Αναγέννηση και ερωτικά μπερδέματα φέρνει ο Μάιος στα 12 ζώδια

Avatar photo Mari Giova 02/05/2020

Καλό μήνα με πολλές εκπλήξεις, ευκαιρίες αλλά και αναθεωρήσεις και αλλαγές για όλα τα ζώδια!

 

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που ξεκινάει δυναμικά αλλά στην πορεία του και κυρίως μετά τις 11 Μαΐου θα αναθεωρήσουμε, θα ξανασκεφτούμε και κάποιοι θα μπερδευτούμε για τα καλά γυρνώντας ίσως στα παλιά..!

 

Κριός

Βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην δύναμη και την ευαισθησία σας.

Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα έχετε μια νέα δυναμική και εξωστρέφεια το 1ο Δεκαήμερο νιώθοντας έντονη επιθυμία να κυνηγήσετε όνειρα και στόχους μέσα από γνωριμίες, μια ομάδα ανθρώπων ή φίλους.

Μετά τις 11 Μαΐου όμως, γίνεστε πιο εσωστρεφείς και ευαίσθητοι και νιώθετε την ανάγκη να ηρεμήσετε , να φροντίσετε την ψυχολογία και την υγεία σας αλλά και να κρατήσετε τα σχέδια και τις επιθυμίες σας μυστικά.

 

Ταύρος

 

Πολεμάτε με νέα δύναμη και πείσμα για ό,τι αξίζει πιο πολύ στην ζωή σας !!!

Η αλήθεια είναι πως ο Μάιος για σας είναι κομβικός μήνας με πολλές εναλλαγές στα γεγονότα αλλά και στον τρόπο που κάποιοι σας πλησιάζουν…

Εσείς όμως πλέον έχετε πάρει τα μαθήματά σας και η καλύτερη τακτική θα είναι να οδηγηθείτε σε αλλαγές γνωρίζοντας πια την δική σας δύναμη αλλά κυρίως τις αδυναμίες των ανθρώπων που μπορεί να σας βλάψουν. Μέχρι τις 12 Μαΐου δίνετε αγώνες για την καριέρα και όλη σας την ενέργεια ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο των Ταύρων.

Μετά τις 22 του μήνα οι παγίδες εξασθενούν.

Επιθυμείτε όσο ποτέ την ασφάλεια των δικών σας κατακτήσεων προσωπικών ή οικονομικών. Προσέξτε μόνο να ξεχωρίσετε τους αληθινούς από τους ψεύτικους συντρόφους της ζωής σας και στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις !!!

 

Δίδυμοι

Συναντήσεις που δεν περιμένετε σας μπερδεύουν γλυκά…

Ο Μάιος είναι για σας ένας μήνας που συνειδητοποιείται πολλά και έρχεστε πρόσωπο με πρόσωπο με καταστάσεις και ανθρώπους από το παρελθόν σας.

Μέχρι τις 11 Μαΐου σκέφτεστε πολλά και θέλετε ίσως να κρατήσετε κάποια πράγματα μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Από τις 12 Μαΐου αρχίσει η δράση, οι σκέψεις, οι συζητήσεις, οι διαδρομές, νέες ιδέες αλλά και μπερδέματα από το παρελθόν σας. Απολαύστε έναν δημιουργικό και πολύ επικοινωνιακό μήνα.

 

Καρκίνος

 

Είστε έτοιμοι για να δημιουργήσετε νέες συνθήκες για την κατάκτηση των στόχων σας.

Ο Μάιος ξυπνάει τις αισθήσεις, τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Ποθείτε όσο τίποτα να ζήσετε και να απολαύσετε μέσα από τον έρωτα, τα παιδιά ή μια δική σας δουλειά και δημιουργία!

Αναθεωρείτε σχέσεις και συνεργασίες αλλά για την τελική επιλογή καλύτερα περιμένετε, όταν ο Ερμής θα επισκεφτεί το δικό σας ζώδιο από τις 28 Μαΐου και μετά.

Σημαντικοί άνθρωποι στην επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή επιστρέφουν ή αλλάζουν και μαζί με αυτούς και εσείς.

 

Λέων

Λάμπετε με τα ταλέντα και τις ικανότητες σας στην καριέρα συγκεντρώνοντας τον θαυμασμό!

Είστε ταλαντούχοι και σας αρέσει να συγκεντρώνετε τα βλέμματα πάνω σας και αυτός ο μήνας είναι ο ιδανικός για να το κάνετε υπό έναν όρο μην ξεπεράσετε τα όρια και μην προκαλέσετε αντιπάλους ή ακόμα και έναν συνεργάτη ή τον σύντροφό σας ιδιαίτερα οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου

Ουσιαστικά, ο Μάιος χωρίζεται μέχρι τις 12 που είναι πιο πιεστικός και με εύθραυστες ισορροπίες στις σχέσεις με τους άλλους ενώ μετά τις 12 ενώ μετά τις 13 οι αντιθέσεις υποχωρούν και μπορείτε να κυνηγήστε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες!

 

Παρθένος

 

Ένας μήνας γεμάτος δράση και εναλλαγές.

Είστε έτοιμοι να ριχτείτε στο κυνήγι των επαγγελματικών σας στόχων και ειλικρινά τώρα είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος για σας με μεγαλύτερες ευκολίες ως τις 12 Μαΐου αλλά και μετά που ο πλανήτης της δράσης και του ανταγωνισμού θα είναι κόντρα με το δικό σας ζώδιο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε να αναθεωρήσετε τους συμμάχους και να μην σπάσετε το σχοινί.

Να είστε έτοιμοι και για επιστροφές συνεργατών ή ερωτικών μπερδεμάτων και αναθεωρήσεων.

Ζυγός

Με την γοητεία σας ανεβασμένη αλλά και παγίδες στον χώρο της δουλειάς αναβάλετε σημαντικές αποφάσεις.

Ο Μάιος μέχρι τις 20 έχει μια νότα αποπλάνησης και ανασφάλειας για οικονομικές και εργασιακές σας σχέσεις.

Επιστρέφουν άνθρωποι από το παρελθόν αλλά μέχρι τις 20 δεν πρέπει να πάρετε οριστικές αποφάσεις που θα κρίνουν την επαγγελματική ή προσωπική σας ζωή.

Από τις 22 Μαΐου επιτέλους μπορείτε να πετύχετε τους στόχους αλλά μακρινά σας σχέδια!

Σκορπιός

Μια σχέση ή συνεργασία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας!

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που στην καριέρα αλλά και στις σχέσεις σας μπορείτε να πετύχετε πολλά!

Μέχρι τις 12 προσέξτε το άγχος και προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσετε ιδιαίτερα σε θέματα οικογένειας ή στέγης.

Από τις 13 Μαΐου ανακτάτε την δύναμη και το πάθος σας!!!

Τίποτα δεν σας σταματά όταν επιθυμείτε κάτι αληθινά.
Επικοινωνία ιδιαίτερα με το εξωτερικό, ταξίδια, σπουδές ή νομικές συμφωνίες από τις 28 σας επιφυλάσσουν εκπλήξεις …

 

Τοξότης

 

Χρειάζεστε να νιώσετε ασφαλείς και να αλλάξετε.

Είναι τόσο σημαντικό για σας πλέον να νιώσετε πως αναγνωρίζεται η αξία σας και πως μπορείτε να είστε ασφαλείς μέσα σε μια σχέση ή και μέσα από μια σταθερή δουλειά που θα σας αποφέρει καρπούς.

Μπορείτε να το πετύχετε αν ξαναδείτε με μια άλλη οπτική τις συνθήκες που εσείς δημιουργείτε. Αλλάξτε, αναθεωρήστε την στάση και την νοοτροπία σας ξαναδείτε τι έγινε στο παρελθόν και τι έχει μείνει ανολοκλήρωτο. Επιστρέφουν καταστάσεις και άνθρωποι από το χτες και έχετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Μην είστε απόλυτοι και μην αποφασίσετε μέχρι τις 21 Μαΐου γιατί μέχρι τότε δεν θα μπορείτε να κρίνετε καθαρά ! Μετά τις 22 έχετε πολλά να κάνετε και σίγουρα θα ξέρετε καλύτερα τι είναι το καλύτερο σε μια σχέση ή συνεργασία.

Αιγόκερως

Νέες ευκαιρίες για δημιουργία!

Ευτυχώς πάντα μετά την καταιγίδα το ουράνιο τόξο λάμπει και τα πάντα είναι πιο καθάρια και φωτεινά.

Ο Μάιος για σας είναι ο μήνας που μπορείτε να ξαναδείτε καταστάσεις ή ανθρώπους που μπορούν με κάποιο τρόπο να ολοκληρώσουν την πορεία τους στην ζωή σας.

Αλλά και εσείς οι ίδιοι θα δείτε πως αν αλλάξετε και αναθεωρήσετε αν προσπαθήσετε να πράξετε με άλλο τρόπο τώρα μπορείτε πραγματικά να λύσετε πολλά προβλήματά σας και να πετύχετε ακόμα και οικονομική ανάκαμψη ή επίλυση ενός προβλήματος που σας ταλαιπώρησε.

 

Υδροχόος

 

Λίγο ακόμα και βγαίνετε στο φως…

Είστε από τα ζώδια που παλεύετε και αγωνίζεστε στην ζωή σας. Ο Μάιος μέχρι τις 12 σας προκαλεί να αποδείξετε πως μπορείτε να βρείτε ισορροπίες και να τα καταφέρετε.

Σκεφτείτε όμως πως μετά τις 12 Μαΐου μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά με λιγότερα βάρη και παίρνοντας βαθιά ανάσα.

Η γοητεία σας προκαλεί ερωτικά σκιρτήματα και κάποιοι τώρα επιστρέφουν μετανιωμένοι . Προσέξετε όμως γιατί οι προθέσεις τους θα φανούν μετά τις 21 του μήνα.

 

Ιχθύες

Επικοινωνήστε συζητήστε εφαρμόστε νέες συνήθειες και ιδέες.

Ο Μάιος είναι απαιτητικός για σας και απαιτεί δράση και όλη σας την ενέργεια. Επικοινωνήστε βγείτε προς τα έξω και ζητήστε αυτά που αξίζετε.

Στο σπίτι ή στην οικογένεια κάνετε λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν και να μετανιώσετε μέχρι τις 20 Μαΐου. Από τις 21 σταδιακά η ζωή σας βελτιώνεται μέσα από δημιουργικές και απρόσμενες αλλαγές.

Τολμήστε στα τέλη του μήνα για να βγείτε στην επιφάνεια και να χαμογελάσετε!

Η επικοινωνία, συζητήσεις, συμφωνίες , ταξίδια ακόμα και φλερτ σας δίνουν μια χαρούμενη νότα από τις 28 Μαΐου!!

Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι του Nikhil kumar στο Unsplash

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *