Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Νοεμβρίου, η Συμμαχία Κρόνου Ουρανού .

Avatar photo Mari Giova 09/11/2017
Μάρι Γιόβα

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 
Σύμβουλος Feng Shui Research Center Canada 

τηλ. 6932081799         

FB mari.gioba
instagram  marigioba

Το μήνυμα του Νοεμβρίου:
Τόλμησε ν’ αλλάξεις και ν’ αναζητήσεις το καινούριο, χτίζοντας πάνω στην γνώση που απέκτησες με τον χρόνο. 

Ο Νοέμβριος είναι πάντα ένας μήνας μεταμόρφωσης και βαθιάς εσωτερικής αλλαγής, που συμβολίζεται με το μυστηριακό ζώδιο του Σκορπιού. Ο Ήλιος στον Σκορπιό κατεβαίνει στο βασίλειο του Πλούτωνα, στα βάθη της γής, εκεί που όλοι κρύβουμε τα πιο βαθιά μας τραύματα αλλά και τους πιο δυνατούς πόθους μας… σαν τις ψυχές που όσο κι αν ντύνονται με επιφανειακά χαμόγελα, γυμνές καθρεφτίζουν τις αντάρες του μυαλού και της καρδιάς μας.


Ο μήνας του Σκορπιού συμβολίζει την μεταμόρφωση της ψυχής και της ζωής μας, όπως και τα σύμβολα του Σκορπιού… Το φίδι που έρπει, απελευθερώνεται από την φθαρτή φύση του και ανυψώνεται στον ανώτερο εαυτό μας τον αετό, πετώντας ψηλά φέρνει στους ανθρώπους την  Γνώση και ελεύθερος πια μεταμορφώνεται στο περιστέρι της ειρήνης, που κομίζει την επανάσταση μέσα από την αγάπη και τον σεβασμό.

Αυτός ο Νοέμβρης φέρνει κάτι ακόμα πιο σημαντικό, μια σπάνια πλανητική συνάντηση, ο συντηρητικός Κρόνος σύμβολο της εμπειρίας, του χρόνου, της σταθερής δομής θέλει να οικοδομήσει σε γερά θεμέλια την αλλαγή, μια νέα ιδέα, ένα ανατρεπτικό σενάριο, που κομίζει ο πλανήτης Ουρανός.
Ο Κρόνος από τον Τοξότη σε αρμονική όψη τριγώνου με τον Ουρανό στον Κριό θα επηρεάζει όλο τον Νοέμβριο μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, όλα τα ζώδια σε διαφορετικούς τομείς ζωής. Αίτημα του η συνύπαρξη της παράδοσης και του δοκιμασμένου με την ριζική αλλαγή και το προοδευτικό.

Τι κρύβει το θεαματικό τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό, σε ισχύ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά: 

-διαβάστε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σας, αν θέλετε να μάθετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας επικοινωνήστε δωρεάν μαζί μου στα στοιχεία μου στην αρχή του άρθρου ή με μήνυμα στο: https://www.facebook.com/mari.gioba – .


ΚΡΙΟΣ    Ανήκετε στο στοιχείο της φωτιάς και είστε στην πρώτη σειρά των ζωδίων, που επηρεάζεστε θετικά από τον Κρόνο και τον Ουρανό, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι την τελευταία βδομάδα του Κριού. Μπορείτε να τολμήσετε μια αλλαγή που θα έχει γερές βάσεις στον χρόνο. Το μόνο που πρέπει να προσέχετε είναι οι εντάσεις, τα κρυολογήματα και να σκέφτεστε τις επιθυμίες των γύρω σας. Αποφύγετε να πάρετε ρίσκο και να τεντώσετε το σκοινί τις ημέρες κοντά στις 19 Νοεμβρίου. 

ΤΑΥΡΟΣ    Πολύ βαθιά μέσα σας επιθυμείτε μια αλλαγή, που κρύβετε πολύ καλά, ίσως και από τον ίδιο σας τον εαυτό, γιατί φοβάστε. Αν ξεπεράσετε τους φόβους σας, μπορείτε να επενδύσετε και να οργανώσετε τις επιθυμίες σας προσωπικές ή ακόμα και οικονομικές σε κάτι που φαίνεται ριψοκίνδυνο αλλά αξίζει τον κόπο. Αν σας ταλαιπωρεί κάποιο θέμα υγείας θα βρείτε λύση. Υπάρχουν άνθρωποι που σας στηρίζουν, εμπιστευτείτε τους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ    Η σπάνια όψη Κρόνου και Ουρανού ζητάει από σας ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ρεαλισμό στον τομέα των προσωπικών ή επαγγελματικών σας σχέσεων και συνεργασιών αλλά και εγρήγορση για μια ευκαιρία ή μια βοήθεια από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο ή μέσα από μια ομάδα ανθρώπων με κοινό στόχο. Ξεκαθαρίστε λοιπόν τις σχέσεις σας και τολμήστε να αλλάξετε μέσα από στόχους και επιθυμίες σας, ακόμα καλύτερα αν αφορούν και άλλους με τα ίδια θέλω. Οι των τελευταίων ημερών λίγη υπομονή ακόμα κ τα δύσκολα περνάνε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ    Ο Κρόνος σας πιέζει από τον τομέα της εργασίας ή της υγείας και μαζί με τον Ουρανό σας ωθεί σε αλλαγές καριέρας. Πραγματικά τώρα και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου είναι οι κατάλληλες συνθήκες να σχεδιάσετε και να τολμήσετε μια αλλαγή στην εργασία σας, ένα νέο τρόπο διαφήμισης, μια νέα θέση, ένα καινούριο αντικείμενο ή προϊόν που θα προσθέσει πόντους στο γόητρο σας. 

ΛΕΩΝ     Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτής της σπάνιας πλανητικής συγκοιρίας  που γίνετε στο δικό σας στοιχείο της φωτιάς και θα ευνοηθείτε πιο πολύ εσείς που γεννηθήκατε τις τελευταίες μέρες. Δημιουργία μέσα από έναν έρωτα, την γέννηση ενός παιδιού, μια δική σας επιχείρηση γενικά ό,τι σας δίνει χαρά μπορεί τώρα να πάρει σάρκα και οστά ή να σταθεροποιηθεί ίσως με βοήθεια από συγγενείς, ανώτατες σπουδές, εξωτερικό ή νομικές λύσεις . Το σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές που θα κάνετε θα είναι χτισμένες σε γερές βάσεις και θα διαρκέσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Από τη μια ο Κρόνος σας πιέζει στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας, από την άλλη ο πλανήτης Ουρανός φέρνει ξαφνικές αλλαγές σε οικονομικές υποθέσεις που αφορούν και άλλους, ίσως μια κληρονομιά ή μια αγοραπωλησία, τα χρήματα του συντρόφου ή του συνεργάτη σας ή ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, τράπεζες. Σίγουρα είναι η κατάλληλη περίοδος τώρα να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και οφειλές σας προς τρίτους. Κάποιοι θα ζήσετε έναν μυστικό έρωτα!

ΖΥΓΟΣ    Σας απασχολούν κυρίως οικονομικά θέματα και μπορείτε να έχετε ικανοποιητικά έσοδα. Η σπάνια πλανητική συγκοιρία Κρόνου και Ουρανού σε σας επηρεάζει τον τομέα των μακροχρόνιων σχέσεων ή συνεργασιών σας με έναν απρόβλεπτο τρόπο αλλά ευτυχώς ο Κρόνος σας βοηθάει να σώσετε αυτά που είναι αληθινά και να κερδίσετε κάτι από την επικοινωνία σας με άτομα από το περιβάλλον σας ή γιατί όχι και να αποκτήσετε ένα καλό μέσο επικοινωνίας ή μεταφοράς! Για κάποιους ίσως τύχει μια αγοραπωλησία ή ένα ταξίδι! Σίγουρα όμως όλοι μπορείτε να δείτε ποιες σχέσεις σας είναι πάντα εδώ για να σας στηρίζουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ    Κάτι αλλάζει στις προτεραιότητές σας. Αναζητάτε κάτι σταθερό, να νιώσετε ασφάλεια και να χτίσετε πάνω σε γερές βάσεις. θέλετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας και την προσωπική σας ζωή, δεν αντέχετε άλλη ανασφάλεια και σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητά σας μέσα από μια αλλαγή στον τρόπο ζωής σας, στρέφεστε σε πιο εναλλακτικά πρότυπα, διατροφής και άσκησης ή αλλάζετε εργασιακό περιβάλλον. Ο μήνας των γενέθλιων σας συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω σας  χαρίζοντας όμορφες στιγμές. Χρόνια πολλά! 


ΤΟΞΟΤΗΣ    Η αλήθεια είναι πως αυτή η πλανητική όψη Κρόνου και Ουρανού σας αφορά άμεσα μια και τα τελευταία δυόμιση χρόνια φιλοξενείται τον αυστηρό Κρόνο στο ζώδιό σας. Τα καλά νέα είναι ότι ο Κρόνος αυτή την φορά βοηθάει να δείτε την πραγματικότητα και να αλλάξετε προς το καλύτερο δίνοντας μια δημιουργική νότα χαράς στην ζωή σας. Τώρα ένας έρωτας, η απόκτηση ενός παιδιού ή μια δική σας επιχείρηση μπορεί να σας δώσει χαρά και ανανέωση! Κάτι κυοφορείτε στο παρασκήνιο, ένα μυστικό που υπάρχει και μεγαλώνει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Ο Κρόνος είναι ο δικός σας πλανήτης και πάντα σας επηρεάζει. Επομένως τώρα που είναι σε αρμονική όψη  με τον Ουρανό, πλανήτη των αλλαγών,  θα σας φέρει ένα αεράκι που μπορεί να ανανεώσει την ζωή σας, αρκεί να ανοίξετε την πόρτα σας για να μπει το καινούριο. Η αλήθεια είναι ότι είστε το κατεξοχήν συντηρητικό ζώδιο, όπως και ο πλανήτης σας ο Κρόνος προχωράτε αργά και μεθοδικά. Τώρα όμως, καλείστε να προχωρήσετε μαζί με την αλλαγή, να ταιριάξετε το καινούριο μαζί με το παλιό. Στο χέρι σας είναι να τολμήσετε ή να αργοπορήσετε αλλά οι ευκαιρίες έρχονται λίγες φορές και τώρα αυτόν τον μήνα είναι μία από αυτές τις σπάνιες φορές. Θυμηθείτε οι μεγαλύτερες αλλαγές γίνονται μέσα μας! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ    Ο δικός σας κυβερνήτης πλανήτης, ο Ουρανός είναι αυτός που συμμετέχει στο θεαματικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Αυτό το πλανητικό φαινόμενο σας επηρεάζει πολύ. Πρωταγωνιστείτε στις εξελίξεις. Αν συνδυάσετε την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας  με κάτι πρωτοποριακό, αν αλλάξετε κάτι σε αυτά που ήδη γνωρίζετε, μπορείτε να χτίσετε μια σταθερή πραγματικότητα που θα αντέξει και θα καρποφορήσει στον χρόνο. Ο τομέας της επικοινωνίας, της διαφήμισης, των ταξιδιών και οι κοντινοί σας άνθρωποι αλλά και οι φίλοι ή σύλλογοι με κοινούς στόχους είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων. 

ΙΧΘΥΕΣ   Είστε από τα πολύ ευνοημένα ζώδια για πολλούς λόγους και ελπίζω να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν (και που κάποιες τις αναλύσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας.) Πλειάδα πλανητών στον φιλικό για σας Σκορπιό αλλά και το γύρισμα του πλανήτη σας Ποσειδώνα σε ορθή τροχιά, μετά τις 23 Νοεμβρίου συνθέτουν ένα αρμονικό σκηνικό για σας. Το σημαντικό τρίγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό για σας σημαίνει μια ευκαιρία να οργανώσετε και ν’ ανανεώσετε την εργασία σας με έναν πιο σύγχρονο τρόπο ή ακόμα και να βρείτε ισχυρούς υποστηρικτές, αφού πρώτα κοπιάσετε για να αποδείξετε την αξία σας. Εργαστείτε σκληρά λοιπόν και επενδύστε σε μια καινούρια ιδέα!
  
ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Επιστημονικές έρευνες θα αποδώσουν τα μέγιστα και σημαντικές ανακαλύψεις θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου. Ο ανθρωπισμός θα δυναμώσει αλλά κοντά στις 14~22 Νοεμβρίου  και τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου,η τυφλή βία θα αναζωπυρωθεί, κίνδυνος πυρηνικών και τρομοκρατικών επιθέσεων, σοβαρότατων και ακραίων γεωφυσικών φαινομένων.
Οι νόμοι μπορούν να γίνουν πιο σύγχρονοι και να μας εκπλήξουν θετικά. Οι σύγχρονες επιστήμες, η αεροδιαστημική και οι νέες τεχνολογίες θα έχουν θεαματική πρόοδο.

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.
   
Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *