Η μαγική πανσέληνος της Άνοιξης οδηγεί σε μια νέα πύλη ενέργειας..!

Avatar photo Mari Giova 21/03/2019
Μάρι Γιόβα 

Αστρολόγος & Σύμβουλος  Feng shui

Τηλ  6932081799                
instagram mariyiova
mariastrologia.blogspot.gr
Fb Μάρι ΓιόβαΗ μαγική πανσέληνος της Άνοιξης οδηγεί  μια νέα πύλη ενέργειας..!

Το μήνυμά της Αγρίμια οι άνθρωποι όταν ακούσουν τον εγωισμό~ Ήλιο   μα και θεοί σαν φτάσουν την Αγάπη~ Σελήνη στον Ζυγό!


Όταν τα λουλούδια ανθίζουν κάτω από το φως του ολόγιομου φεγγαριού ξυπνάνε οι πιο βαθείς πόθοι και τότε η ψυχή των ανθρώπων κλονίζεται… οι σχέσεις αλλάζουν, μεταμορφώνονται σαν πεταλούδες της άνοιξης που βγαίνουν από το κουκούλι της ασφάλειας και ζητάνε άλλα, μια ζωή αλλιώτικη να ζήσουν!!

21 Μαρτίου Εαρινή ισημερία  ουσιαστικά η πρώτη μέρα της Άνοιξης που κρατάει μέχρι τις 20 Ιουνίου, η μέρα αρχίζει να μεγαλώνει , ο Ήλιος ξεκινάει το ταξίδι του στον Ζωδιακό από το πρωταρχικό ζώδιο τον Κριό , η πρωτοχρονιά της Φύσης και μια νέα αστρολογική χρονιά!Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό 2 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα της 21ης Μαρτίου και η Πανσέληνος βρίσκεται στο μέγιστο της λίγη ώρα μετά . Μια πανσέληνος που γίνεται στον μοιραίο άξονα της μηδενικής μοίρας των παρορμητικών με τον Ήλιο στην Ο μοίρα του Κριού να ζητάει την απόλυτη ικανοποίηση του άνδρα ή του Εγώ, ενώ ή Σελήνη ως ψυχή και ως γυναίκα  να αντιτίθεται ζητώντας να ζήσει μια σχέση ένωσης με το Εμείς … Πόλεμος στις ψυχές και στις σχέσεις πόλεμος που ζητάει ειρήνη. Πάλη και έρωτας καρμικός που ζητάει φως αγάπης , αγκαλιά και ξεδίψασμα των πληγωμένων ψυχών .


Μια μαγική πανσέληνος την πρώτη μέρα της Άνοιξης θα σφραγίσει τρεις μήνες μέχρι τις 20 Ιουνίου σε ένα ταξίδι στα 12 ζώδια
    Κριός   Ο Ήλιος φωτίζει τον δρόμο σας και η Πανσέληνος ζητάει ολοκλήρωση των επιθυμιών σας
Χρόνια πολλά γεμάτα φως και σοφία. Ο μήνας των γενεθλίων σας ξεκινάει μαζί με μια υπερπανσέληνο που φωτίζει σκιές στις σχέσεις , τον γάμο και τις συνεργασίες σας. Ακούστε την φωνή της καρδιάς σας χωρίς εγωισμούς και πείσματα, αν θέλετε να βρείτε ισορροπίες ανάμεσα στα δικά σας θέλω και των άλλων.

Ταύρος   Ακούστε την διαίσθησή σας και βρείτε ισορροπίες σε απλές στιγμές
Είστε ζώδιο της Άνοιξης αλλά αυτή η καρμική πανσέληνος σας κάνει λίγο πιο ανήσυχους ή ανασφαλείς σε καθημερινά, πρακτικά ή εργασιακά θέματα. Βρείτε συμμάχους και ρίξτε τους τόνους. Στην εργασία σας το άγχος δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, φροντίστε τον εαυτό σας και την ψυχοσωματική σας ευεξία. Υιοθετήστε έναν πιο αρμονικό τρόπο ζωής.

Δίδυμοι   Ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας και την χαρά της ζωής
Επιτέλους μέσα στην ομίχλη του ανάδρομου Ερμή από τις 21 Μαρτίου ξεκινάει για σας ένα διάστημα πιο δυναμικό και πιο αισιόδοξο. Η Πανσέληνος της Άνοιξης συμβολίζει το φτερούγισμα του Έρωτα, το παιχνίδι της γοητείας, τα παιδιά, την τέχνη και την δημιουργία, την χαρά της ζωής.
Χαμογελάστε ένα φως αρχίζει να φαίνεται…

 Καρκίνος   Η πιο δυνατή πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σας για ασφάλεια
Η άνοιξη έρχεται και η πανσέληνος που την εγκαινιάζει σας επηρεάζει σε θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια. Φροντίστε τους δικούς σας, τους γονείς σας και βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπάτε.

 Λέων  Τολμήστε μεγάλα ταξίδια και όνειρα που φτάνουν μακριά
Επιτέλους με την εαρινή ισημερία της 21ηςΜαρτίου μοιάζει να ξυπνάτε από τον λήθαργο του χειμώνα και να ξαναβρίσκετε την ενέργεια και την ζεστασιά σας. Η πανσέληνος σηματοδοτεί συζητήσεις, ταξίδια, συμφωνίες , νέες ιδέες και πολλές επαφές!! Μόνο μην υπερβάλετε και μην πεισμώσετε στις δικές σας απόψεις.

                 Παρθένος  Δίνετε έμφαση στον οικονομικό τομέα
Η Άνοιξη αρχίζει με έντονη την ανάγκη σας να καλυφτείτε οικονομικά όμως αυτό δεν θα είναι εύκολο. Έξοδα σας βγάζουν από το πρόγραμμα και κάπως μπλέκεστε με οικονομικά φίλων ή δικών σας ανθρώπων.  Οργανωθείτε και βάλτε μια τάξη σε πρακτικά θέματα. Φυλάξτε τα μυστικά σας και ακολουθήστε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.


                 Ζυγός   Είστε οι πρωταγωνιστές της Άνοιξης , χαρείτε !
Επιτέλους λάμπετε και μαγνητίζετε τα βλέμματα αυτό το φεγγάρι ένα από τα πιο φωτεινά του 2019 είναι στο δικό σας ζώδιο. Μπορείτε να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας αλλά προσέξτε να μην προκαλέσετε ανταγωνισμό ή ζήλια στις σχέσεις σας όχι μονο με τον σύντροφο αλλά και με τους συνεργάτες.


Σκορπιός   Ακολουθήστε τα θέλω της ψυχής σας
Η μαγική πανσέληνος στην πρώτη μέρα της Άνοιξης θα φωτίσει τα συναισθήματα που κρύβετε βαθιά μέσα σας και όσο κι αν δεν θέλετε τώρα θα νιώσετε στην ψυχή σας αν οι επιλογές σας ήταν αυτές που θα σας δώσουν ένα καλύτερο αύριο. Τώρα θα ολοκληρωθούν επαγγελματικά θέματα και θα φανεί ποιοι είναι αληθινοί απέναντί σας. Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας και φυλάξτε τα  μυστικά σας.


Τοξότης   Τα όνειρα  μπορείτε να τα ζήσετε μαζί με όσους τα μοιράζεστε
Η αρχή της Άνοιξης και η μαγική πανσέληνος που την φωτίζει εγκαινιάζει για σας μια περίοδο που θέλετε να ζήσετε όνειρα και στόχους μαζί με ανθρώπους που κοιτάνε προς την ίδια κατεύθυνση.
Σας δίνετε η δυνατότητα να ανοίξετε τον κύκλο των φίλων αλλά και των θαυμαστών σας!

   
Αιγόκερως   Δείξτε την προσοχή σας στην καριέρα αλλά και σε σημαντικές σχέσεις.
Η πανσέληνος της Άνοιξης τονίζει θέματα στην εργασία σας και σε μια σημαντική σχέση σας επαγγελματική ή προσωπική. Δείτε τα μηνύματα που σας δείχνουν κάποιον δυσαρεστημένο σύντροφο ή συνεργάτη σας για να προλάβετε και να λύσετε την όποια δυσαρμονία. Άλλωστε η σύνεσή σας πάντα σας δείχνει και τις λύσεις. Ιδανική περίοδος για να λάμψετε κοινωνικά ή και επαγγελματικά αρκεί να μην προκαλέσετε ζήλειες.

 Υδροχόος  Ή άνοιξη έρχεται φωτίζοντας δρόμους νέων ευκαιριών
Η εαρινή ισημερία μαζί με την Πανσέληνο θα φωτίσει νέους τρόπους και δρόμους επικοινωνίας, ταξιδιών, σπουδών, νομικών υποθέσεων και τα σχέδιά σας που φαντάζουν μακρινά. Αλλάζετε νοοτροπία και σκέψη, χαίρεστε νέες γνωριμίες με ανθρώπους διαφορετικούς από σας αλλά που σας γοητεύουν.


 Ιχθύες  Προχωρήστε δυναμικά και πιστέψτε στην δύναμή σας!
Αν πιστέψετε στις ικανότητές σας και προβάλετε τα ταλέντά σας μαζί με την διαίσθησή σας μπορείτε να κινήσετε γη και ουρανό!
Θα χρειαστεί να βρείτε νέες ισορροπίες για να κατακτήστε οικονομικούς ή συναισθηματικούς στόχους σας και να νιώσετε ασφάλεια. Φροντίστε να κυνηγήσετε την εργασία που θα σας προσφέρει και την οικονομική ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα φροντίστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας μαζί με τους αγαπημένους σας.
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *