Δελτίο αστρολογικών φαινομένων του Μάρτη

Avatar photo Mari Giova 04/03/2018
Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui            

Feng Shui Research Center

instagram marigioba

FB mari Gioba 

τηλ 6932081799

Το μήνυμα του Μάρτη: Καλωσορίστε την Άνοιξη,

φροντίστε τον κήπο της ζωής σας 
και φυτέψτε νέους δυνατούς σπόρους, 
για να πάρετε τους πιο γλυκούς καρπούς!!

Χαρούμενο και ολάνθιστο Μάρτη!
Μάρτιος, ένας  μήνας που  κλείνει το μάτι στην όμορφη Άνοιξη σαν μια υπόσχεση νέας αρχής και αναγέννησης  στη ζωή όλων των ζωδίων, διώχνει το παλιό και φέρνει ΤΗ ΝΕΑ ΣΠΟΡΑ στη ζωή και την καρδιά μας.
Φανταστείτε την ζωή σας σαν ένα κήπο, που πέρασε έναν δύσκολο χειμώνα αλλά τώρα μπορείτε να διώξετε τα ξερά και τα ζιζάνια, που πνίγουν τα λουλούδια σας. Θα χρειαστεί  κόπος και προσπάθεια στις δύσκολες μέρες αλλά θα έχετε έναν καθαρό κήπο, που θα μπορείτε να φροντίσετε και να φυτέψετε νέους σπόρους, όνειρα και στόχους αρκεί να το θέλετε βαθιά και να το καλλιεργήσετε με την βοήθεια των καλότυχων όψεων του Μάρτη.


Ο μήνας που υποδέχεται την Άνοιξη είναι πλούσιος σε αστρολογικά φαινόμενα και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε. Σαν να έχει δύο πρόσωπα ένα συννεφιασμένο και ένα ηλιόλουστο το μόνο σίγουρο κρατάει την υπόσχεσή του, Μάρτης είναι νάζια κάνει… και την μια θα χαμογελάει με πολύ θετικές πλανητικές όψεις και την άλλη θα συννεφιάζει με πιεστικά πλανητικά φαινόμενα απαιτώντας από τα περισσότερα ζώδια προσεχτικούς ελιγμούς και σύνεση.
 Το πιο σημαντικό είναι να αδράξουμε τις ευκαιρίες στις θετικές μέρες και να προστατεύσουμε όσα είναι πολύτιμα τις πιο πιεστικές μέρες.
Το Αστροημερολόγιο του Μάρτη
Μια υπέροχη πρώτη εβδομάδα με πολύ όμορφες όψεις της Αφροδίτης, που κυβερνά τον Έρωτα και την τέχνη και του Ερμή πλανήτη της επικοινωνίας από τους Ιχθείς με τον Δία    και τον Πλούτωνα.
Ταυτόχρονα μια ποσειδώνια Πανσέληνος στην γήινη Παρθένο στις 2  Μαρτίου με την πιο δυνατή επιρροή λίγες μέρες πριν και μετά,  ρίχνει αυλαία στην πιεστική περίοδο των εκλείψεων του Φεβρουαρίου, που ταλαιπώρησαν κυρίως τους σταθερούς Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια με βάση την πλήρη ημερομηνία γέννησης τους. Μια πανσέληνος που απαιτεί ισορροπία ανάμεσα στα όνειρα και την πλάνη, στο συναίσθημα και την λογική. Φυλαχτείτε από τις Σειρήνες οι πιο ευαίσθητοι.
6 και 7 Μαρτίου μέχρι το τέλος του μήνα, ο Ερμής της επικοινωνίας και η Αφροδίτη πλανήτης όλων των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών, στον παρορμητικό Κριό που δεν φημίζεται για την ηρεμία του! Κρατηθείτε γερά γιατί οι απαιτήσεις αυξάνονται και ο εγωισμός δεν θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος για όλα τα ζώδια. Διαφυλάξτε τις σχέσεις που αξίζουν και διώξτε αυτές που σας κρατάνε πίσω. Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης θέλει φτερά στην ψυχή και στα βήματά σας.
Από 9 Μαρτίου ο Δίας που φέρνει επέκταση και ευκαιρίες σε όσους τις βλέπουν, μπαίνει σε φαινομενική ανάδρομη πορεία. Γυρνάνε όλα τα ζώδια στο παρελθόν και ξανασκέφτονται τι και πως!
14 Μαρτίου το επίκεντρο μιας όψης που επηρεάζει όλο τον μήνα ο αισιόδοξος Δίας από τον Σκορπιό σε δύσκολη όψη με τον αυστηρό Κρόνο στον Αιγόκερω. Αγώνας , αντοχή και σύνεση για όλους απαιτεί.
17 Μαρτίου Νέα σελήνη στο τέλος των Ιχθύων επηρεάζει με καινούρια ενέργεια μέχρι και 30 Μαρτίου. Ανάγκη για Ξεκινήματα.
23 Μαρτίου μέχρι 15 Απριλίου Ερμής στον Κριό σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά μην ανησυχείτε θα αναλύσουμε και τα θετικά του σε άλλο άρθρο. Ζητήματα του παρελθόντος στο φως.
31 Μαρτίου γαλάζια πανσέληνος στον Ζυγό και Αφροδίτη στον Ταύρο  τα φώτα πέφτουν σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποκάλυψη μυστικών ή σκανδάλων.
Αστρολογικό Υστερόγραφο
Μάρτιος ένας μήνας γεμάτος περιπέτειες και δυνατές συγκινήσεις. Θέλει προσεχτικούς και έμπειρους ελιγμούς μα πάνω απ’ όλα ΠΙΣΤΗ και καλή πυξίδα, για να περάσουμε την ουράνια γέφυρα του πεπρωμένου μας. Του δικού μας μοναδικού πεπρωμένου, όπως η μοίρα και η ψυχή ορίζουν…
Οι πιο τυχεροί του Μαρτίου η τριπλότητα του Νερού Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.
Η πρόταση του Μάρτη για Καρκίνους, Σκορπιούς Και Ιχθύες Πιστέψτε στον εαυτό σας  και Σχεδιάστε το πλάνο της ζωής σας! 
Με όπλα την γοητεία αλλά και την επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορείτε να βρείτε στήριξη και νέες προτάσεις, για να  πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Κοιτάξτε γύρω σας την κατάλληλη ευκαιρία ή την διέξοδο στο πρόβλημά σας..
Ευνοήστε με την τύχη των αστεριών και τις δικές σας ενέργειες κυρίως την πρώτη εβδομάδα Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, κυρίως οι γεννημένοι το 3ο Δεκαήμερο του ζωδίου σας. -Αν και κάποιοι Καρκίνοι ακόμα αντιμετωπίζετε προκλήσεις (που μπορούν να αναλυθούν μόνο στο προσωπικό σας ωροσκόπιο) μπορείτε να βρείτε λύσεις και διεξόδους.- Οι ευκαιρίες δεν θα σταματήσουν στην αρχή του μήνα αλλά θα συνεχιστούν με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο μισό του μήνα που θα ενθαρρύνει νέα ξεκινήματα.
Πρόταση του Μάρτη για τα ζώδια της γης Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους Ακολουθήστε νέους προσανατολισμούς με σύμμαχο την σοφία των εμπειριών σας.  Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είστε η επόμενη ζωδιακή τριπλότητα που ευνοήστε από τον ουρανό του Μαρτίου αλλά μέσα από σκληρή δική σας προσπάθεια. Σας περιμένει πολλή δουλειά αλλά και επιβράβευση μετά από έναν μαραθώνιο αντοχής. Ευθύνες, υποχρεώσεις και αλλαγές μην τις φοβηθείτε, γιατί αν κοπιάσετε θα αμειφθείτε, όμως μην παρασυρθείτε σε άγονο πείσμα,  γιατί δεν θα προχωρήσετε. Χρειάζεται να δείτε και από μια άλλη οπτική, που θα πλουτίσει τον κόσμο σας και τις εμπειρίες σας με ευκαιρίες τολμήστε να ακολουθήσετε και να εμπιστευτείτε κάτι ή κάποιον που η αξία του είναι πιο βαθιά και δυνατή από την απατηλή επιφάνεια. Όταν τα γεγονότα δείχνουν να καθυστερούν μην αντισταθείτε δεν έχει νόημα. Ακούστε την ενέργεια των αστεριών και γυρίστε πίσω να διορθώσετε λάθη έτσι θα απελευθερωθείτε από τα φαινομενικά εμπόδια. Οι Αιγόκεροι του 1ουδεκαημέρου μετά τις 18 Μαρτίου πρέπει να είστε πιο προσεχτικοί και να φροντίσετε τον εαυτό σας.
Πρόταση του Μάρτη για την τριπλότητα των ζωδίων του αέρα Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι Φυλάξτε ό,τι σας δίνει φτερά και αποδεσμευτείτε από παλιά φορτία.
 Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης δεν είναι ο ιδανικός για σας και θα χρειαστεί να δράσετε με ευελιξία και με διπλωματία. Κάποιες φορές δεν φταίνε οι άλλοι που δεν σας καταλαβαίνουν ίσως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πως και εσείς τους βλέπετε πιο εγκεφαλικά και λιγότερο συναισθηματικά. Θα πρέπει λοιπόν να σκεφτείτε με την καρδιά σας !!! Ναι οξύμωρο αλλά αναγκαίο. Μπείτε για λίγο στην θέση αυτών που πιστεύετε ότι σας αντιμετωπίζουν με λάθος τρόπο. Πιο σημαντικό σταμάτηστε λίγο να σκεφτείτε και να νιώσετε τι αξίζει πραγματικά για σας και φροντίστε το. Έτσι αν χάσετε κάποιον ή κάτι, θα είναι κάτι που θα σας απελευθερώσει και θα μπορέσετε να προχωρήσετε ελεύθεροι.
Πρόταση του Μαρτίου για τα ζώδια της Φωτιάς
Κριοί Λέοντες Τοξότες Αφήστε για λίγο το γκάζι και χαμηλώστε ταχύτητα και ρυθμούς. Συνδυάστε την φλόγα που πάντα έχετε με την σκέψη και την εμπειρία σας  Θέλετε να τρέξετε αλλά οι καιροί απαιτούν ήρεμες κινήσεις με σοφία και συνετά βήματα. Δραστηριοποιηθείτε  με ενθουσιασμό αλλά και ώριμα βήματα. Θυμηθείτε Υπάρχει πέρασμα αλλά κρύβει κινδύνους.
Κριοί Λέοντες Τοξότες υπάρχουν μέρες που μπορείτε να τολμήσετε αλλά με σχέδιο. Και να θυμάστε αν τολμήσετε τώρα θα υπάρχει και κάποιο αντίτιμο Πιο ευνοικό διάστημα ειδικά για το 3οδεκαήμερο των ζωδίων σας είναι το πρώτο μισό του μήνα.  Σας δίνει δύναμη, ενέργεια και μαγνητισμό ο Άρης με τον Ουρανό πλανήτη των μεγάλων αλλαγών.
Η ζωή σας μοιάζει σαν να έχετε ανέβει σε ένα τεράστιο κύμα και ισορροπείται πάνω σε μια σανίδα αλλά χωρίς να γνωρίζετε το πώς! Σκεφτείτε όμως ότι η αποφάσεις σας μπορεί να αλλάξουν τους επόμενους μήνες. Όσοι είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσέξτε λίγο περισσότερο γιατί οι κινήσεις σας θα ελεχθούν και μόνο αν λειτουργήσετε σωστά θα αμειφθείτε.

Θυμηθείτε το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.

Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *