ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Avatar photo Mari Giova 24/05/2017


Είχαμε γράψει στις 31 Μαρτίου για τον Απρίλιο και όχι μόνο 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Τον Απρίλιο ιδιαίτερα προς το τέλος Απρίλη αλλά και στις αρχές Μαΐου η Ελλάδα μας δυστυχώς, όπως και η κυβέρνηση θα περάσει ίσως τον χειρότερο μήνα του 2017!!! Η γειτονική Τουρκία θα προκαλέσει με σοβαρότατα επεισόδια την χώρα μας καθώς θα ενεργοποιηθεί η έκλειψη του Φεβρουαρίου που πάλι επηρέαζε πολύ αρνητικά την Ελλάδα.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΝΤ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο.ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΧΤΕΣ 22 ΜΑΙΟΥ

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ( ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΙΟΥ)


Η οικονομική συμφωνία της χώρας μας θα συναντήσει πολλά εμπόδια και σε κάθε περίπτωση, όπως είχαμε ξαναγράψει, η Ελλάδα θα συναντήσει απίστευτες δυσκολίες, θυσίες και ένταση τις επόμενες μέρες.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ , ΚΑΘΩΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *