21 Ιουνίου 2017 ‘ Θερινό ηλιοστάσιο, η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, σηματοδοτεί μια νέα εποχή, που το ηλιόφως νικάει την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού…’

Avatar photo Mari Giova 20/06/2017
Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui
Πιστοποιημένη Σύμβουλος του
Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ.6932081799                
   


mariaenastron@gmail.cοm

FB mari.gioba

Πρόταση της ημέρας :  Υποδεχτείτε την πρώτη μέρα του καλοκαιριού και ανοίξτε ένα παράθυρο της ζωής σας στο φως!!!


21 Ιουνίου, στις 7.24 το πρωΐ, ο ζωοδότης Ήλιος πραγματοποιεί θριαμβευτική είσοδο στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας την πραγματική αρχή του καλοκαιριού, με την μέρα που το φως του ήλιου από την ανατολή μέχρι την δύση είναι στην μεγαλύτερη διάρκεια και δύναμή του… Νέα εποχή, καλοκαιρινή μέχρι και τις 22 Σεπτέμβρη του 2017.
Συνάμα την ίδια μέρα και ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου, τονίζοντας την δύναμη του Ήλιου και στις 24 Ιουνίου μια Νέα Σελήνη δίνει νέα πνοή σε καινούρια ξεκινήματα.

Τι θα φωτίσει και τι προμηνύει ο ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο από σήμερα μέχρι τις 22 Ιουλίου, για όλα τα ζώδια;

Κριός  Ο ήλιος μαζί με τον Ερμή στον Καρκίνο φωτίζει τον χώρο του σπιτιού, της οικογένειας, το παρελθόν και τις ρίζες σας. Αναπολείτε την πρώτη εστία, τον τόπο των παιδικών σας χρόνων, αναζητάτε την στοργή από τους δικούς σας ανθρώπους, ξαναγίνεστε παιδιά. Μπορείτε να γυρίσετε στα παλιά και τα γνώριμα, να πάρετε ζεστασιά από τους γονείς και τις ρίζες σας, να φωτίσετε τον χώρο του σπιτιού ή της επαγγελματικής στέγης. Κάποιες μέρες θα το πετύχετε και κάποιες άλλες- από 27 Ιουνίου μέχρι 9 Ιουλίου,οι γεννημένοι μετά τις 7 Απριλίου θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα.

Ταύρος   Ο ήλιος και ο Ερμής στον Καρκίνο θα φωτίσει για ένα μήνα, την επικοινωνία σας, συζητήσεις, επαφές, μηνύματα και τηλεφωνήματα , τα ταξίδια και τις διαδρομές, τις σχέσεις σας με συγγενείς και άτομα του περιβάλλοντός σας. Θα σας δώσει έμπνευση σε νέες ιδέες, στην προβολή της δουλειάς σας και σε πολλά χαρούμενα πηγαινέλα που θα σας κρατούν σε μια διάθεση κίνησης και εφηβικής ανεμελιάς! Δώστε μια προσοχή μόνο στις μέρες μεταξύ 27 Ιουνίου και 9 Ιουλίου. Όλες τις υπόλοιπες μέρες χαμογελάστε και ξαναβρείτε πολλές ανέμελες στιγμές…

Δίδυμοι    Σημαντική για σας από σήμερα και για έναν μήνα με τον ήλιο στον Καρκίνο, η συναισθηματική και η οικονομική σας ασφάλεια αλλά και η αυτοεκτίμησή σας. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας, την δική σας αξία και όσους είναι στο πλευρό σας, για να σας στηρίζουν πάντα. Δώστε μια προσοχή μεταξύ 27 Ιουνίου και 5 Ιουλίου. Οι υπόλοιπες μέρες είναι για να ξαναβρείτε τον χαμένο θησαυρό σας…

Καρκίνος    Αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας, αγαπημένα Καρκινάκια χρόνια πολλά! Ο ήλιος στο δικό σας ζώδιο, λοιπόν, σας δίνει όλη την λάμψη του αλλά τονίζει και τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Σημαντικοί άντρες της ζωής σας, η οικογένεια σας, το σπίτι σας, εσείς οι ίδιοι και τα όνειρά σας, ό, τι σημαίνει για σας ασφάλεια και ζεστασιά, είναι εδώ και σας δείχνουν τον δρόμο, προσέξτε μόνο τις μέρες μεταξύ 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και 18 Ιουλίου, μην χάσετε το δικό σας μονοπάτι. Η καλύτερη πυξίδα είναι η φωνή της καρδιάς…

Λέων    Ο ήλιος από σήμερα και για ένα μήνα ρίχνει το φως του στο πιο σκοτεινό και μυστικό κομμάτι της ζωής σας… Το χτες ξυπνάει μνήμες, καλά κρυμμένες, φόβους, ανασφάλειες, μυστικά συναισθήματα και σχέσεις που δεν έσβησαν ποτέ. Η φόρτιση είναι μεγάλη, το ίδιο βαριά και η ψυχολογία σας μπορεί να επηρεάσουν ή να επηρεαστούν από θέματα υγείας και ένα παρασκήνιο ιδιαίτερα από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τις 9 Ιουλίου αλλά και κοντά στις 18 Ιουλίου. Κλείστε τους λογαριασμούς σας με το χτες και ετοιμάστε την ζωή σας, για να υποδεχτεί ένα νέο κύκλο από τις 22 Ιουλίου, έναν κύκλο καλύτερο και ομορφότερο απ’ όλα όσα ζήσατε μέχρι τώρα!

Παρθένος    Ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου μαζί του και για ένα μήνα θα έχετε έναν καλό φίλο στο πλευρό σας… Ο Ήλιος από τον καρκίνο θα φωτίζει τα όνειρα, τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Μέσα από φίλους, ομάδες και συλλογική δουλειά θα ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και θα βρείτε την στήριξη και την συμπαράσταση που αναζητάτε. Κρατήστε τις ισορροπίες μεταξύ μεταξύ 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και 18 Ιουλίου. Άλλωστε έχετε όλες τις άλλες μέρες, για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας!

Ζυγός   Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο μοιάζει για σας, με έναν προβολέα που φωτίζει το πιο σημαντικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, το δικό σας κοινωνικό και επαγγελματικό μεσουράνημα. Λάμπετε και ακτινοβολείτε όπου βρίσκεστε, στην δουλειά σας, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός της ζωής σας. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλειά αλλά μπορεί να σας ανοίξει και πόρτες για σημαντικές κινήσεις. Μεγαλύτερη προσοχή και λεπτές ισορροπίες τις ημέρες μεταξύ μεταξύ 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και 18 Ιουλίου. Όλες τις άλλες μέρες, τολμήστε να σκαρφαλώσετε στην κορυφή και λάψτε πιο δυνατά από ποτέ, σας αξίζει μετά από όσα πετύχατε να ξεπεράσετε!

Σκορπιός   Ο Ήλιος για σας μοιάζει με τα αστέρια στον ουρανό, μακρινά αλλά τόσο όμορφα, μπορείτε να τα αγγίξετε και να πάρετε κάτι από την μαγική τους λάμψη… Ναι, μπορείτε να σηκώσετε το βλέμμα σας ψηλά και να κατακτήσετε τα όνειρά σας, όσο μακρινά κι αν μοιάζουν, υπάρχουν για να φωτίσουν τον δικό σας ουρανό και να σας ταξιδέψουν εκεί που μόνο η αλήθεια και η αγάπη υπάρχουν… Μην φοβηθείτε από τις δυσκολίες μεταξύ 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και 18 Ιουλίου. Θυμηθείτε ό, τι αξίζει στη ζωή σας λάμπει μόνο για σας και σας περιμένει να το κατακτήσετε…

Τοξότης    Ταξιδιώτες της ζωής και εραστές της ελευθερίας, ο Ήλιος και ο Ερμής από σήμερα και για ένα μήνα φωτίζει τα πιο βαθιά συναισθήματά σας, τους πόθους και τις επιθυμίες σας, τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Όλα τα βαθιά κρυμμένα μυστικά σας τονίζονται μαζί με οικονομικά θέματα που αφορούν και άλλους ανθρώπους της ζωής σας, επαγγελματικής ή προσωπικής. Προσέξτε, μη κάνετε τους εχθρούς σας πιο δυνατούς, με λάθος ενέργειες από τις 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και γύρω στις 18 Ιουλίου. Φερθείτε έξυπνα κρατώντας μυστικά τα σχέδιά σας και με στρατηγικές κινήσεις κάντε ρουά ματ! Η παρτίδα είναι δική σας αλλά με τους κατάλληλους συμμάχους, εσείς είστε σε θέση να τους αξιολογήσετε;

Αιγόκερως   Για σας, οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, προσωπικές και επαγγελματικές ζητάνε όλη την προσοχή σας, από σήμερα και για ένα μήνα. Ο Ήλιος και ο Ερμής σας ζητούν να συνεργαστείτε και να εμπιστευτείτε ανθρώπους που είναι χρόνια στη ζωή σας, συντρόφους ή συνεργάτες και να προσπαθήσετε ειλικρινά να τους καταλάβετε. Από τις 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και 18 Ιουλίου οι ισορροπίες κινδυνεύουν να χαθούν. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τον κίνδυνο και να κρατήσετε αυτούς που είναι χρόνια στη ζωή σας, ακούγοντας τα δικά τους θέλω.

Υδροχόος   Πλάσματα του ουρανού που ζείτε στη γη, προσπαθήστε για ένα μήνα από σήμερα, να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και σε πρόγραμμα. Η δουλειά και οι υποχρεώσεις θα απαιτούν πολλή από την ενέργειά σας, ζητώντας από σας να προσέξετε την διατροφή και τις καθημερινές σας συνήθειες, στη θέση του άγχους βάλτε την άσκηση και την φροντίδα του εαυτού σας, μπορείτε να υιοθετήσετε μια διαφορετική οπτική στην εργασία και στην υγεία σας με μικρές απλές κινήσεις, το θέμα είναι θα το προσπαθήσετε ή θα κάνετε πάλι τα δικά σας; Τις ημέρες μεταξύ 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και 18 Ιουλίου  θα δυσκολευτείτε, κάντε ένα διάλειμμα και εκεχειρία, γιατί όλες οι άλλες μέρες είναι δικές σας. Αλλάξτε τρόπο ζωής, για να αλλάξει και η ίδια σας η ζωή!

Ιχθύες    Παιδιά του Ποσειδώνα και της θάλασσας, μια ζωή κολυμπάτε σ΄ έναν ωκεανό ευαισθησίας και συναισθημάτων, από σήμερα το καλοκαίρι αρχίζει και στη δική σας ζωή… Δημιουργήστε, αφεθείτε στα φτερά του έρωτα, γεμίστε τις μέρες σας με ό, τι σας δίνει χαρά!! Οι φόβοι και οι ανασφάλειες δεν έχουν καμία θέση κάτω από το φως του Ήλιου, που σηματοδοτεί έναν μήνα χαράς και δημιουργίας για σας. Η τέχνη και νέοι τρόποι έκφρασης εγκαινιάζουν ευτυχισμένες στιγμές. Από τις 27 Ιουνίου~9 Ιουλίου και 18 Ιουλίου σύννεφα απειλούν τον ουρανό σας, ακολουθήστε την διαίσθησή σας και κρατηθείτε γερά. Η πορεία ενός καραβιού δεν αλλάζει με ένα ξαφνικό μπουρίνι, αρκεί να κρατάτε το τιμόνι γερά και να έχετε για πυξίδα τα ομορφότερα όνειρά σας… Βίρα τις άγκυρες!!

Πλανητικό Υστερόγραφο Όσο οι μέρες πλησιάζουν πιο κοντά στις 27 Ιουνίου θα παρακολουθήσουμε εικόνες σκληρής βίας, σοβαρών ατυχημάτων και έντονων γεωφυσικών φαινομένων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η τρομοκρατία μοιάζει με καζάνι που βράζει προετοιμάζοντας σοβαρά χτυπήματα μέχρι τις 20 Ιουλίου. Έξαρση πολεμικών εστιών.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.

Εμείς εδώ, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Avatar photo
AboutMari Giova
Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *