Μοναδική ευκαιρία για όλα τα ζώδια! Όλοι οι πλανήτες σε ορθή πορεία!

Avatar photo Mari Giova 06/02/2022
6~12 Φεβρουαρίου Ένα ορμητικό ποτάμι  ξεκινά!
Νικητές οι σοφοί και οι θαρραλέοι!

 

Το κυρίαρχο και σπάνιο αστρολογικό φαινόμενο
που σηματοδοτεί τη νέα εβδομάδα είναι σε πλήρη εξέλιξη!

 

Όλοι οι πλανήτες σε ορθή πορεία
από τώρα και για τρεις μήνες ως τις 9 Μαΐου
ξεκινούν ένα πλανητικό ντόμινο εξελίξεων
και μεγάλων αλλαγών
με απίστευτη δυναμική και ιλιγγιώδη ταχύτητα.

 

 

Το μήνυμα της εβδομάδας

Η παλιά ενέργεια μεταμορφώνεται με απίστευτη ταχύτητα.

Να είσαι έτοιμος, ξεκάθαρος και να έχεις συνείδηση όσων ζητάς.

Τώρα ξεκινάει μια περίοδος 3 μηνών, που όλα θα εξελίσσονται γρήγορα

και εσύ θα πρέπει να είσαι συνειδητά παρών, κυβερνήτης της ζωής σου!

 

 

Στο επίκεντρο έντονων προκλήσεων

 

Η  Κυριακή 6 Φεβρουαρίου και 2 μέρες νωρίτερα ή αργότερα, όταν ο Άρης από τον Αιγόκερο- δείκτης των κυβερνήσεων, της δομής της κοινωνίας και προσωπικών φιλοδοξιών συγκρούεται με τον Χείρωνα αναζητώντας την λύτρωση, την κάθαρση και την θεραπεία όσων μας πλήγωσαν και μας θύμωσαν.

 

Η Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής σε ορθή πλέον πορεία για τρίτη και τελευταία φορά συναντά τον σκοτεινό Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου επαναφέροντας υποθέσεις που ξεκίνησαν στις 2 προηγούμενες συνόδους των δύο πλανητών. Η πρώτη συνάντηση- σύνοδος είχε συμβεί στις 29 Δεκεμβρίου 2021, η δεύτερη στις 29 Ιανουαρίου 2022 .

Επομένως επανέρχονται, για να αποκαλυφθούν όλα όσα κρύβονταν και να ξεκαθαρίσουν με επίκεντρο την 11η Φεβρουαρίου παλιά θέματα ή υποθέσεις που απασχολούσαν τον δημόσιο πολιτικό βίο αλλά και όλους μας σε προσωπικό επίπεδο.

Οι σκέψεις και οι συζητήσεις, η επικοινωνία και οι διαδρομές έχουν κάτι βαρύ, κάτι μελαγχολικό που δεν μας αφήνει να εκφραστούμε δημιουργικά. Χρειάζεται προσοχή σε μαθητές, στα μέσα μεταφοράς και κυρίως στα τρένα. Οι αποκαλύψεις όμως, αναμένονται  μεταξύ δημοσιογράφων και ισχυρών πολιτικών προσώπων

 

Οι πιο ευνοϊκές μέρες  της εβδομάδας

 

Η Τρίτη 8 Φεβρουαρίου όταν ο Άρης  ενισχύει την επαναστατικότητα του Ουρανού και τις αλλαγές που οδηγούν σε ένα νέο όραμα αλλά και βοηθά την θεραπεία όσων μας πλήγωσαν, από τον σοφό Χείρωνα. Μεγάλες ανακαλύψεις στην έρευνα, την επιστήμη και την αεροδιαστημική.  Παρόλα αυτά επειδή η ενέργεια θα είναι έντονη υπάρχει ο κίνδυνος παγκόσμια να υπάρξουν δυνατές εκρήξεις .

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου μία μόλις μέρα μετά από την Αποκαλυπτική 11η Φεβρουαρίου και η ενέργεια γλυκαίνει στον οικογενειακό και προσωπικό τομέα με την Σελήνη- ψυχή και συναισθήματα να δέχεται την αισιοδοξία και την τύχη του Δία και τις εκπλήξεις του Ουρανού.

 

 

 

Κριός    Επαγγελματικές προκλήσεις και οικονομικές διεκδικήσεις.

Είναι σημαντικό την Κυριακή και τη Δευτέρα να είστε πιο προσεκτικοί σε θέματα καθημερινότητας και εργασιακών σχέσεων αλλά και ψυχοσωματικής υγείας.  Ενώ από την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου πείτε ναι σε μία πρόταση φίλων ή ενός σημαντικού προσώπου που σας δίνει νέες οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ακολουθείστε τις εκπλήξεις και τον δρόμο  της αλλαγής και της έμπνευσης.

 

 

Ταύρος    Νιώθετε δυνατοί να πραγματοποιήσετε μεγάλα σχέδια και αλλαγές.

Η νέα εβδομάδα είναι κυρίως θετική για σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε μυστικά  που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα.  φροντίστε τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας  και μην ξεχνάτε την δική σας υγεία.

Τολμήστε να ενεργήσετε κοιτάζοντας το μέλλον και μία δεύτερη ευκαιρία που σας δίνεται μέσα από σπουδές, ταξίδια ή μία σημαντική επικοινωνία και συμφωνία.  Τολμήστε τις αλλαγές!

 

 

 

Δίδυμοι    Εκτονώστε την ενέργεια που κρύβετε μέσα σας.

Επιτέλους ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας ο Ερμής επανήλθε από τις 5  Φεβρουαρίου σε ορθή πορεία. Σταδιακά θα βλέπετε πιο καθαρά και θα μπορείτε να κρίνετε καλύτερα σε οικονομικές ή κληρονομικές υποθέσεις αλλά και να αποφασίσετε για οικογενειακά θέματα, το σπίτι ή την επαγγελματική σας  στέγη.

Ιδανική περίοδος για να αντιμετωπίσετε φόβους ανασφάλειες και να εκφράσετε βαθιά κρυμμένα συναισθήματα.

 

 

Καρκίνος      Παίξτε ομαδικά και θα κερδίσετε.

Προσέξτε την ένταση που μπορεί να προκαλέσει ρήξη με τον σύντροφο αλλά κυρίως με έναν συνεργάτη σας σημαντικό για την επαγγελματική σας εξέλιξη.

Εκεί που κλείνει μία πόρτα, ανοίγει μία άλλη και μέσα από φίλους και τον κύκλο των γνωριμιών σας μπορείτε να βρείτε συμμάχους, για να προχωρήσετε στην επίτευξη των στόχων σας.

 

 

Λέων     Η πίεση στην εργασία σάς οδηγεί σε μελλοντικές αλλαγές.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο σταδιακά επανέρχεστε στην καθημερινότητά σας.  χρειάζεται να φανείτε συνετοί σε θέματα εργασιακών σχέσεων αλλά και συμφωνιών ή νομικών υποθέσεων.  Να τηρείτε τους κανονισμούς και να φροντίζετε την υγεία και ευεξία σας, υιοθετώντας την γυμναστική στη ζωή σας.

Τολμήστε αλλαγές στην καριέρα σας με νέες μεθόδους και ιδέες, για να προσεγγίσετε καινούργιους στόχους.

 

 

Παρθένος   Ένα πρόβλημα μεταμορφώνεται σε δύναμη και ευκαιρία. 

Aντιμετωπίστε συναισθηματικές ή οικονομικές ανασφάλειες στην αρχή της εβδομάδας και μία σημαντική αλλαγή ακόμα και ουρανοκατέβατη ευκαιρία σας περιμένει από τις 8 Φεβρουαρίου και μετά.

Ανοίξτε τους ορίζοντές σας σε θέματα επικοινωνίας, ταξιδιών, σπουδών και επαγγελματικών συμφωνιών.  Ο έρωτας και η δημιουργικότητα σας δίνουν φτερά.

 

 

Ζυγός    Μελλοντικοί στόχοι και οικογενειακές σχέσεις ξεκαθαρίζουν.

Είστε πιο ώριμοι και πιο συνειδητοποιημένοι από ποτέ για τα μελλοντικά σας σχέδια και της σχέσεις που έχουν αξία για σας.

Μία οικογενειακή ή συντροφική σχέση χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις και τολμηρές αλλαγές.  Ένα  οικογενειακό ή κληρονομικό ζήτημα βρίσκει τη λύση του μετά τις 8 Φεβρουαρίου.

 

 

Σκορπιός    Διαπραγματευτείτε και επικοινωνήστε με τους δικούς σας όρους.

Ο κυβερνήτης σας- Πλούτωνας συναντά για τρίτη και τελευταία φορά το 2022 τον Ερμή και είστε πλέον έτοιμοι να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να δεχτείτε τον καλύτερο και πιο ώριμο δρόμο για την εξέλιξη σας.

Βαθιά μέσα σας ξέρετε ποιά απόφαση πρέπει να πάρετε και ποιά  όνειρά σας μπορούν να πραγματοποιηθούν.

 

 

Τοξότης     Νιώθετε πιο δυνατοί!

Ξεκαθαρίζουν οι επαγγελματικές  συμφωνίες και οικονομικές συνεργασίες.  Συνειδητοποιείτε ποιοι είναι οι σύμμαχοι και οι σύντροφοι σας! Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τις συνήθειες σας στην καθημερινότητα και στην εργασία.

Τολμήστε να υιοθετήσετε νέες μεθόδους που θα σας εξελίξουν επαγγελματικά  και θα αποδώσουν οικονομικά. Προσέξτε στις 6 και 7 του μήνα.

 

 

Αιγόκερως   Εσείς κινείτε τα νήματα της ζωής σας!

Ο Ερμής επανήλθε σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και όλα τώρα θα αρχίσουν να φαίνονται πιο καθαρά και εσείς θα ξέρετε τι συμφωνίες και με ποιους πρέπει να κάνετε. Η Κυριακή χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή για να μην προκληθούν εντάσεις.

Τολμήστε να εκφραστείτε ερωτικά και θα ζήσετε εκπλήξεις.

 

 

Υδροχόος   Προσέξτε το παρασκήνιο και την επικοινωνία σας.

Η αρχή της εβδομάδας χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή, για να μην δώσετε αφορμή σε σχόλια και να φροντίσετε την υγεία και την ψυχολογία σας.

Μετά τις 8 Φεβρουαρίου μην φοβάστε τις αλλαγές και τις εκπλήξεις που οδηγούν σε ευκαιρίες και ανεξαρτησία σε θέματα σπιτιού ή επαγγελματικής στέγης ακόμα και τόπου κατοικίας.

 

 

 

Ιχθύες   Ξεκαθαρίζουν Οι φιλίες και οι στόχοι σας.

Γνωρίζετε πλέον τους αληθινούς φίλους αλλά και τις χρήσιμες γνωριμίες, για να εξελιχθείτε και να πετύχετε ομαδικούς στόχους και όνειρα.

Δραστηριοποιηθείτε και συζητήστε με λογική και στηριζόμενοι στην εμπειρία σας, ποιά θα είναι η βάση σας, για την πορεία της σχέσης σας με την οικογένεια και τον σύντροφό σας.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *