Ο δρόμος που οδηγεί στην κορυφή τα 12 ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 23/01/2022
 23~29 Ιανουαρίου οι προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια

 

Η πολυαστρία στον Αιγόκερο επαναφέρει την αλήθεια
και οδηγεί στην κατάκτηση της κορυφής!

Το μήνυμα των πλανητών

Προχώρησε στο σχέδιο της ζωής σου,

με αργά και σταθερά βήματα ανεβαίνεις

στην κορυφή των στόχων σου.

 

Το πιο σημαντικό πλανητικό φαινόμενο, που ξεκινά

από αυτήν την εβδομάδα και θα διαρκέσει ως τις αρχές Απρίλη,

 η συμπόρευση των δυο αιώνιων εραστών,

της Αφροδίτης και του Άρη

στο ζώδιο που εκφράζει την αλήθεια του Χρόνου, τον Αιγόκερο.

Η Αφροδίτη– σύμβολο της γυναικείας σαγήνης και της αγάπης είναι ήδη στον Αιγόκερο σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά ως τις 29 Ιανουαρίου, όπου θα επανέλθει σε ορθή πορεία, φέρνοντας επιστροφές και επανασυνδέσεις συντρόφων αλλά και συνειδητοποιήσεις και ξεκαθαρίσματα.

Ενώ ο Άρης το σύμβολο της ανδρικής δύναμης και δράσης, της ορμητικής σεξουαλικής ενέργειας θα μπει στο ίδιο ζώδιο στις 24 Ιανουαρίου. Εκεί θα ενωθεί με την Αφροδίτη και μαζί θα ξυπνήσουν πάθη, ένταση, πόθους και διεκδικήσεις αναμοχλεύοντας την ερωτική ζωή για κάποιους και τις επαγγελματικές διεκδικήσεις για άλλους.

Παράλληλα ο Ερμής στις 26 Ιανουαρίου σε ανάδρομη τροχιά επιστρέφει στον Αιγόκερο, όπου Θα συναντήσει τον σκληρό Πλούτωνα στις 29 Ιανουαρίου, για να αποκαλύψει την αλήθεια σε προσωπικό επίπεδο αλλά και παγκόσμια οδηγώντας κυβερνήσεις σε σκληρές αποφάσεις και κρίση των κοινωνικών και τραπεζικών δομών.

 

Ημέρες που πρέπει όλοι να λειτουργήσουν με σύνεση είναι:

Τετάρτη 26 και το Σάββατο 29 Ιανουαρίου.

 

Η Κυριακή 23 Ιανουαρίου είναι μια μέρα που έχει μια πολύ δημιουργική όψη την Σύνοδο του Ερμή στην καρδιά του Ήλιου δίνοντας μια σημαντική ευκαιρία για επικοινωνία αλλά και μεγάλες ανακαλύψεις αλλά και μια άκρως δυσαρμονική και καρμική όψη του Άρη με τον Κρόνο προκαλώντας ένταση, χωρισμούς ή ρήξη.

 

 

Πλανητικό Υστερόγραφο

Σε παγκόσμιο επίπεδο  είναι πιθανές, με επίκεντρο την 23η Ιανουαρίου ακόμα και 2 μέρες νωρίτερα, πολεμικές και τρομοκρατικές επιθέσεις όπως και σοβαρά ατυχήματα σε τρένα και σήραγγες.  Η ειρήνη ας επικρατήσει στον πλανήτη και όλοι ας εργαστούμε για αυτήν.

Η πιο δημιουργική διέξοδος πηγάζει μέσα από την λογική και την σοφία

που διδάσκει η εμπειρία του Χρόνου στο ζώδιο του χρονοκράτορα-Αιγόκερου.

 

Νικητές θα βγουν όλοι όσοι στηριχτούν στην εμπειρία και την σοφία του χρόνου, για να διεκδικήσουν με την δράση τους και να οικοδομήσουν σε γερές βάσεις προσωπικούς στόχους και επαγγελματικές φιλοδοξίες.

 

 

 

Κριός    Διεκδικείτε την επαγγελματική αναγνώριση που σας αξίζει.

 

Μέσα από συλλογική δουλειά και τον κύκλο των γνωριμιών σας θέτετε νέους σημαντικούς κοινούς στόχους με όσους κοιτάζετε προς την ίδια κατεύθυνση. Ο Άρης σε σύγκρουση με τον Κρόνο στις 23 Ιανουαρίου πιέζει να δείξετε σύνεση και να αποφύγετε την ρήξη στον φιλικό κύκλο σας.

Ενώ μετά τις 24 δίνετε μάχες, για την καταξίωση σας στον χώρο της καριέρας και της κοινωνικής αναγνώρισης.

 

 

Ταύρος   Μελλοντικοί στόχοι και σχέδια αναθεωρούνται για να πετύχουν.

 

Η πολυαστρία τεσσάρων πλανητών απελευθερώνει μία δυνατή ενέργεια για σχεδιασμό, αναθεώρηση, οργάνωση μακροπρόθεσμων στόχων.

Σπουδές, συμφωνίες ή νομικές υποθέσεις, σχέσεις και άνθρωποι από το παρελθόν,  ταξίδια και  project  επανέρχονται με τη μορφή μίας δεύτερης ευκαιρίας.

Επιχειρήσεις ή σημαντικά πρόσωπα που προέρχονται από άλλες χώρες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

 

 

Δίδυμοι    Οικογενειακές ευθύνες σας προκαλούν ψυχολογική φόρτιση. 

 

Ένα πρόβλημα που μπορεί να αφορά την οικογένεια, οικονομικές ή  γραφειοκρατικές διαδικασίες  σας προκαλεί ψυχολογική φόρτιση και θα επανέλθει στο προσκήνιο για να βρει τη λύση του.

θέματα με την εργασία ακόμα και την υγεία θα σας  απασχολήσουν και χρειάζονται πιο οργανωμένη αντιμετώπιση.

 

Καρκίνος      Υψηλές απαιτήσεις από σημαντικές σχέσεις.

 

Οι σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. Συνεργασίες,  συντροφικότητα,  άτομα από το περιβάλλον ακόμα και ανταγωνιστές από τη δουλειά σας επανέρχονται στη ζωή σας μαζί με παλιές υποθέσεις,  για να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους.

Μπορείτε να βρείτε κοινά σημεία, να αλλάξετε ακόμα και να βάλετε οριστικά τελεία στη σχέση σας μαζί τους.

 

 

Λέων     Προοιωνίζονται αλλαγές στις επαγγελματικές σχέσεις.

 

Η καθημερινότητα και οι σχέσεις στην εργασία, έγγραφα και δημόσιες υπηρεσίες θα σας απασχολήσουν. Τα όπλα σας θα είναι η εμπειρία σας, η οργάνωση και η μεθοδικότητα, η αναθεώρηση συμφωνιών  αλλά και σχέσεων για την επίτευξη συλλογικών στόχων.

Φροντίστε την υγεία και την ευεξία σας.

 

 

Παρθένος     Δημιουργήστε όμορφες στιγμές  με τους αγαπημένους σας.

 

Συναντήσεις και σοβαρές συζητήσεις με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο σας επηρεάζουν βαθιά και σας αλλάζουν.  Κάποιοι θα βιώσετε επιστροφές και επανασυνδέσεις σε μία καρμική σχέση από το παρελθόν.  Φανείτε δημιουργικοί και αφεθείτε περνώντας όμορφα με αυτούς που αγαπάτε.

 

 

Ζυγός    Η οικογένεια και το σπίτι πρωταγωνιστούν στην καρδιά σας.

 

Βιώνετε αλλαγές, αναθεωρήσεις ακόμα και επανασυνδέσεις με δικούς σας ανθρώπους.  Κάποιοι θα αποφασίσετε να αλλάξετε χώρο ή τόπο κατοικίας, ακόμα και  επαγγελματική στέγη.

θα πρέπει να βρείτε τις ισορροπίες με άτομα της οικογένειάς σας και να ξαναφτιάξετε τις σχέσεις σας. Επιμείνετε στη διατήρηση συμμάχων και όχι αντιπάλων.

 

 

Σκορπιός   Τολμήστε να γίνετε πιο εξωστρεφείς.

 

Συμφωνίες, συζητήσεις, συναντήσεις, αγοραπωλησίες, το αυτοκίνητο ή τα μέσα επικοινωνίας θα σας απασχολήσουν και θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τους γύρω σας ακόμα και τον τρόπο που σκέφτεστε.

Συγγενείς και ο σύντροφός σας απαιτούν την προσοχή σας και θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε σημαντικές αλλαγές, για να ξαναβρείτε τις ισορροπίες.

 

 

Τοξότης     Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας αξίες.

Στραφείτε στα σημαντικά και ουσιαστικά της ζωής σας για να νιώσετε ασφάλεια.

Χρειάζεστε να νιώσετε αποδοχή και θα αγωνιστείτε για τα κεκτημένα σας και την αναγνώριση της δουλειάς σας. Έχετε πολλά έξοδα αλλά θα λάβετε και χρήματα που σας οφείλουν από παλιά.

 

 

Αιγόκερως    Είστε στο επίκεντρο  των γεγονότων.

Τέσσερις πλανήτες είναι σε ανάδρομη και ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο, κάνοντας σας πιο μαχητικούς και ξεκαθαρίζοντας παλιές υποθέσεις. Συνεργάτες από προηγούμενα επαγγελματικά σας βήματα επανέρχονται και εσείς καλείστε να αποφασίσετε.

Καλύτερα τις σημαντικές αποφάσεις, να τις αφήσετε για τον Φεβρουάριο. Αναθεωρείτε τις κρίσεις και τις αξιολογήσεις σας.

 

 

Υδροχόος     Κυοφορούνται  μελλοντικές αλλαγές.

Προετοιμάζονται  σε ένα πιο μυστικό επίπεδο Εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας.  κάποια συναισθήματα σας τα κρατάτε μυστικά και ξυπνάνε αναμνήσεις.  Προσέξτε να διαφυλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ακόμα και μία προσωπική σας σχέση από ανταγωνιστές.  Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου μπορείτε να βρείτε κοινή συνισταμένη με τον σύντροφο ή έναν ισχυρό σύμμαχο.

 

 

Ιχθύες    Φανείτε συνεπείς σε υποχρεώσεις και ευθύνες.

Με επίκεντρο την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου  θα πρέπει να λειτουργήσετε πιο προσεκτικά  με ανθρώπους στην καθημερινότητα και την εργασία σας.  Μην δώσετε αφορμή για σχόλια και προστατεύστε την φήμη αλλά και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας.

Αποφύγετε το αλκοόλ ή κάποια τροφή που μπορεί να σας προκαλέσει αλλεργία και υιοθετήστε πιο υγιεινές συνήθειες για εσάς και την οικογένειά σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *