Ζώδια κάθε μέρα! Δευτέρα 21 Μαρτίου Κεραυνοβόλες ευκαιρίες και ανατροπές!

Avatar photo Mari Giova 20/03/2022
Τα ζώδια που θα ευνοηθούν και αυτά που θα ζήσουν μεγάλες ανατροπές.

 

Καλή εβδομάδα, και η σημερινή μέρα φιλοξενεί την ευνοϊκή Σύνοδο του Ερμή και του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων. Μια πλανητική συγκυρία που θα φέρει ευκαιρίες σε κάθε μορφή επικοινωνίας, συμφωνιών, συζητήσεων, συναντήσεων, πληροφοριών, ενημέρωσης και γνώσης. Ο Ερμής συμβολίζει νεαρά άτομα, παιδιά και εφήβους, μαθητές, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τα Μέσα Μεταφοράς και τις διεθνείς συμβάσεις. Ενώ ο Δίας εκπροσωπεί τους νόμους, τις συμφωνίες και την αισιοδοξία, αλλά και υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις πρεσβείες και τους νομοθέτες. Σήμερα είναι πιθανόν η διπλωματία και η νομοθεσία να κάνουν προόδους ακόμα και αν τα αποτελέσματα τα δούμε στις αρχές Μαΐου …

 

Η τυχερή όψη Ερμή και Δία ευνοεί σε θέματα επικοινωνίας και συμφωνιών τα ζώδια του Ερμή Διδύμους και Παρθένους και τα ζώδια του Δία Τοξότες και Ιχθύες. Ενώ η τύχη χαμογελά αλλά με περισσότερη προσπάθεια και κόπο και στους Σκορπιούς που είναι γεννημένοι γύρω στις 8-16 Νοεμβρίου!

 

Παράλληλα όμως, υπάρχει μια σοβαρή και επικίνδυνη ενέργεια η δυσαρμονική όψη Άρη Ουρανού. Ελλοχεύει ο κίνδυνος από σήμερα 21 Μαρτίου ανατροπών, εκρήξεων και ατυχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποκορύφωμα την Τρίτη 22 Μαρτίου.

 

Σχέσεις, συμμαχίες και συνεργασίες κινδυνεύουν να τελειώσουν απρόσμενα. Εκρήξεις κυριολεκτικές και μεταφορικές και πολεμικές ενέργειες ή πράξεις στα άκρα της βίας είναι πιθανό να συμβούν. Προσοχή σε αεροπλάνα, ηλεκτρισμό και βραχυκυκλώματα, έκλυση δηλητηριωδών αερίων και εργοστάσια με εκρηκτικές πρώτες ύλες. Μια πυρκαγιά μπορεί να ξεσπάσει στον πόλεμο και στην καθημερινότητα και να προκαλέσει αλυσιδωτές εκρήξεις. Οι λαοί δοκιμάζονται.

Τρομακτικές αποκαλύψεις εγκλημάτων σοκάρουν την κοινή γνώμη και το αίσθημα δικαίου.

Η πυρηνική ενέργεια και ο ηλεκτρισμός μπλέκονται σε επικίνδυνα παιχνίδια όλες αυτές τις ημέρες.

 

Έξι ζώδια δοκιμάζονται Ταύροι στις αρχές Μαΐου, Λέοντες στις αρχές Αυγούστου, Σκορπιοί αρχές Νοεμβρίου και Υδροχόοι αρχές Φεβρουαρίου.

Λιγότερο αλλά και πάλι πρέπει να προσέχουν, το ζώδιο που κυβερνά η Σελήνη- ο Καρκίνος και το ζώδιο του Άρη- Κριός λόγω της σύγκρουσης σήμερα της  Σελήνης με τον Άρη.

 

 

Κριός    Χρόνια πολλά αγαπημένοι και θαρραλέοι Κριοί! Κάθε μέρα που περνάει θα νιώθετε πιο δυνατοί. παρόλα αυτά σήμερα και αύριο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην πληγωθείτε, αλλά και να μην πληγώσετε άδικα αγαπημένους σας ανθρώπους. Προσοχή όταν χειρίζεστε μηχανήματα και όταν οδηγείτε. Έκτακτα οικονομικά έξοδα.

 

Ταύρος    Για σήμερα οι ευκαιρίες μπορούν να έρθουν μέσα από τον κύκλο των φίλων και των γνωριμιών σας, αλλά και μέσα από κοινούς στόχους και ομαδική δουλειά. Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή για να μην επέλθει οριστική ρήξη σε επαγγελματικές αλλά και προσωπικές σας σχέσεις.

 

Δίδυμοι  Και μέσα στον πόλεμο των άστρων ευτυχώς για εσάς υπάρχει η ευνοϊκή όψη του κυβερνήτη πλανήτη σας, του Ερμή, με τον Δία, για να σας φέρει αισιοδοξία, ελπίδα και κάποιες ευκαιρίες στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο. Προσέξτε να μην το παρακάνετε σε θέματα υγείας και εργασιακών σχέσεων.

 

Καρκίνος   Η μέρα για εσάς χωρίζεται στα δύο. Μελλοντικά σχέδια, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, σπουδές, ταξίδια και projects που προετοιμάζετε, ευνοούνται. Ομως, χρειάζεται εξαιρετική προσοχή για να μη γίνει ρήξη των σχέσεών σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους ή μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύετε για έναν κοινό στόχο. Οικονομικές υποθέσεις προκαλούν ένταση.

 

Λέων   Οι γεννημένοι αρχές Αυγούστου είστε στο μάτι του κυκλώνα σήμερα και αύριο. Ο κίνδυνος οριστικής ρήξης είναι πιθανός. Παρόλα αυτά, κάτι φωτίζει μια μυστική δυνατή σχέση και σας δίνει δύναμη για να παλέψετε. Οικονομικές υποθέσεις πρέπει να κρατηθούν μυστικές και θα αποδώσουν σύντομα.

 

Παρθένος   Προσέξτε όταν οδηγείτε, τα Μέσα Επικοινωνίας και συζητήσεις ή συμφωνίες. Σας φορτίζουν θέματα εργασιακών σχέσεων και συνθηκών ή θέματα υγείας. Μπορείτε να βρείτε υποστήριξη από τους συντρόφους σας σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

 

Ζυγός    Ανατροπές και εκρήξεις σας αναστατώνουν σε οικονομικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Στο χώρο της εργασίας αλλά και της καθημερινότητας κάτι αλλάζει θετικά μέσα από μια συνάντηση ή μια καινούργια ιδέα που θα θέσετε σε εφαρμογή.

 

Σκορπιός    Είστε στο επίκεντρο της προσοχής αλλά και του πολέμου των πλανητών. Ειδικά οι γεννημένοι αρχές Νοεμβρίου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο χειρισμό συνεργασιών, σχέσεων οικογενειακών και προσωπικών, και σίγουρα όταν χειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία ή μηχανήματα. Οι γεννημένοι μετά τις 8 Νοεμβρίου θα έχετε ευκαιρία να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε και να ξαναβρείτε το χαμόγελό σας μέσα από ό,τι γεμίζει την καρδιά.

 

Τοξότης    Επιτέλους ο ήλιος θα αρχίσει να σας χαρίζει την εύνοιά του στον τομέα της δημιουργίας, της χαράς, της τέχνης και του έρωτα για έναν ολόκληρο μήνα. Σήμερα προσέξτε θέματα επικοινωνίας, διαδρομές, μηχανήματα, αλλά και την ψυχολογία και την υγεία τη δική σας και αγαπημένων σας ανθρώπων. Μια πιθανή ένταση στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να ανατρέψει προσωρινά τα σχέδιά σας.

 

Αιγόκερως    Ο τομέας της οικογένειας, του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας απασχολεί για ένα μήνα. Σήμερα προσέξτε ιδιαίτερα οικονομικές υποθέσεις, αλλά και προσωπικές και φιλικές σχέσεις.

 

Υδροχόος    Μια οικονομική υπόθεση μπορεί να βρει τη λύση της ή μια σημαντική διέξοδο μέσα από μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια ιδέα. Παρόλα αυτά, ιδιαίτερη προσοχή δείξτε εσείς που είστε γεννημένοι αρχές Φεβρουαρίου σε θέματα επαγγελματικών, αλλά και στην οικογένειά σας ή το χώρο του σπιτιού.

 

Ιχθύες   Ευτυχώς για εσάς ο Ερμής συναντά τον Δία στο δικό σας ζώδιο και σημαίνει ότι μέσα από μια συζήτηση, μια συνάντηση, ακόμα και μέσα από ένα μήνυμα ή μια αγγελία μπορείτε να βρείτε την ιδανική ευκαιρία επίλυσης σε επαγγελματικά θέματα αλλά και στο χώρο της στέγης και της οικογένειας. Προσέξτε το παρασκήνιο και κρυφούς αντιπάλους και μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας.

 

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *