Έκλειψη Σελήνης & Πανσέληνος Σχέσεις σε κρίση γι’ αυτά τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 24/03/2024

Η έκλειψη Σελήνης τινάζει στον αέρα σχέσεις και συνεργασίες, οδηγώντας σε επαναστατικές αποφάσεις!

 

Σαν δυνατό μελτέμι η Σεληνιακή έκλειψη αναταράζει,

μεταμορφώνει & προκαλεί τα όρια 

& την αλήθεια στις σχέσεις των ζωδίων.

 

 

Το μήνυμα της έκλειψης

 

Κοίτα την αλήθεια μέσα σου.

Κοίτα τον κόσμο σου με τα μάτια της αγάπης.

Τότε κανένα εμπόδιο, άνεμος ή τρικυμία

δεν θα είναι ικανά να ανακόψουν την πορεία σου!

 

Μια Πανσέληνος και έκλειψη δυναμική ξεκινάει μια έντονη περίοδο, που στον πυρήνα της προκαλεί ακραία, δυνατά, ορμητικά συναισθήματα και παγκόσμια γεγονότα.

 

Πάντα κατά την διάρκεια των εκλείψεων η ενέργεια μεγιστοποιείται και ωθεί σε μεγάλες ριζικές αλλαγές. Όλα τα ζώδια καλό είναι να αποφεύγουν σημαντικά νέα ξεκινήματα και αποφάσεις κρίσιμες για το μέλλον κατά την επιρροή των εκλείψεων τουλάχιστον 15 μέρες πριν και μετά το φαινόμενο.

Η πρώτη έκλειψη του 2024 θα γίνει στις 25 Μαρτίου στις 5° του Ζυγού και είναι Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης.

 

Μια έκλειψη Σελήνης μας επηρεάζει περισσότερο συναισθηματικά και ψυχολογικά και φέρνει κυκλοθυμική διάθεση, φόρτιση και αναταραχή σε θέματα που αφορούν μια σημαντική σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

 

Ενώ προκαλεί με αλήθειες και αλλαγές που μέχρι τώρα δεν θέλαμε να παραδεχτούμε και να πραγματοποιήσουμε. Μια σχέση, ένας γάμος, μια συνεργασία ακόμα και θέματα πολιτικών συνεργασιών και διπλωματικών σχέσεων κρατών τώρα κινδυνεύουν με οριστική ρήξη.

Καλλιτεχνικές, νομικές και ειδήσεις για διπλωματία θα μας απασχολήσουν έντονα παγκόσμια, όπως και έξαρση της βίας. Ενώ και θέματα με καλλιτέχνες και Τέχνη, μουσεία και πρεσβείες έρχονται στο προσκήνιο λόγω σοβαρών γεγονότων. Μετεωρολογικά και γεωφυσικά φαινόμενα γίνονται ακραία.

Στο ωροσκόπιο της Ελλάδας από τώρα ως τον Οκτώβριο η επιρροή των εκλείψεων επηρεάζει έντονα με διάσπαση και αποκαλύψεις, πολιτικούς ηγέτες, την υπόσταση της κυβέρνησης και προκαλεί το αίσθημα Δικαίου του λαού.

 

Η επιρροή αυτής της έκλειψης με έναν διαφορετικό τρόπο θα επαναληφθεί  στις 2 Οκτωβρίου, όταν στην 10° μοίρα του Ζυγού θα γίνει η τελευταία έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη του 2024.

Η έκλειψη της 25ης Μαρτίου θα επηρεάσει με αυτήν την δυναμική σειρά:

Κριούς του Μαρτίου, Ζυγούς του Σεπτεμβρίου, Καρκίνους του Ιουνίου και Αιγόκερους του Δεκεμβρίου και τα αποτελέσματα των ενεργειών, αποφάσεων και επιλογών των τεσσάρων ζωδίων του παρορμητικού σταυρού θα φανούν ως τον Οκτώβρη στην έκλειψη Ηλίου.

 

Κριός   Η κρίση σε μια σχέση οδηγεί σε ένα καινούριο βήμα.

Η Πανσέληνος και έκλειψη απέναντί σας δείχνει πως οι σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας και θα πρέπει να ακούτε τι έχουν να σας πουν. Για να μην επέλθει ρήξη θα πρέπει να βρείτε και πάλι την ισορροπία ανάμεσα στα θέλω σας και τις κοινές επιθυμίες.

 

Καρκίνος   Ανισορροπία και αναταραχή.

Η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης επηρεάζει δυναμικά τους επαγγελματικούς σας στόχους, την αναγνώριση και τις φιλοδοξίες σας.

Καλύτερα να μην εκφραστείτε εγωιστικά και να ισορροπήσετε ανάμεσα στον επαγγελματικό τομέα και την οικογένεια σας, για να μην υπάρξουν εντάσεις και παράπονα.

Θέματα στέγης, σπιτιού ή ακίνητης περιουσίας και οικογενειακών σχέσεων βρίσκονται στο επίκεντρο ριζικών αλλαγών. Ένας γονιός σας χρειάζεται περισσότερο.

 

Ζυγός    Έκλειψη Σελήνης και τα συναισθήματα παίρνουν φωτιά!

Με την Πανσέληνο και σεληνιακή έκλειψη στο δικό σας ζώδιο εσείς αποφασίζετε με ποιους συντρόφους, συνεργάτες, συμμάχους ακόμα και δικούς σας ανθρώπους θα συνεχίσετε την πορεία σας.

Μεγαλύτερη προσοχή οι Ζυγοί του Σεπτεμβρίου ως τις 4 Οκτωβρίου.

 

 

Αιγόκερως   Οι προσωπικές φιλοδοξίες κλονίζουν συνεργασίες.

Ο τομέας της καριέρας και της κοινωνικής καταξίωσης βρίσκεται σε ένταση. Σχέσεις επαγγελματικές και οικογενειακές σας φορτίζουν ψυχολογικά και σας πιέζουν για αλλαγές.

Βρείτε την ισορροπία μέσα από ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο που σας ταιριάζει.

Φροντίστε γονείς και την αξιοπιστία σας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *