Εαρινή ισημερία 20 Μαρτίου 2022. Τα ζώδια της Άνοιξης & της Αρχής όλων!

Avatar photo Mari Giova 20/03/2022
Μια φωτεινή αρχή σαν το γέλιο ενός παιδιού
γεννιέται πάντα μαζί με την Άνοιξη!

 

Μια νέα σελίδα ξεκινάει στην προσωπική ιστορία
του κάθε ένα ξεχωριστά και όλων μαζί.
Και τα όνειρα όλων των ζωδίων πραγματοποιούνται
με πίστη, θάρρος και πάθος!

 

Η αρχή της Άνοιξης σύμβολο ζωής και Αναγέννησης φέρνει και πάλι την πίστη στα όνειρα και την αγάπη.  Ξεκινά ένας καινούριος κύκλος, ένα ταξίδι στην αρχή του ζωδιακού και του κόσμου.  Πάντα εμείς επιλέγουμε τον δρόμο και τους συντρόφους, για να φτάσουμε στον κόσμο που ονειρευόμαστε.

 

Το μήνυμα της Άνοιξης 

Στα πιο απίθανα μέρη, στην πιο απόκρημνη κορυφή,

εκεί που κανείς δεν το περιμένει,

μπορεί ν’ ανθίσει ο καρπός της ζωής! 

 

Στο ‘τέλος της μέρας’  θα γευτείς τους καρπούς της μάχης για τα όνειρά σου.

Γιατί τα όνειρα ανθίζουν με πίστη και θάρρος και καρποφορούν με πληγές και σημάδια στα πεδία των μαχών. Αυτό που θα κερδίσεις είναι η αξία όσων πίστεψες και όσων έδωσες…

Η νέα εποχή στην αρχή της Άνοιξης και του ζωδιακού κύκλου θα φέρει πάλι την ελπίδα και τα χρώματα της Άνοιξης στην πραγματικότητα όλων, μέσα από στόχους και όνειρα με πάθος, τόλμη και δύναμη.

 

Την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Ήλιος ως προπομπός και πρόδρομος ανοίγει την πύλη του κόσμου στον ορμητικό Κριό, στον Πρώτο του ζωδιακού, για να  φέρει και πάλι την ελπίδα και τα χρώματα της Άνοιξης στην πραγματικότητα όλων, μέσα από στόχους και όνειρα με νιότη και πάθος, αγώνες και μάχες, νίκες και ήττες,  τόλμη και δύναμη.

Η πολυαστρία από τους Ιχθύς και μετά στον Κριό τονίζει τον αόρατο κόσμο της ψυχής και της λαχτάρας, τα συναισθήματα, τα όνειρα, την έμπνευση, την δημιουργικότητα και την φαντασία που κυοφορούνται στην μήτρα της ζωής, για να γεννηθούν στον Κριό την αρχή όλων περνώντας  στην δράση, τον αγώνα, την παρόρμηση και τον ενθουσιασμό της κατάκτησης και της νίκης!

 

Με αρχή την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 17:33, όταν το πιο φωτεινό ουράνιο σώμα ο Ήλιος φωτίζει το πρώτο και αρχέγονο ζώδιο τον Κριό, η ενέργεια αλλάζει και ανανεώνεται μέσα από την αναγέννηση της φύσης και της ψυχής του κόσμου!

Τίποτα δεν χαρίζεται και αν χαριζόταν δεν θα’ χε την γλύκα που μόνο ο κόπος και ο χρόνος δίνουν… αλλά όποιος ακολουθήσει με θάρρος και τόλμη τα όνειρά του, θα ξεκινήσει μια νέα πορεία!

 

Παγκόσμιο πλανητικό Υστερόγραφο

Μεγάλα σκάνδαλα-όπως ήδη έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα στο marigiova.gr–  θα ξεσπάσουν και νέες σοβαρότατες αποκαλύψεις θα έρθουν στο φως στην δημόσια ζωή και κυρίως καλλιτεχνική, πολιτισμική ή θρησκευτική ζωή.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον, την Πανσέληνο του Μάρτη στις 18  και τις εκλείψεις του Απρίλη και του Μάη.

 

 

Γιόρτασε μαζί με την φύση, διάλεξε, πες δυνατά, χόρεψε & τραγούδησε την δική σου πρόταση αφθονίας & χαράς,
με οδηγό την αναγεννητική ενέργεια της Άνοιξης.

 

Ο κήπος μου, σαν τον κόσμο που θέλω να ζήσω, έχει τα χρώματα  και τις αρετές που καλλιεργώ!

Απολαμβάνω απλές στιγμές ζώντας με όλες τις αισθήσεις μου.

Μυρίζω τα άγρια τριαντάφυλλα και τα άνθη της κερασιάς,

γεύομαι στο στόμα μου φρούτα γεμάτα χυμούς,

αγγίζω την γη και βουτάω στην θάλασσα,

νιώθω το αεράκι να μου χαϊδεύει τα μαλλιά,

αγκαλιάζω τον έρωτα και το φτερούγισμα της καρδιάς. 

 Ό,τι αγαπώ και δημιουργώ ανοίγει και ανθίζει σαν ένα όμορφο λουλούδι.

 Εμπιστεύομαι και φροντίζω ό,τι με κάνει να χαμογελώ.

Ξυπνάω τα όνειρα που ξέχασα και έκρυψα βαθιά, τα φέρνω στο Φως και τους δίνω τα αρώματα των λουλουδιών, για να τα ζήσω απ’ την αρχή. 

Εμπιστεύομαι και αγαπώ κάθε ξεχωριστό ταλέντο και κομμάτι μου. Μοιάζω με έναν κήπο γεμάτο από διαφορετικά αλλά πανέμορφα λουλούδια. 

Ζω τώρα και κάθε μέρα ρουφώντας το νέκταρ της ζωής. 

 

Ζω και Αγαπώ ό,τι ονειρεύομαι ελεύθερα στο φως.

Απελευθερώνομαι, ζω και ανθίζω σαν το αγαπημένο μου λουλούδι. 

Γίνομαι πάλι παιδί στον οργασμό της φύσης και αφήνομαι στην αγκαλιά του έρωτα και της ζωής.

Ένα μεγάλο δυνατό δέντρο κάποτε ξεκίνησε από ένα μικρό ταπεινό σπόρο στο φύσηγμα του αέρα και τη γόνιμη γη!

 

ΚΡΙΟΣ  Ο Ήλιος της Άνοιξης ξαναφέρνει την ενέργεια της ζωής & του έρωτα!

Και έτσι ξαφνικά έρχεται ο φωτεινός Ήλιος ‘μπροστά στο ζώδιό σας’ με το σφρίγος και την δύναμη της ζωής και σας αναγεννά ξεκινώντας έναν νέο χρόνο από την μέρα των γενεθλίων σας. Έναν κύκλο δράσης και αγώνων για να κατακτήσετε τον κόσμο που ονειρεύεστε! Σχεδιάστε ταξίδια και σχέδια μεγάλα ως την άκρη του κόσμου.

 

ΤΑΥΡΟΣ     Αποφασίζετε τι και με ποιους  συντρόφους θα προχωρήσετε.

 

Είναι το πιο δημιουργικό αλλά και με σκληρή δουλειά διάστημα. Βλέπετε ποιοι είναι πραγματικά δίπλα σας για να πετύχετε ένα όνειρό σας.  Ολοκληρώνετε έναν κύκλο και προετοιμάζετε έναν καινούριο που σύντομα θα αρχίσει. Μην κάνετε τα ίδια λάθη και θα κατακτήσετε στόχους στην οικογένεια, το σπίτι και την επαγγελματική σας καταξίωση.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ    Η Άνοιξη ξεκινά φέρνοντας καλά νέα.

 

Μαζί με την είσοδο της νέας εποχής ο Ήλιος φωτίζει τις ευχές, τις επιθυμίες και συλλογικούς στόχους σας μέσα από τον κύκλο των φίλων και σημαντικών γνωριμιών.  Ταυτόχρονα μία ευνοϊκή Σύνοδος του Ερμή και του Δία σηματοδοτεί την έναρξη μία σημαντικής  επαγγελματικής συνεργασίας, ακόμα και την απόφαση για την επισημοποίηση μιας σχέσης ζωής.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ   Στο φως του Ήλιου η καριέρα και η φήμη σας.

 

Με αρχή στις 20 Μαρτίου η καριέρα και η κοινωνική σας εικόνα έρχονται σε πρώτο πλάνο. Βάζετε στόχους επαγγελματικής αλλά και Κοινωνικής καταξίωσης και αναγνώρισης.  θυμηθείτε όμως, πως θα  θερίσετε ό,τι σπείρατε.  με επίκεντρο την 21η Μαρτίου  ένα μεγάλο σχέδιο σας,  μία συμφωνία ή ένα ταξίδι  πραγματοποιείται.  Οι πλανήτες δεν σας εξαναγκάζουν, σας δίνουν ευκαιρίες και φωτίζουν τις δικές σας επιλογές.

   

 

ΛΕΩΝ   Κατακτάτε στόχους μαζί με τους κατάλληλους συντρόφους.

Στις 20 Μαρτίου ο Ήλιος κυβερνήτης του ζωδίου σας από τον Κριό βγαίνει στο φως και εσείς απελευθερώνεστε, επικοινωνείτε και σχεδιάζετε ταξίδια και όνειρα μακρινά! Ξεκινάει μία περίοδος που μπορείτε να πετύχετε τους πιο μακρινούς και άπιαστους στόχους και να πραγματοποιήσετε  τα μεγαλύτερα σχέδια σας.  project πρόσωπα, επιχειρήσεις και χώρες του εξωτερικού  θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Μία βαθιά μυστική σας επιθυμία πραγματοποιείται με επίκεντρο στις 21 Μαρτίου.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Επενδύστε σε σχέσεις που δίνουν καρπούς.

 

Στις 21 Μαρτίου μία ευνοϊκή συγκυρία πλανητών σας φέρνει ευκαιρίες και χαρμόσυνες ειδήσεις για μία συντροφική σχέση η επαγγελματική σας συνεργασία.  Η καταξίωση και οι στόχοι σας βρίσκονται πολύ κοντά σας.  Ο ερωτισμός σας δυναμώνει και νιώθετε πιο ασφαλείς και δυνατοί σε όλα τα επίπεδα.

 

 

ΖΥΓΟΣ    Δημιουργείτε τον δρόμο της αρμονίας και της ένωσης με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας!

 

Οικοδομείτε μια νέα πραγματικότητα μαζί με τον σύντροφο, τον σύμβουλο ή τον συνεργάτη και τον σύμμαχο και θα χρειαστείτε τις αρετές της αρμονίας και την ισορροπία μιας συμβολικής ουράνιας ζυγαριάς στην ζωή σας.

Ο Ήλιος  στον Κριό μεγεθύνει συναισθήματα  και ρίχνει το φως του σε μια δυνατή ένωση και συμμαχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ   Αφεθείτε στα φτερά του Έρωτα και της δημιουργίας…

 

Η σύνοδος Ερμή Δία και Ποσειδώνα μπορεί να φέρει την Άνοιξη στην καρδιά σας. Ο έρωτας, η δημιουργία και η Τέχνη, η ομορφιά, τα παιδιά και η χαρά ξαναγυρίζει στη ζωή σας. Εκφραστείτε μέσα από χόμπι ή την δουλειά σας και ξαναβρείτε το παιδί μέσα σας.

Ο Ήλιος στον Κριό φωτίζει την δράση στην καθημερινότητα και την ευεξία σας. Έχετε την δύναμη να τα αλλάξετε όλα ξεκινώντας από τα πιο απλά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ    Εστιάστε στην επικοινωνία και προσέξτε τις σχέσεις.

 

Η Άνοιξη ξεκινάει  με την σύνοδο Ερμή Δία στις 21 Μαρτίου  και δίνει μια νότα αισιοδοξίας και προοπτικής μέσα από μια ιδέα που μπορεί να σκεφτείτε ή μια συνάντηση με έναν σημαντικό άνθρωπο για την προσωπική ή επαγγελματική εξέλιξή σας. Το σπίτι και αγαπημένα σας πρόσωπα αποκτούν ιδιαίτερη σημασία ακόμα και ο εργασιακός σας χώρος. Μια ανακαίνιση ή μια νέα διακόσμηση θα σας φτιάξει την διάθεση.

Το πιο ευνοϊκό διάστημα για ερωτικές κατακτήσεις και επαγγελματική δημιουργία ξεκινάει στις 20 Μαρτίου και ακόμα πιο δυνατά από τις 10 Μαΐου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ   Το στοίχημα είναι στην επικοινωνία και την εξωστρέφεια.

 

Η τύχη είναι στο δρόμο σας και στις σχέσεις σας με άτομα του περιβάλλοντός σας, του κύκλου σας  ακόμα και σε μικρές αποδράσεις κοντά στη θάλασσα.  Αναζητήστε την δημιουργικότητά σε όλες της τις μορφές και εξωτερικεύστε τα χαρίσματα και τα ταλέντα σας στους γύρω σας.

Ο Ήλιος από τις 20 Μαρτίου φωτίζει τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας φαίνονται ενέργεια ανανέωσης και  αλλαγών.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  Γοητεύετε και πείθετε με την ευφυία σας σημαντικά πρόσωπα.

 

Η Άνοιξη ξεκινάει και σας τροφοδοτεί με νέα ενέργεια δίνοντάς Σας την ορμή και τον ενθουσιασμό να βγείτε προς τα έξω να επικοινωνήσετε να συζητήσετε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους Αλλά και να ανανεώσετε τις σχέσεις με το περιβάλλον σας.  μία ευχάριστη είδηση τα οικονομικά σας με επίκεντρο στις 21 Μαρτίου  σας δίνει χαρά.

 

ΙΧΘΥΕΣ   Κερδίζετε με την ευαισθησία, το χάρισμα & την δύναμη της ψυχής σας.

 

Η Αφροδίτη λίγο πριν τις 6 Απριλίου μαζί με την εύνοια του Δία ως τις 10 Μαΐου σας χαρίζουν γοητεία, μαγνητισμό, έμπνευση και την ικανότητα να πείσετε τους άλλους και να αδράξετε τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας.

Από τις 20 Μαρτίου εστιαστείτε στα οικονομικά σας και στην σταθεροποίηση σχέσεων.

© Μάρι Γιόβα

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *