ΆρθραΑστρολογίαΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣΕίχαμε γράψει στις 31 Μαρτίου για τον Απρίλιο και όχι μόνο 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τον Απρίλιο ιδιαίτερα προς το τέλος Απρίλη αλλά και στις αρχές Μαΐου η Ελλάδα μας δυστυχώς, όπως και η κυβέρνηση θα περάσει ίσως τον χειρότερο μήνα του 2017!!! Η γειτονική Τουρκία θα προκαλέσει με σοβαρότατα επεισόδια την χώρα μας καθώς θα ενεργοποιηθεί η έκλειψη του Φεβρουαρίου που πάλι επηρέαζε πολύ αρνητικά την Ελλάδα.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο.ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΧΤΕΣ 22 ΜΑΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ( ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ)


Η οικονομική συμφωνία της χώρας μας θα συναντήσει πολλά εμπόδια και σε κάθε περίπτωση, όπως είχαμε ξαναγράψει, η Ελλάδα θα συναντήσει απίστευτες δυσκολίες, θυσίες και ένταση τις επόμενες μέρες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ , ΚΑΘΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το MARIGIOVA.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Από την Mari Giova

Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://marigiova.gr/wp-content/uploads/2021/04/planets_footer-blue.png

Ακολουθήστε με στα social

MariGiova.gr | 2021 - All Rights Reserved © | weblegends.gr