Αυτά τα ζώδια θα απαντήσουν δυναμικά στις προκλήσεις της Πανσελήνου!

Avatar photo Mari Giova 20/10/2021
Η φωτιά της Πανσελήνου ξεκινά τον πόλεμο των άστρων!

 

H περίοδος της στασιμότητας τέλειωσε, 4 πλανήτες σε φαινομενικά ανάδρομη τροχιά έχουν επανέλθει σε ορθή πορεία και όλα ξεκαθαρίζουν.

Μοιάζει σαν όλη αυτή η ενέργεια να συσσωρευόταν, για να ξεσπάσει με την εκρηκτική Πανσέληνο στον ορμητικό Κριό. Εκεί που όλα έμοιαζαν στάσιμα, το Φεγγάρι της Φωτιάς του Κριού ανάβει την σπίθα των μαχών, της οργής και της διεκδίκησης.

Η Πανσέληνος στις 20 Οκτώβρη μαζί με τον Άρη και τον Πλούτωνα ως τις 22 πυροδοτεί μάχες και παγκόσμια γεγονότα που κρύβονταν στο σκοτάδι για καιρό και θα συγκλονίσουν. Η βία, η τρομοκρατία, τα πυρηνικά όπλα και ακραία γεωφυσικά φαινόμενα αιφνιδιάζουν. Η επιρροή της φτάνει ως τη Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου.

Όλα τα ζώδια επηρεάζονται δυναμικά από τον πόλεμο των πλανητών, κάποια όμως, έχουν να χειριστούν δυνατές προκλήσεις και να αποφασίσουν ή να αποδεχτούν ριζικές αλλαγές!

Όσα συμβούν τώρα,  θα έχουν δύο  ευκαιρίες για να επουλωθούν οι πληγές τους

1-4 Νοεμβρίου με την γλυκιά ενέργεια του πλανήτη της αγάπης, την Αφροδίτη

και στην Πανσέληνο του Δεκεμβρίου που θα φέρει τύχη σε όλα τα ζώδια!

Μέχρι τότε όμως, αυτά τα ζώδια και όσοι έχουν σημαντικούς πλανήτες σε αυτά, να προσέξουν πιο πολύ.

Οι τελευταίες μέρες των παρορμητικών ζωδίων  Κριοί, Καρκίνοι ,  Ζυγοί  και Αιγόκεροι θα χρειαστεί να κρίνουν με δύσκολο τρόπο, τι θα μείνει και τι θα φύγει και θα βιώσουν μια ριζική αλλαγή που έχει ξεκινήσει μήνες πριν,  με τη Νέα Σελήνη, τον Απρίλη του 2021.

H Πανσέληνος στο τέλος του Κριού ενεργοποιεί, αν και λιγότερο έντονα, παλιά τραύματα σε Ταύρους που έχουν γενέθλια ως τις 28 Απριλίου, Λέοντες ως τις 30 Ιουλίου, Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί ως τις 30 Οκτωβρίου και Υδροχόους ως τις 27 Ιανουαρίου.

Επιπλέον οι Παρθένοι του Αυγούστου και οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου θα πρέπει να αναθεωρήσουν, να συμβιβάσουν και να δουν με άλλη οπτική την πραγματικότητα και τις σχέσεις τους.

 

 

Κριός  Το φως της Σελήνης προβάλλει τα θετικά αλλά και τα σκοτεινά σημεία σας.

Φιλοξενείτε την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο και σίγουρα οι περισσότεροι των τελευταίων ημερών,  το έχετε ήδη καταλάβει… Έχετε πάρει θέση  για μάχη που όμως, τώρα δεν σας συμφέρει και αργότερα θα μετανιώσετε.

Η Πανσέληνος ανάβει φωτιές στις σχέσεις και πυροδοτεί την ένταση στην δουλειά σας. Προσέξτε στην εργασία σας και οικονομικές υποθέσεις. Ασφαλιστικές εισφορές, κληρονομικά, η εφορία, μια συμφωνία χρειάζονται έμπειρες κινήσεις.

Κάντε λίγες μέρες υπομονή ακόμα. Αν και οι Κριοί δεν φημίζεστε για την υπομονή σας αλλά για τις εκρήξεις σας προσπαθήστε να εκτονώσετε την ένταση με γυμναστική και μουσική. Θα σας χρειαστεί σε κάθε περίπτωση και ένα χαλαρωτικό άρωμα από λεβάντα ή οτιδήποτε σας βοηθάει.

 

 

Καρκίνος   Μια παρορμητική απάντηση δεν σας συμφέρει.

Αν πληγωθείτε αυτές τις ημέρες θα αντιδράσετε με ξαφνικό θυμό και δεν θα μπορείτε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας. Θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε μια άνιση μάχη. Δεν σας συμφέρει και θα χάσετε και το δίκιο σας.

Μια Πανσέληνος πάντα σας επηρεάζει περισσότερο από τα άλλα ζώδια μια και η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας και σας προκαλεί κυκλοθυμία.

Διλήμματα και ανατροπές στην εργασία, την οικογένεια και τις συμμαχίες σας είναι αναμενόμενα. Ειδικά οι Καρκίνοι των τελευταίων ημερών επηρεάζεστε έντονα.

Κρατήστε τις ισορροπίες ανάμεσα σε οικογενειακές και επαγγελματικές ευθύνες.

 

 

Ζυγός   Γίνεστε πιο δυναμικοί αλλά μην υπερβάλλετε.

Για να διατηρήσετε την ισορροπία χρειάζεται να ακούτε και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Δεν θα είναι εύκολο αυτές τις μέρες να φερθείτε με διπλωματία και ευγένεια αλλά είναι το σοφότερο που μπορείτε να κάνετε.

Η Πανσέληνος  με επίκεντρο τις μέρες από 20 ως 29 Οκτώβρη προκαλεί  ένταση και ψυχολογική πίεση με άτομα της οικογένειας ή με έναν συνεργάτη.

Συνεργασίες, σχέσεις και συμμαχίες ξεκαθαρίζουν και για να μην χάσετε όσα κερδίσατε θα χρειαστεί να φανείτε δημιουργικοί. Περισσότερο επηρεάζεστε

 

Αιγόκερως    Η υποχώρηση κάποιες φορές είναι η πιο σοφή επιλογή.

Ο δρόμος της  επαγγελματικής σας αναγνώρισης έχει ανοίξει αλλά με την επιρροή της Πανσελήνου θα πρέπει να ξεπεράσετε μια ένταση ή έναν κίνδυνο με κάποιον άνθρωπο κλειδί για την φήμη σας στον εργασιακό χώρο. Ακόμα και ένας φίλος μπορεί να λειτουργήσει υπόγεια και να προσπαθήσει να υπονομεύσει τις ενέργειες σας.

Οι Αιγόκεροι μεταξύ 12-19 Ιανουαρίου αποφύγετε με κάθε τρόπο εντάσεις, την ταχύτητα και τις παρορμητικές κινήσεις.  Ξεκαθαρίζετε σε όλους τι θέλετε, τουλάχιστον κάντε το με διπλωματία.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *