Δελτίο αστρολογικών φαινομένων Αυγούστου 2018 Έκλειψη Ηλίου

Avatar photo Mari Giova 10/08/2018

Μάρι Γιόβα
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
τηλ.6932081799  

FB Mari Gioba

Όταν ο  ‘σκοτεινός’ Ήλιος συναντάει το αστέρι της Παλλάδας Αθηνάς…

Πρόταση της έκλειψης Αφεθείτε και ανακαλύψτε την ευτυχία σε μικρές πολύτιμες στιγμές! Ξαναβρείτε την χαρά, την αθωότητα και την αγάπη…
Πώς; Παραδόστε τα όπλα της επίθεσης μπροστά στα πόδια όσων αγαπάτε, σαν  την σοφή πολεμίστρια Παλλάδα Αθηνά και ακολουθήστε γυμνοί από ασπίδες και βέλη, σαν παιδιά, την αθάνατη κλωστή της αγάπης…
Ρουφήξτε κάθε στιγμή στο τώρα,  σαν να φτάνει μόνο αυτή η μία στιγμή  για μια ζωή …
11 Αυγούστου: Μερική έκλειψη Ηλίου ταυτόχρονη Νέα Σελήνη στις 18ο  19ο  του Λέοντα σε καρμική όψη  με τον Πλούτωνα και σε γωνία πιεστική με τον Δία μεγενθύνει υπερβολικά τα συναισθήματα αλλά και τα γεγονότα.
Η πιο σημαντική όψη της έκλειψης στον βασιλικό Λέοντα είναι η συνάντηση ‘της σκιάς του Ήλιου’ με τον αστεροειδή της Παλλάδας Αθηνάς, της αμαζόνας των αστεριών!!
Όλα τα ζώδια θα χρειαστεί να αναζητήσετε και να πολεμήσετε με Σοφία σαν την Αθηνά, για να ξαναβρείτε την ασφάλεια και την αγάπη στις σχέσεις σας.
ΕΝΑς ΚΎΚΛΟς ΚΛΕΊΝΕΙ Ή ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΝΟΗ  μας καλεί σε αναγέννηση και μεταμόρφωση.
Όνειρα και επιθυμίες μάχονται  με  κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες.
 Μια σύνοδος του Ήλιου με την Παλλάδα Αθηνά, που συμβολίζει την ανάγκη του πνεύματος και του Δικαίου να επιβληθεί στον άκρατο εγωισμό, την αλαζονεία και την τάση όσων έχουν δύναμη να διοικούν ανεξέλεγκτα.
Η πρόταση αυτής της έκλειψης είναι να εκφράσουμε την δύναμή μας προστατεύοντας και διοικώντας με σοφία.
Η πρόκληση είναι να ξαναβρούμε το ανδρικό πρότυπο προστασίας οι γυναίκες ως κόρες και ως σύντροφοι  και οι άντρες να σεβαστούν την δύναμή τους αλλά και να εκτιμήσουν τις πνευματικές ικανότητες της γυναίκας, είτε αυτή η γυναίκα είναι η κόρη τους είτε η σύντροφός τους.
Στο επίκεντρο λοιπόν οι σχέσεις ανάμεσα σε άντρες μπαμπάδες ή συντρόφους και σε γυναίκες κόρες ή συζύγους.
Όπως έχω ξαναγράψει, ένας γενικός ‘κανόνας’ στην αστρολογία είναι πως
κατά την διάρκεια των εκλείψεων δεν σταματάμε την ζωή μας, παρατηρούμε τα προβλήματα και αλλάζουμε. Καλό είναι τις σημαντικές αποφάσεις και τα ξεκινήματα να τα αφήσουμε μετά το τέλος των εκλείψεων, που όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα και διαυγή, όπως ο ουρανός μετά την βροχή.
Η επιρροή δεν είναι πάντα δύσκολη, υπάρχουν περιπτώσεις ωροσκοπίων που οι εκλείψεις λειτουργούν θετικά δίνοντας ώθηση για αλλαγές.
*Ας ρίξούμε όμως μια ματιά στον ουρανό του Αυγούστου!
Ο Αύγουστος είναι  γεμάτος πλανητικές αλλαγές~
7  Αυγούστου ο πλανήτης των σχέσεων η Αφροδίτη στον Ζυγό αλλά με σκληρές όψεις στις 9, 10 και 26 του μήνα
Και την ίδια μέρα ο πλανήτης των αλλαγών ο Ουρανός σε στάση και ανάδρομη τροχιά.
11 Αυγούστου Νέα Σελήνη και μερική έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα,ευτυχώς η τελευταία του καλοκαιριού.
19 Αυγούστου Δίας σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα
και επηρεάζουν όλα τα ζώδια με δημιουργικούς αιφνιδιασμούς αλλά και εκπλήξεις!
Το καλό νέο αυτής της περιόδου, με επίκεντρο την 19η  Αυγούστου αλλά με επιρροή και τον Σεπτέμβρη ο ΔΙΑΣ πλανήτης της τύχης και των μεγάλων ευκαιριών σε αρμονία με τον Ποσειδώνα  πλανήτη των υψηλών ονείρων και οραμάτων
Σε ανάδρομη τροχιά ο Ερμής μέχρι τις 19, ο ΄Αρης μέχρι τις 27, ο Κρόνος ως τις 5 Σεπτέμβρη, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας , ο Πλούτωνας και τέλος ο Χείρωνας.
Οι Ανάδρομοι πλανήτες μας ζητάνε να σταματήσουμε για λίγο και να αναλογιστούμε… Η ενέργεια του σύμπαντος όχι μόνο δεν σταματά αλλά  προετοιμάζει μεγάλα γεγονότα, αλλαγές και ανατροπές. *
Δεν αντιστεκόμαστε, δεν πολεμάμε χωρίς σοφία απλά ακολουθούμε. Όπως το νερό δεν αντιστέκεται ακολουθεί την ροή, τις πέτρες, τα εμπόδια μέχρι να συναντήσει και να ενωθεί με άλλες σταγόνες και να γίνει δυνατό στο ποτάμι!!
 Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την σύνοδο του ‘σκοτεινού’ Ήλιου με τον αστεροειδή της Παλλάδας Αθηνάς…  
ΚΡΙΟΣ  Δείξτε υπομονή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αφεθείτε στην χαρά, τον έρωτα και την δημιουργία. Με σύνεση βγαίνετε νικητές!
( στον 5οκαι 8ο 10ο οίκο)
Ξαναβρείτε το εσωτερικό σας παιδί, την χαρά στον έρωτα και στην δημιουργία. Μην προκαλέσετε σημαντικά άτομα για την εξέλιξή σας.  
Η έκλειψη  στον Λέοντα είναι  θετική για σας και  γίνεται στον  5ο οίκο του Έρωτα και της δημιουργίας με έναν όρο να μην προκαλέσετε άτομα του κοινωνικού ή επαγγελματικού κύκλου σας.
Προσέξτε ιδιαίτερα οι Κριοί που είστε γεννημένοι 8~12 Απρίλη , γιατί ενώ η έκλειψη σας δίνει ευκαιρίες για αλλαγές ο Πλούτωνας σας καλεί να μεταμορφωθείτε βαθιά μέσα από αλλαγές στην επαγγελματική, κοινωνική ή συζυγική σας κατάσταση! Αποφασίστε και ξεκινήστε την δράση μετά τις 27 Αυγούστου! Αναθεωρείστε!
ΤΑΥΡΟΣ  Βρίσκετε την δύναμη και λύσεις να ξεπεράσετε πιεστικά προβλήματα με  άτομα του περιβάλλοντός σας ή της οικογένειας. Σημαντικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας.
(  Η έκλειψη στον 4 ο  οίκο σας στον Λέοντα πιεστική για σας  σε όψη με 7 και 9 οίκο)  Οι αλλαγές είναι αναγκαίες ακόμα κι αν δεν σας αρέσουν, αν θέλετε να σώσετε τους οικογενειακούς δεσμούς, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 6 -12 Μαϊου. Η έκλειψη του Ηλίου σας προκαλεί να βρείτε την ισορροπία   στις σχέσεις σας με την οικογένειά σας ή με τις ανάγκες στο σπίτι … Επικοινωνία και ταξίδια ναι αλλά με προυποθέσεις !!
Βρείτε την αρμονία με τους σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή σας για να είστε εσείς ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι βαθιά μέσα σας
.
Ο Δίας επιτέλους  σε αρμονία με τον πλανήτη του ονείρου τον Ποσειδώνα  υπόσχεται σημαντικές ευκαιρίες και υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα, για να πετύχετε ένα μεγάλο όνειρό σας.
Δίδυμοι  Χρειάζεστε ασφάλεια και σταθερότητα.
Βαθιά μέσα σας ποθείτε να βρείτε τον δικό σας παράδεισο. Σημαντικό να ακούσετε τι έχουν να σας πουν οι γύρω σας.
Αναζητήστε την αρμονία στην επικοινωνία σας με άλλους. Ακούστε τις διαφορετικές απόψεις, συζητήστε και ξαναβρείτε την αθάνατη κλωστή που σας ενώνει με τις πιο σημαντικές σας σχέσεις.
Δυνατή η  ανάγκη σας να νιώσετε ασφαλείς στα οικονομικά αλλά και στις σταθερές σας αξίες, τις πιο βαθιές σχέσεις της ζωής σας.  Λαχταράτε το δικό σας απάγγειο και γαλήνη.
Ο Δίας με τον Ποσειδώνα  σας βοηθάει να βελτιώσετε την επαγγελματική και κοινωνική σας θέση αλλά και να φροντίσετε την ψυχοσωματική ευεξία σας στην ροή της καθημερινότητας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Πιστέψτε στην αξία σας και αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας! Κρατήστε στη ζωή σας αληθινές σχέσεις ουσίας. Αυτές είναι ο δικός σας θησαυρός… Θέματα οικονομικής ή συναισθηματικής σταθερότητας σας προβληματίζουν.
(στον 2   οίκο σας)
Ευαίσθητοι αλλά και δυνατοί επηρεάζεστε πάντα από  τις εκλείψεις.
Η τελευταία έκλειψη Ηλίου προκαλεί την αυτοεκτίμηση και την  ανασφάλειά σας στον οικονομικό ή στον συναισθηματικό τομέα της ζωής σας. Νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζεται η αξία σας και πληγώνεστε.
 Όσοι είστε γεννημένοι 10-16 ιουλίου επηρεάζεστε με ριζικές αλλαγές λόγω του Πλούτωνα που σας πιέζει από τον τομέα των σχέσεων ή συνεργασιών.  
Οφείλετε πρώτα στον εαυτό σας να συνειδητοποιήσετε πως η δική σας αξία δεν εξαρτάται από στιγμιαίες συμπεριφορές.
Εξηγήστε αφού ηρεμήσετε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας πώς ακριβώς νιώθετε.
Δείξτε πίστη στον εαυτό σας και διεκδικήστε για να  αλλάξετε τα δεδομένα σας. Στηριχτείτε μόνο  σε ό,τι μπορεί να αντέξει.  
Ο Δίας μαζί με τον Ποσειδώνα θα σας στηρίξει με φωτεινές διεξόδους και ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε ό,τι εύχεστε!

Λέων Παιδιά του ήλιου χρόνια σας πολλά!

Η πρόκληση της έκλειψης είναι να μεταμορφωθείτε και να συνειδητοποιήσετε τι και ποιος σας πάει πραγματικά μπροστά. Φροντίστε θέματα εργασίας και ψυχολογίας.

Η ενέργεια του σκοτεινού Ήλιου σας προκαλεί να προστατέψετε ό,τι αγαπάτε και να δημιουργήσετε! 
Φροντίστε την υγεία σας.
(1ος οίκος και κόντρα με Πλούτωνα εργασία, καθημερινότητα στον 6ο οίκο)

Η ενέργεια της έκλειψης ωθεί στη συνειδητοποίηση, την μεταμόρφωση, την ωριμότητα ακόμα και μέσα από ένα τέλος.
Διεκδικήστε, πολεμήστε όπως το αστέρι της Παλλάδας Αθηνάς σας ζητάει, με στρατηγική και δημιουργία, με θάρρος και  δικαιοσύνη, γίνεστε μαχητές αποδοτικοί και προχωράτε μπροστά! Αφήστε τα όπλα της επίθεσης μπροστά στα πόδια όσων αγαπάτε . ξαναβρείτε την αγάπη σας για σημαντικούς δικούς σας ανθρώπους.
Αν ακολουθήσετε την πορεία εξέλιξης θα βρείτε την εσωτερική αρμονία. Δείτε την πρόκληση της έκλειψης σαν μια ευκαιρία συνειδητοποίησης του τι και ποιος πραγματικά σας πάει μπροστά.  Φροντίστε τον εαυτό σας, την υγεία σας και ό,τι αγαπάτε.
 Ο Δίας με τον Ποσειδώνα  σας χαρίζουν μια άνασα ευτυχίας στο σπίτι σας και σας βοηθάνε να ξαναβρείτε τις ρίζες και την ψυχή σας. 


Παρθένος  Απελευθερωθείτε απ’ ό,τι  σας πληγώνει ή σας κρατάει πίσω και ξαναβρείτε το παιδί που κρύβετε μέσα σας! 
 ( στον 12ο οίκο)
Ολοκληρώστε έναν κύκλο, για να προχωρήσετε σε νέα φωτεινά μονοπάτια.
 Η ενέργεια της έκλειψης σας καλεί να περάσετε την γέφυρα από τις σκιές του παρελθόντος στο τώρα. Αντιμετωπίστε φόβους, ανασφάλειες και ό,τι σας κρατάει πίσω. Προσέξτε τον εαυτό σας, την ψυχοσωματική σας υγεία αλλά και τους άντρες της οικογένειας. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Προστατέψτε τα μυστικά σας.
Ο Δίας σε αρμονία με τον ρομαντικό Ποσειδώνα ευνοεί θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών και βρίσκει λύσεις για τις σημαντικές προσωπικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις.  
Ζυγός  Κρατήστε στο πλευρό σας μόνο τους αληθινούς φίλους και στοχεύστε μαζί τους  κοινά όνειρα και επιθυμίες. Προσέξτε οικογενειακά ζητήματα.
 (11ος οίκος η έκλειψη  και 4ος Πλουτωνας)
Ένας σημαντικός στόχος  ή ένα όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί, αν κερδίσετε την εμπιστοσύνη σημαντικών ανθρώπων.  Καλείστε να συμμαχήσετε από κοινού με καλούς φίλους !! Ξεκαθαρίστε όμως τις προτεραιότητές σας και ποιους θα έχετε στο πλευρό σας.
Η ηλιακή έκλειψη σε κόντρα με τους στόχους, τα θέλω  και την οικογένεια σας βάζει σε διλήμματα και μια αίσθηση πίεσης.
Ευτυχώς ο Δίας με τον Ποσειδώνα σας δίνουν μια φωτεινή διέξοδο στα οικονομικά και εργασιακά σας θέματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ    Στην καριέρα και στην κοινωνική σας προβολή πιέζεστε να αλλάξετε συνθήκες και την οπτική που βλέπετε τα πράγματα. Αποφασίστε ποιος είναι ο δικός σας παράδεισος…
(έκλειψη στον 10οοίκο  σε κόντρα με Πλούτωνα στον 3οοίκο)
Η ενέργεια του Ήλιου και της Παλλάδας Αθηνάς σας ζητάει να μεταμορφώσετε τον τρόπο σκέψης σας, την επικοινωνία σας με τους γύρω σας και να πολεμήσετε με σοφία και σύνεση για τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους. Φροντίστε τον σύντροφό σας και τους σημαντικούς άντρες της ζωής σας.
 Θυμηθείτε το θεαματικό τρίγωνο του Δία και του Ποσειδώνα θα φωτίσει τα σκοτάδια σας και θα θεραπεύσει τις πληγές σας. Αφεθείτε σε στιγμές χαράς και δημιουργίας!!
 ΤΟΞΟΤΗΣ   Αλλάζει ο τρόπος που βλέπετε τα πράγματα. Όλα αποκτούν καινούρια χρώματα, νέο νόημα και ουσία στην ζωή σας.
(έκλειψη στον 9οοίκο και Πλούτωνας στον 2ο )
Κλείστε τον παλιό κύκλο ζωής, ένας καινούριος ανοίγεται μπροστά σας.. Μην φοβάστε άλλωστε τα ταξίδια της ζωής είναι τα πιο όμορφα και πάντα μας εκπλήσσουν !!! είστε αισιόδοξοι αλλά τώρα ίσως και να νιώθετε ανασφάλεια. Ανοίξτε τα φτερά σας και πετάξτε γιατί μια ευκαιρία μπορεί να έρθει από μακριά, ένα ταξίδι, το εξωτερικό ή ακόμα και ανθρώπους που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Μέσα από την γνώση και την σοφία ανοίγονται νέοι ορίζοντες.   Τολμήστε να επικοινωνήσετε και να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα…
Ο  Δίας δικός σας πλανήτης σε αρμονία με τον Ποσειδώνα προοιωνίζει  θετικές εξελίξεις στην ζωή σας, στο σπίτι και την οικογένειά σας .
 Αιγόκερως  Τολμήστε να αλλάξετε, για να αλλάξει και η ζωή σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι της ψυχής…τις πιο βαθιές επιθυμίες και τους μυστικούς σας πόθους. Απελευθερωθείτε.
( έκλειψη στον  8οοίκο μυστικά, η ψυχή και τα οικονομικά)
Η ψυχή σας ζητάει να ζήσει τους κρυφούς της πόθους και την απόλυτη ένωση. Πολλοί Αιγόκεροι θέλετε να νιώσετε ασφαλείς μετά από έναν καταιγισμό αλλαγών στην ζωή σας. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να ξεκαθαρίσετε την Ήρα από το σιτάρι, να κρατήσετε μόνο ό,τι έχει αληθινή αξία για σας, να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας και να βρείτε την αρμονία με τους άλλους.
Τολμήστε να αλλάξετε για να αλλάξει και η ζωή σας.
Επικοινωνήστε με φίλους που σας ενώνουν κοινά όνειρα για να πετύχετε έναν σημαντικό στόχο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Αλλάζετε εσείς  και οι σχέσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές… Αναζητήστε την χρυσή τομή στις δικές σας επιθυμίες και των άλλων.

Η ενέργεια της έκλειψης απαιτεί να βρείτε νέες ισορροπίες με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη. Δείτε και την άλλη πλευρά μπορείτε ; Με σοφία και στρατηγική αντιμετωπίστε τις προκλήσεις και διαφυλάξτε τις εργασιακές σας σχέσεις αλλά κυρίως την υγεία και την διάθεσή σας. Η καθημερινότητά σας αλλάζει.
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας σας βοηθάει να γίνετε δημιουργικοί και να προβάλετε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας.


 ΙΧΘΥΕΣ  Στοχεύστε ψηλά στα όνειρά σας αλλά μην ξεχνάτε τις ανάγκες και τα προβλήματα της καθημερινότητας, φροντίστε την υγεία και τις υποχρεώσεις σας.
( έκλειψη στον 6οοίκο και πλούτωνας στον 11ο οικο)
Αυτή η έκλειψη απαιτεί την προσοχή σας στην καθημερινότητά σας, την εργασία και την ψυχολογία σας. Οι υποχρεώσεις και τα πρέπει σας αγχώνουν όπως και οι σχέσεις σας. Η φουρτούνα στην θάλασσά σας σύντομα θα κοπάσει, αρκεί να φανείτε συνετοί και να προγραμματίσετε ένα σχέδιο για να λύσετε τα απλά πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας.
Ο Δίας και ο δικός σας πλανήτης ο Ποσειδώνας μετά τις 14 Αυγούστου σας υπόσχεται λύσεις και ευκαιρίες από εκεί που ίσως δεν περιμένετε!
Πλανητικό Υστερόγραφο
Σημαντικοί άντρες πλήττονται σοβαρότατα.
Θα αποδοθεί δικαιοσύνη χωρίς καμία εξαίρεση για τους ισχυρούς.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *