6~12 Δεκεμβρίου: Σαν σκηνή από παλιά ταινία western για τα ζώδια!

Avatar photo Mari Giova 05/12/2021
Beautiful,Dark,Fluffy,Cloudy,Sky,With,Sun,Rays,.,Crescent
Μια πλουτώνια βδομάδα.
Η δύναμη του Πλούτωνα μεταμορφώνει ριζικά
τη μοίρα όλων των μορφών σχέσεων!

 

Το μήνυμα της  εβδομάδας:

Τώρα που ο ορίζοντας δείχνει καθαρά την πορεία της ζωής σου,

διάλεξε τον δικό σου δρόμο και τους συνοδοιπόρους σου.

 

Μια Πλουτώνια βδομάδα ξεκινάει λίγο μετά την ολική έκλειψη Ηλίου και μοιάζει σαν σκηνή από παλιά ταινία western, μετά το κυνηγητό και τα σύννεφα άμμου που έχουν σηκωθεί από τις οπλές των αλόγων, κατακάθεται η σκόνη και ο ορίζοντας καθαρίζει, όλοι βλέπουν τώρα πιο καθαρά τα αποτελέσματα της προηγούμενης περιόδου και των αλλαγών που ήρθαν.

 

Ο Άρης και ο Πλούτωνας πρωταγωνιστούν αυτή την εβδομάδα σε αρμονικές αλλά πιεστικές και απαιτητικές όψεις μεταξύ τους  και με την Αφροδίτη.  Οι κυβερνήσεις και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αναγκάζονται να κάνουν ριζικές αλλαγές στο οικονομικό και τραπεζικό σύστημα αλλά και στις πηγές ενέργειας -όπως ήδη έχω γράψει σε προηγούμενα άρθρα μου-. Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερου θα αλλάξουν την δομή-την ραχοκοκαλιά της κοινωνίας και των οικονομικών και πολιτικών  σχηματισμών.

 

Προσωπικές σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες  θα αξιολογηθούν και θα κριθούν με αυστηρά κριτήρια. Ακόμα και πολιτικές συμμαχίες- τυχαία η εκλογή Προέδρου του ΚΙΝΑΛ;-θα κριθούν αυτήν την εβδομάδα από την δύναμη του αρχηγού με τις πιο ισχυρές και συμφέρουσες συμμαχίες.  θα αντέξουν στην διάρκεια του χρόνου, μόνο όσες σχέσεις έχουν λόγο ύπαρξης και στηρίζονται σε ωριμότητα, λογική αλλά και στο συμφέρον.

 

Η Πλουτώνια μεταμορφωτική δύναμη της εβδομάδας

Θα προκαλέσει  μοιραίες συναντήσεις  ερωτικών συντρόφων  και ξεκαθαρίσματα συνεργατών,  κυρίως  ανάμεσα στα ζώδια της Αφροδίτης, Ταύρους και Ζυγούς, του Άρη τον Κριό  και το ζώδιο του Πλούτωνα τον Σκορπιό. 

 

Οι πιο ευνοϊκές μέρες  της εβδομάδας: 5 και 6 Δεκεμβρίου, όταν το αρμονικό εξάγωνο Άρη και Πλούτωνα θα συμβιβάσει διαφορές, θα αναγεννήσει την κρυμμένη δύναμη και θα ενώσει για ένα κοινό στόχο λίγο πολύ όλους αλλά κυρίως το ζώδιο του Άρη- τον Κριό με το ζώδιο του Πλούτωνα- τον Σκορπιό.

Μια ξεχωριστή μέρα η 11η Δεκεμβρίου, όταν η Αφροδίτη δείκτης όλων των σχέσεων θα ενωθεί με τον ισχυρό και σκοτεινό Πλούτωνα βάζοντας τέλος ή οδηγώντας σε μια αναγέννηση τις σχέσεις που έχουν νόημα και ουσία ύπαρξης. Παράλληλα την ίδια μέρα ο Ερμής με τον Δία φέρνουν μια αισιοδοξία και τύχη σε κάθε μορφή επικοινωνίας, συναντήσεων, συζητήσεων, ιδεών και συμφωνιών.

Μια απατηλή μέρα: Στις 7 Δεκεμβρίου ο Ποσειδώνας παραπλανεί και ρίχνει την ομίχλη του στην σωστή κρίση όλων και κυρίως  Διδύμων, Παρθενών, Τοξοτών και Ιχθύων.

 

 

Κριός   Σας δίνεται η δύναμη να μετακινήσετε βουνά.

Ο δικός σας κυβερνήτης Άρης δέχεται την αναγεννητική ενέργεια του Πλούτωνα, δυναμώνει τα συναισθήματά σας και σας βοηθά να διεκδικήσετε ότι νιώθετε βαθιά δικό σας.

Επαγγελματικά θα έχετε τη στήριξη αλλά θα χρειαστεί και εσείς να αγωνιστείτε για όσα σας αξίζουν.

 

Ταύρος    Μία μεταμορφωτική ενέργεια κατακλύζει τις σχέσεις σας.

Σαν ένα ηφαίστειο που ξυπνάει, αλλάζετε την οπτική που βλέπετε τη σημασία των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών  σχέσεων.  Ανοίξτε τους ορίζοντές σας και αναγεννηθείτε μέσα από το ταξίδι και τους συνοδοιπόρους της ζωής σας. Μία διαμάχη με έναν συνεργάτη ή τον σύντροφό σας τώρα μπορεί να βρει διέξοδο, ακόμα και μία συμβιβαστική λύση.

 

 

Δίδυμοι    Έντονα συναισθήματα  προκαλούν ριζικές αλλαγές. 

Γύρω από τις 7 Δεκεμβρίου μην παραπλανηθείτε σε μία επαγγελματική σας συνεργασία ή σε μία συντροφική σας σχέση. Στις 11 Δεκεμβρίου θα ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας και όσα σας ενώνουν.

Οικονομικές ανασφάλειες αλλά και φόβοι δυναμώνουν, αντιμετωπίστε τους και  υιοθετήστε πιο υγιεινές και δημιουργικές συνήθειες στην καθημερινότητά σας ακόμα και στο δίκτυο των εργασιακών σχέσεων.

 

 

Καρκίνος   Στο  επίκεντρο οι συλλογικοί στόχοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Οι  απαιτήσεις θα είναι αυξημένες από τους συνεργάτες σας και από το σύντροφό σας.

Οφείλετε  να δραστηριοποιηθείτε και να αλλάξετε όσα δεν προχωρούσαν για να πετύχετε έναν συλλογικό στόχο.  Δημιουργείτε νέες προϋποθέσεις μαζί με τους αγαπημένους σας.

 

 

Λέων   Επιτακτική η ανάγκη να αλλάξετε τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες.

Αυξημένος  φόρτος στη δουλειά με ευθύνες και υποχρεώσεις  και θα χρειαστεί να βρείτε την  χρυσή τομή  ανάμεσα στις ανάγκες της οικογένειας και των συνεργατών σας.

Απαιτούνται  αλλαγές σε θέματα στέγης και εργασίας, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε χώρο ή τόπο κατοικίας.

 

 

Παρθένος     Ενεργοποιείτε την επικοινωνία σας  με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

Ο τομέας της επικοινωνίας επηρεάζει  τα συναισθήματα και τις σχέσεις σας  με άτομα του περιβάλλοντος σας τον ερωτικό σύντροφο ή τα παιδιά σας.

Οι  επιχειρηματίες είναι σημαντικό να φανείτε δημιουργικοί, να  διευρύνετε και να διαφημίσετε τη  δουλειά σας  και σε πιο μακρινούς προορισμούς.

 

 

Ζυγός     Επενδύστε  στην οικογένεια και τις ρίζες σας.

Οικονομικές συμφωνίες η επαγγελματική στέγη  και  οι σχέσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας περνάνε από ριζικές αλλαγές και εσείς καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες.  Προσέξτε ψευδή σχόλια που μπορεί να προκληθούν στον εργασιακό σας χώρο.

Αλλάζετε και επενδύετε στο σπίτι σας και την αξία  της οικογένειας.

 

Σκορπιός   Εσείς πρωταγωνιστείτε και αλλάζετε σχέσεις  ζωής.

Η δύναμη και η ένταση που κρύβετε μέσα σας, κυριαρχεί στις εξελίξεις, στα συναισθήματα και τις συζητήσεις με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας.

Εσείς αποφασίζετε την πορεία στις σχέσεις σας με τον σύντροφο ή έναν σημαντικό συνεργάτη.  Βάλτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην είστε τόσο απόλυτοι  απέναντί τους.

 

 

Τοξότης   Αντλήστε δύναμη μέσα από την επικοινωνία.

Στην αρχή της εβδομάδας να είστε προσεκτικοί με μηνύματα που δέχεστε αλλά και εκπέμπετε σε μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικά.

Γύρω  στις 11 Δεκεμβρίου βελτιώνετε το κλίμα σε μία συνεργασία ακόμα και την επικοινωνία με το σύντροφό σας.  μία επαγγελματική συμφωνία ή συμμαχία είναι πολύ κοντά στην επιτυχία.

 

 

Αιγόκερως  Η καριέρα και συλλογικά  σχέδια είναι στο κέντρο της προσοχής σας.

Αξίζει  να δραστηριοποιηθείτε μέσα από συλλογική δουλειά και τον κύκλο των γνωριμιών σας,  για να πετύχετε κοινούς στόχους και όνειρα.  Σας δίνετε η δυνατότητα να προσεγγίσετε επαγγελματικά σημαντικά άτομα για την εξέλιξη της καριέρας σας.

 

Υδροχόος    Οικονομικές  και επαγγελματικές  προκλήσεις  αντιμετωπίζονται με αλλαγές.

Μέσα στη δίνη επαγγελματικών και κοινωνικών προβλημάτων και προκλήσεων μπορείτε να βρείτε τους φίλους ή τους συμμάχους που θα σας βοηθήσουν  στους στόχους σας.

Προσέξτε το παρασκήνιο, την υγεία και την ψυχολογία σας και διοχετεύστε δημιουργικά το άγχος και τους φόβους σας, αλλάζοντας τις συνθήκες στη ζωή σας.

 

 

Ιχθύες    Κινηθείτε μυστικά και αποφύγετε  να προκαλέσετε.

Είστε έτοιμοι τις ημέρες γύρω από τις 7 Δεκεμβρίου να κάνετε ένα επαγγελματικό λάθος  και να προκαλέσετε σχόλια στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Μπορείτε να βρείτε  επαγγελματικές  ευκαιρίες και να βελτιώσετε το κλίμα στο σπίτι, στην οικογένεια και στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας προς το τέλος της εβδομάδας.

 

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *