Επαλήθευση αστρολογικών φαινομένων για την Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο

Avatar photo Mari Giova 21/07/2017

Μάρι Γιόβα

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui   
Πιστοποιημένη Σύμβουλος
του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ.6932081799                    
 mariaenastron@gmail.com
                                                                                                     FB mari.gioba     


Η γνώση της Αστρολογίας επαληθεύτηκε , δυστυχώς με τον πιο τραγικό τρόπο για την χώρα μας. Για όσους μας διαβάζουν  σε άρθρα μας από τον Φεβρουάριο τονίζουμε την επικινδυνότητα του θαλάσσιου ελλαδικού χώρου είτε για έναν μεγάλο σεισμό είτε για σοβαρότατη τουρκική απειλή. Στο τελευταίο άρθρο μας για τον Ιούλιο γράφαμε :

Πλανητικό Υστερόγραφο ( Δημοσιευμένο στις 2 Ιουλίου 2017)

”…Μέρες γύρω στις 5 και 20 Ιουλίου σκληρής βίας, σοβαρών ατυχημάτων και έντονων γεωφυσικών φαινομένων και σεισμών στο θαλάσσιο ελλαδικό χώρο και σε παγκόσμιο επίπεδο.”
Διαβάστε αναλυτικά εδώ:

https://mariastrologia.blogspot.gr/2017/07/blog-post_2.html

και στο FB mari.gioba Astrology and feng shui στις 19 Ιουλίου είχα δημοσιεύσει:Για τον δικαστικό έλεγχο του Ντόναλντ Τραμπ, έχουμε γράψει πολλές φορές στο Πλανητικό Υστερόγραφο και είδαμε τις κινήσεις άμυνας που διέρρευσαν στην δημοσιότητα για την πρόσληψη ως συμβoύλου του Λευκού οίκου ενός Δικαστή, για την υπόθεση πιθανής πρόσληψης του πλανητάρχη για την εκλογή του με την Ρωσία:

Πλανητικό Υστερόγραφο δημοσιευμένο από τις 22 Μαΐου 2017:
”Ο Τραμπ και οι ΗΠΑ θα περάσουν κρίση και περιπέτειες. Οποιαδήποτε λάθος κίνηση του πλανητάρχη, από το παρελθόν του και το επόμενο διάστημα, θα δεχτεί το πλήγμα μιας θείας δίκης.”
Διαβάστε περισσότερα εδώ:
https://mariastrologia.blogspot.gr/2017/05/22-31.html

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *