του με το ζώδιο του Ταύρου εγκαινιάζοντας στις 11:14 ώρα Ελλάδας, την ταυρίσια εποχή.

 

Οι πιο δημιουργικές μέρες

4-7, 10-12  και 22 ως 29 Απριλίου.

 

Ξεχωριστή μέρα για τον έρωτα, την δημιουργία και την Τέχνη

η 7η Απριλίου,  όταν ο Ποσειδώνας από το ζώδιο που κυβερνά  σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη ανασύρει από τα βάθη της ψυχής μας τα όνειρα, την πίστη και όλα όσα χρειαζόμαστε να ακολουθήσουμε, για να ξαναβρούμε τον χαμένο παράδεισο.

Εκεί που η θάλασσα και ο ουρανός, ο ήλιος και τα αστέρια γλυκαίνουν το χαμόγελό μας.

 

Η πιο τυχερή μέρα

η 11η Απριλίου για τα ζώδια του Αέρα

Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους και για τα ζώδια της Φωτιάς Κριούς, Λέοντες και Τοξότες!

Προσοχή σε χειρισμό μηχανημάτων και συμφωνίες ή συζητήσεις υπάρχει σίγουρα κάτι απατηλό ή ασαφές.

 

Τι ενεργοποιεί την θετική έκφραση;

Η επαφή με την φύση, τη θάλασσα, τα συναισθήματα και την διαίσθησή μας.

Όλα όσα προέρχονται από τη φύση, όπως οι κρύσταλλοι και οι ημιπολύτιμες πέτρες ακόμα και ένα βότσαλο από την αμμουδιά.

 

Οι πιο πιεστικές ημέρες

1-3, 8 και 9, 13-21 Απριλίου.

Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί σε θρησκευτικά θέματα και σε πολεμικές ενέργειες ή ατυχηματα στον θαλάσσιο χώρο αναζωπύρωση εντάσεων με επίκεντρο 3, 8, 10 και 11, 19-21 Απριλίου.

Οι ρήξεις, οι ανατροπές, τα σκάνδαλα σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και η Τέχνη, ο Πολιτισμός και οι καλλιτέχνες πλήττονται με επίκεντρο τις μέρες γύρω από τις 14 Απριλίου.

 

 

Ο Απρίλης στα 12 ζώδια 

 

Κριός    Απελευθερωθείτε απ’ όλα όσα δεν είστε εσείς.

Τολμήστε να είστε ο αληθινός εαυτός σας! Νιώθετε πιο ασφαλείς Σε ένα γνώριμο οικείο περιβάλλον όπως στο σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους όμως με τον Άρη στον καρκίνο είναι ακριβώς αυτός ο τομέας που θα απαιτήσει πολλή από την ενέργειά σας και κάποιες ημέρες θα φτάσει κάποιο πρόβλημα ή μία μικρή ένταση στην κορύφωση.

Παράλληλα η επιρροή των φάσεων της Σελήνης ουσιαστικά από τις 21 Μαρτίου θέτει το ζώδιό σας στο επίκεντρο σημαντικών αλλαγών και ανακατατάξεων.  μία νέα αρχή ένας νέος κύκλος ζωής ξεκινάει για σας όμως, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσετε και να ολοκληρώσετε ανοιχτούς λογαριασμούς με τις σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις της ζωής σας, είτε αυτές είναι συντροφικές, ο γάμος ή ακόμα και μία επαγγελματική συνεργασία.

Η Αφροδίτη αλλάζοντας ζωδιακή θέση από τις 11 Απριλίου ευνοεί μετακινήσεις, ταξίδια και την επικοινωνία με νεαρά άτομα και το περιβάλλον σας δίνοντας σας χαρά και ευκαιρίες ανανέωσης, τύχης και γιατί όχι, νέων γνωριμιών ή φλερτ!

Πνέει δυνατός άνεμος αλλαγών, που ακόμα κι αν σας βγάλει από την σταθερότητά σας θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση πιο ουσιαστικών και αυθεντικών αξιών ζωής και ασφάλειας! Να είστε έτοιμοι και να ακολουθήσετε τις αλλαγές μέσα από τις εμπειρίες σας.

 

Ταύρος  Λάμπετε και γοητεύετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Αξιοποιείστε όσο μπορείτε περισσότερο την εύνοια της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο ως τις 10 Απριλίου. Ζείτε ένα ταξίδι γεμάτο ερωτικό πάθος, διεκδίκηση και ζήλεια, ρομαντικές στιγμές αλλά και δημιουργία, διασκέδαση, χαρά και τύχη και τελικά μεγάλες αλλαγές που σας οδηγούν στο δικό σας προορισμό!

Η Αφροδίτη  μετά τις 11 Απριλίου απελευθερώνει την εύνοιά της και σας βοηθά να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας , τις σημαντικές αξίες και τις σχέσεις σας. Κερδίζετε μέσα από την επικοινωνία και τους γύρω σας αλλά και σε οικονομικές υποθέσεις, έσοδα από συμφωνίες, εμπόριο και διαφήμιση της δουλειάς σας.

Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο από τις 3 Απριλίου στις 17.22 παίζει τα δικά του παιχνίδια και αναστατώνει την ζωή σας δίνοντας σας άλλοτε φτερά επικοινωνίας και διασυνδέσεων και άλλοτε λόγω και της ανάδρομης τροχιάς του από τις 21 Απριλίου μπερδέματα και επιστροφές, που είτε θέλετε είτε φοβάστε σας βάζουν σε δίλημμα και προκαλούν καθυστέρηση δράσης.

Ο Ήλιος από τις 20 Απριλίου εγκαινιάζει τον μήνα των γενεθλίων σας και επιτέλους φέρνει τη λάμψη, τη δύναμη, την ενέργεια και τη ζωτικότητα, να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό.

Σταδιακά μπαίνετε στο κλίμα των εκλείψεων ιδιαίτερα οι γεννημένοι 20 ως 26 Απριλίου και μεταξύ 1-10 Μαΐου. Επιτρέψτε στις αλλαγές να ανανεώσουν την ζωή σας ακόμα κι αν δεν τις θέλετε ή αν φοβάστε.

 

Δίδυμοι   Ήρθε η στιγμή ν’ ακολουθήσετε το ταξίδι της καρδιάς σας!

Ο Ερμής δικός σας κυβερνήτης πλανήτης επηρεάζει πάντα το ζώδιό σας και από τις 3 Απριλίου περνάει σε έναν μυστικό χώρο, που ενεργοποιεί κρυφές συναντήσεις και σκέψεις,  θέματα υγείας και ψυχολογίας,  μυστικά και σχόλια.

Ενώ από τις 21 Απριλίου και αρκετές μέρες νωρίτερα  σε φαινομενικά αναδρομή τροχιά σας απασχολεί με θέματα και πρόσωπα από το παρελθόν η προβλήματα που είχατε αφήσει χωρίς λύση.

Η Πανσέληνος με δυνατή επιρροή 4 ως 8 Απριλίου  φωτίζει και τονίζει τη σχέση με το σύντροφό σας ή τα παιδιά αλλά ταυτόχρονα σας φέρνει σε διλήμματα με φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και τις ευθύνες και υποχρεώσεις με φίλους και μία συλλογική δουλειά.  Η χαρά της ζωής έρχεται και είναι σημαντικό να βρεθείτε

Η Αφροδίτη από τις 11 Απριλίου μέχρι τις 7 Μαΐου σας δίνει λάμψη, πειθώ, ομορφιά και γοητεία και σας οδηγεί στην τελική επιτυχία και αρμονία.  επιτέλους Ο Άρης σας έχει αφήσει να ηρεμήσετε Και εκεί που έσπειρε την ένταση το άγχος ή τον πόλεμο Τώρα έρχεται η Αφροδίτη να γλυκάνει τα πάντα  στο πέρασμα της με την αγάπη, τον έρωτα και την ειρήνη.

Οδηγός και πυξίδα σας θα είναι η εσωτερική σας φωνή και η αλήθεια των συναισθημάτων σας. Η ψυχική σας γαλήνη εξαρτάται από το αν ακούσετε όλα όσα τόσο καιρό ποθείτε και κρύβετε. Την ελευθερία να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και την πηγή της δύναμής σας, το παιχνίδισμα και το φλερτ, την χαρά και τη διασκέδαση, την ανεμελιά.

Να είστε πιο προσεχτικοί στην σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και μια επαγγελματική σας συνεργασία κοντά στις 14 Απριλίου και σε εξαπατήσεις ή αυταπάτες στις 11 του μήνα.

 

Καρκίνος   Έχετε περάσει στη δράση και το κυνήγι της επιτυχίας.

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας απαιτητικός για εσάς, ενεργοποιώντας βασικούς τομείς της ζωής σας.  Η Πανσέληνος στις 6 Απριλίου με επιρροή δυνατή τρεις μέρες πριν και μετά αλλά και η έκλειψη Ηλίου στις 20 Απριλίου ενεργοποιούν στον τομέα της καριέρας και της καταξίωσης αλλά και θέματα σπιτιού και οικογενειακών ισορροπιών.

Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και το άγχος να τα προλάβετε όλα σας πιέζει, προκαλώντας κάποιες μέρες ιδιαίτερη ένταση στην οικογένεια αλλά και στο χώρο της δουλειάς.

Βάλτε προτεραιότητες και προσπαθήστε να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ακροβατώντας μεταξύ υποχρεώσεων επαγγελματικών και κοινωνικών αλλά και  δικών σας αναγκών, φιλοδοξιών και συναισθημάτων.

 

Λέων  Προκαλέστε την τύχη από την αρχή και προνοήστε για τη συνέχεια.

Ο Απρίλιος θα είναι πιο ευνοϊκός για εσάς στο πρώτο μισό του. Υπάρχει μία εύνοια της τύχης για το δικό σας ζώδιο όσο ο Ήλιος δικός σας κυβερνήτης είναι δυνατός και ικανός μαζί με το Δία μέχρι τις 13 Απριλίου να διεγείρουν και να προκαλέσουν δεύτερες ευκαιρίες μέσα από επαφές ή μεγάλα ταξίδια με το εξωτερικό,  με μεγάλους οργανισμούς,  ένα νέο κύκλο  προσώπων  μακριά από το κοντινό σας περιβάλλον αλλά ιδιαίτερα ευνοϊκών για τα μελλοντικά σας σχέδια ό,τι και αν αφορούν αυτά.

Εσείς οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου στο δεύτερο μισό του μήνα αλλά και τον επόμενο, να είστε έτοιμοι για αλλαγές σημαντικές και ανατροπές στον τομέα της καριέρας και των συνεργατών, της  κοινωνικής σας θέσης και για κάποιους και της οικογένειας ή της ακίνητης περιουσίας.   Πιθανά λάθη σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους ή θέματα με την εφορία χρειάζονται την προσοχή σας.

Ο Ερμής σε ανάδρομη τροχιά φέρνει καθυστερήσεις εμπόδια και επιστροφές προσώπων και θεμάτων  που επηρεάζουν το επαγγελματικό σας μέλλον και καλείστε τώρα να αναθεωρήσετε, να ξανασκεφτείτε ή να ολοκληρώσετε ένα παλιότερο επαγγελματικό σχέδιο.

Ο Άρης στον τομέα των μυστικών προκαλεί ένα έντονο παρασκήνιο αλλά και πυροδοτεί οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ψυχοσωματικής υγείας.

 

Παρθένος    Θέματα ασφάλειας και οικονομικών  γίνονται πεδίο έντονων διεκδικήσεων.

Θα αρχίσω με τα καλά νέα για το δικό σας ζώδιο, ο Ερμής από τις 3 Απριλίου επισκέπτεται το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου και ευνοεί κάθε μορφή επικοινωνίας και διασυνδέσεις με ανθρώπους, που μπορεί να βρίσκονται μακριά,  μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες, ταξίδια στο εξωτερικό, ένα νέο κύκλο σπουδών ή σεμιναρίων, επαφή με μία άλλη κουλτούρα, ακόμα και έναν διαφορετικό, ξεχωριστό αλλά σημαντικό σύντροφο ζωής. Κάθε μακρινό και μεγαλεπήβολο σχέδιο μοιάζει τώρα να έρχεται πιο κοντά.

Τα κακά νέα είναι ο ανάδρομος Ερμής, γι’ αυτό προσπαθήστε να κάνετε τις πιο σημαντικές ενέργειες και να πάρετε αποφάσεις πριν την φαινομενικά ανάδρομη τροχιά του Ερμή, που ξεκινά στις 21 Απριλίου αλλά επηρεάζει αρκετές μέρες νωρίτερα. Να είστε έτοιμοι για αναθεωρήσεις καθυστερήσεις και μπερδέματα από μικρά λάθη ή μία επιστροφή ακόμα και επανασύνδεση με έναν άνθρωπο από το παρελθόν.

Καλύτερα τις σημαντικές αποφάσεις να μην τις πάρετε όσο διαρκεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή, δηλαδή από τις 21 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου.

 

Ζυγός   Αναθεωρείτε τους συμμάχους σας.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας που θα συνειδητοποιήσετε ποιοι αξίζει να είναι στο πλευρό σας ως σύμμαχοι, σύντροφοι και συνεργάτες. Η Πανσέληνος στις 6 και η έκλειψη ηλίου στις 20 Απριλίου  θα δείξουν τα φωτεινά αλλά και τα σκοτεινά σημεία στις μακροχρόνιες σχέσεις σας. Αλλάζετε και μαζί θα αλλάξει ο τρόπος που διεκδικείτε οικονομικά, ερωτικά αλλά κυρίως τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Η μεγαλύτερη αλλαγή και επανάσταση ξεκινά από μέσα σας και θα βρείτε τη δύναμη να κυνηγήσετε και να πετύχετε τους στόχους σας.

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 11 Απριλίου ως τις 7 Μαΐου η επικοινωνία, η ευγένεια και η χαρισματικότητά σας θα είναι το πιο σημαντικό όπλο σας. Πετυχαίνετε μία συμφωνία και σχεδιάζετε ένα μελλοντικό σχέδιο. Μια δεύτερη ευκαιρία ζωής έρχεται ίσως από μακριά, κρατήστε την δυνατά!

Μια πολύ δυνατή μέρα στις 11 Απριλίου βοηθά να μεταμορφωθείτε στον καλύτερο και πιο φωτεινό εαυτό σας και να βρείτε την δύναμη να πετύχετε έναν μεγάλο στόχο ζωής.

Προσέξτε όμως, την επιρροή μιας δύσκολης όψης μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου 13 και 14 Απριλίου μην παρασυρθείτε άθελά σας σε εντάσεις και προβλήματα που άλλοι προκαλούν.

 

Σκορπιός   Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και απελευθερώστε την κάθε σας μέρα.

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να αλλάξει μέσα από τα άδυτα της ψυχής του και να μεταμορφώσει τη ζωή του και τη ζωή των γύρω του, τότε σίγουρα αυτό το ζώδιο είστε εσείς.  Ο μήνας αρχίζει αρκετά έντονα και γεμάτος προκλήσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε προσπερνώντας το Ψυχικό αλλά και σωματικό φορτίο που σας έχει κουράσει.  Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος παρά μόνο να θέσετε προτεραιότητες την ψυχολογία και την υγεία σας και να προσπαθήσετε να βρείτε βοήθεια και στήριξη σε απλές δουλειές της καθημερινότητας.

Εάν έχετε κάποια γραφειοκρατική εργασία και επαφή με δημόσιες υπηρεσίες ή έχετε αναλάβει κάποια ιδιαίτερη υποχρέωση στη δουλειά σας  τότε το καλύτερο διάστημα θα είναι από τις 5  ως τις 15 Απριλίου.

Ο Ερμής για μεγάλο διάστημα στον τομέα συμμάχων, συντροφικότητας και συνεργασιών δίνει έμφαση στην επικοινωνία αλλά από τις 21 Απριλίου με την φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του, φέρνει αναθεωρήσεις και επιστροφές από παλιούς συντρόφους ακόμα και συνεργάτες.

Με την επιρροή της έκλειψης να δυναμώνει σταδιακά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα το κλίμα γίνεται πιο πιεστικό και στο χώρο της δουλειάς αλλά και λόγω κόπωσης ψυχοσωματικής, άγχους και πολλών υποχρεώσεων.

Με την Αφροδίτη στον τομέα των συντροφικών σχέσεων και των συνεργασιών ως τις 10 Απριλίου μπορείτε να χαρείτε μια ρομαντική σχέση ή να δημιουργήσετε σημαντικά έργα.

Ενώ από τις 11 Απριλίου ως τις 7 Μαΐου ο  ερωτισμός θα φτάσει στο αποκορύφωμά του. Θυμηθείτε την πηγή που σας δίνει έμπνευση και χαρά!

 

Τοξότης    Δώστε μεγαλύτερη αξία στις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Ξεκινάει ένας μήνας που θα φέρει γεγονότα και αλλαγές σε μια ερωτική σχέση ή ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

Η Πανσέληνος στις 6 Απριλίου αλλά και η έκλειψη Ηλίου με επίκεντρο την 21η Απριλίου και πολλές μέρες πριν και μετά επηρεάζουν την κοινωνική, φιλική και ομαδική δράση σας αλλά και την ερωτική σας ζωή.

Ένα μυστικό ή μια παρασκηνιακή ενέργεια έρχεται στο προσκήνιο και εμποδίζει ή τραυματίζει τη σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε,  αυτά που λέτε και τις συμφωνίες σας.  υπάρχει κίνδυνος να βλάψουν την προσωπική σας ζωή.

Ο δικός σας κυβερνήτης Δίας στις 11 Απριλίου συναντά το πιο φωτεινό σώμα στον γαλαξία μας τον Ήλιο Στον τομέα του έρωτα,  για κάποιους των παιδιών,  της χαράς και της διασκέδασης,  της δημιουργίας και της τέχνης.  Αφεθείτε στα φτερά του έρωτα,  χαρείτε διασκεδάστε και δημιουργήστε μέσα από ένα δικό σας χόμπι ή ακόμα και τη δική σας δουλειά.

Η Αφροδίτη θα περάσει από τις 11 Απριλίου ως τις 7 Μαΐου στον τομέα των σχέσεων και θα βοηθήσει σημαντικές μακροχρόνιες σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές  μέσα από το διάλογο και την επικοινωνία.  Προσέξτε μόνο τις ημέρες γύρω από τις 14 του μήνα,  ένα πρόβλημα υπάρχει και βγαίνει στο προσκήνιο ιδιαίτερα για τους Τοξότες του Νοεμβρίου.

Ο Ερμής  δίνει έμφαση σε θέματα καθημερινότητας και εργασίας,  σωστής διατροφής και ευεξίας.  Ενώ ανάδρομος από τις 21 Απριλίου μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και προβλήματα με μηχανήματα ή έγγραφα στο χώρο της δουλειάς και της καθημερινότητας.

 

Αιγόκερως     Υψηλές απαιτήσεις σας πιέζουν.

Ο Απρίλης στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι ένας μήνας  υψηλών απαιτήσεων εντάσεων και πιέσεων κυρίως για το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Η έκλειψη Ηλίου με επίκεντρο την 20η Απριλίου και πολλές μέρες πριν και μετά διεγείρει θέματα στο οικογενειακό περιβάλλον ή στο χώρο της στέγης και της ακίνητης περιουσίας γι’ αυτό πάρτε μια βαθιά ανάσα και οπλιστείτε με υπομονή…

Ο Άρης πλανήτης της δύναμης της δράσης και του ερωτισμού δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε και να ξαναβρείτε τη χαρά της ζωής παρά μόνο αν δώσετε σημασία σε σημαντικούς ανθρώπους για εσάς, μέσα από τη δημιουργία τον έρωτα και την αγάπη που μοιράζεστε.

Η Πανσέληνος τις μέρες κοντά στις 6 Απριλίου μαζί με κάποιες πιέσεις στις 14 σας θυμίζουν ότι πρέπει να υπολογίζετε την ομαδική δουλειά και την συνεργασία αλλά και να είστε πιο λεπτομερείς σε μέσα και τρόπους επικοινωνίας.

Ακολουθήστε τη φωνή της διαίσθησης σας, περπατήστε και χαρείτε τη φύση και τη θάλασσα, ταξιδέψτε, ζήστε ρομαντικές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ως τις 10 Απριλίου και σύντομα θα ξαναβρείτε τα όνειρα και την ενέργεια που αναζητάτε.

 

Υδροχόος  Κερδίζετε το χαμένο έδαφος.

Μπορεί οι βασικοί πυλώνες της ζωής σας να αλλάζουν εδώ και πολλούς μήνες όμως εσείς τώρα είστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, που θα μεταμορφώσουν και θα αναγεννήσουν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή.

Η επιρροή της πανσελήνου με επίκεντρο στις 6 Απριλίου λειτουργεί απελευθερωτικά μέσα από ένα νέο κύκλο ανθρώπων,  επικοινωνία, σπουδές με άτομα που βρίσκονται μακριά, ταξίδια στο εξωτερικό, μία σημαντική συμφωνία η νομική νίκη. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί από τις 5 ως τις 12 Απριλίου.

Τίποτα δεν θα είναι εύκολο αφού διανύουμε μία περίοδο αλλαγών πλανητικών και εκλείψεων, παρόλα αυτά η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας και θα φέρει βλέμματα θαυμασμού, φλερτ και έρωτες από τις 11 Απριλίου ως τις 7 Μαΐου. ταυτόχρονα σας δίνει την ευκαιρία να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να δημιουργήσετε μέσα από μία προσωπική σας ενασχόληση ή ένα χόμπι. Προσέξτε μόνο τις ημέρες κοντά στις 14 του μήνα μήπως μία κρίση ανασφάλειας σας στοιχίσει μία σημαντική σχέση ή ένα οικονομικό λάθος.

 

Ιχθύες   Η δράση και η δημιουργικότητα ευνοούν τους στόχους σας.

Αξιοποιήστε ένα άκρως δημιουργικό και ευνοϊκό διάστημα από τις 5 έως τις 12  Απριλίου.  Η Αφροδίτη ευνοεί την επικοινωνία τις μετακινήσεις και τις διαδρομές τα μηνύματα και τις συμφωνίες με άτομα από το περιβάλλον σας που μπορούν να σας βοηθήσουν ιδιαίτερα κοντά στις 7 του μήνα.

Μετά τις 11 Απριλίου η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα του σπιτιού και των οικογενειακών σχέσεων δίνοντας θετική ενέργεια και στην κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση.

Προσέξτε μόνο κοντά στις 14 Απριλίου μήπως εσείς οι ίδιοι πληγώσετε τους άλλους ή ακόμα και να προκληθεί μια ένταση.   θέματα στο σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας μπορούν να βρουν δημιουργική διέξοδο. Η ανανέωση του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει σε ένα όμορφο κλίμα.

Όλο τον μήνα ο πλανήτης της δράσης, ο Άρης δίνει ενέργεια στην προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα, τονίζοντας την ανάγκη σας για συναίσθημα. Ενώ σας δίνει έμπνευση και δημιουργικότητα σε μια δική σας δουλειά ή ένα χόμπι.

Κυνηγήστε την επαγγελματική σας πορεία πριν τις 18 Απριλίου και ζήστε όμορφες στιγμές με έρωτα, αγάπη και δημιουργία.

Πάρτε σημαντικές αποφάσεις μέχρι τις 17 Απριλίου ή αφήστε τις μετά τα μέσα Μαΐου όταν ο Ερμής δεν θα είναι πια ανάδρομος και θα ευνοεί  συμφωνίες και ταξίδια.

 

©Μάρι Γιόβα 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *