ΑστρολογίαΕτήσιες ΠροβλέψειςΠρωτοχρονιάτικο δελτίο αστρολογικών φαινομένων

Αστρολόγος & Σύμβουλος Feng Shui 
Σύμβουλος Feng Shui Research Center Canada 

τηλ. 6932081799

FB mari.gioba
instagram: mari gioba


Τα δώρα του 2018
Τολμήστε να μεταμορφώσετε τις πληγές σας σε δύναμη, όνειρα και μια νέα αρχή κρατώντας το χέρι όσων αγαπάτε !! 
Χρόνια πολλά και ευλογημένα, καλή χρονιά!

Η αισιοδοξία, η έμπνευση και το όραμα μπορούν να οδηγήσουν μέσα από βαθιές μεταμορφώσεις στην ευτυχία της Αναγέννησης!!!  
Ο Δίας  πλανήτης της τύχης και των ευκαιριών σε αρμονική όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα πλανήτη της μεταμόρφωσης και των ριζικών αλλαγών θα φέρει τα δώρα του σε όλα τα ζώδια στους τομείς που επηρεάζει, σαν ένας αστρικός Άγιος Βασίλης που σκορπάει
χαμόγελα και χαρά και επιβραβεύει όσους βουτήξουν βαθιά και τολμήσουν να απαλλαγούν από το σαθρό, στοχεύοντας σε μια ζωή απαλλαγμένη από το ψεύτικο και χτισμένη στην πιο βαθιά αλήθεια της ψυχής μας.


Ο Δίας σε όψη με τον Πλούτωνα συμβολίζει το φως της ζωής που εξαπλώνεται στις σκιές που κρύβουμε βαθιά μέσα μας. Αυτή η δυνατή όψη μας καλεί να θεραπεύσουμε τις πληγές μας, όσο βαθιά κι αν τις έχουμε κρύψει κ να αναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας. 
θα βρούμε την εσωτερική δύναμη και ενέργεια να γκρεμίσουμε ό,τι δεν είναι αληθινό, για να χτίσουμε πάνω σε γερές βάσεις το δικό μας όνειρο, σαν τα παραμύθια που βγαίνουν αληθινά και ζωντανεύουν τους πιο κρυφούς μας πόθους. Τα όπλα μας θα είναι η πίστη και ο αγώνας, μια πάλη στο σκοτάδι του τέλους και το φως της νέας ζωής, η δύναμη της προσευχής και η ανάγκη να μοιραστούμε και να ενωθούμε ουσιαστικά με τους συνοδοιπόρους μας.

Όλοι θα έχουν την δυνατότητα να λυτρωθούν από φόβους και ανασφάλειες και να έχουν μια ευκαιρία αλλαγής σε έναν τομέα της ζωής τους, ανάλογα με το ζώδιό τους. Η βοήθεια, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά θα δυναμώσουν και θα αγκαλιάσουν πιο ευάλωτους ανθρώπους. Τα συναισθήματα θα γίνουν πιο βαθιά και δυνατά. Η δημιουργία, η φαντασία, η τέχνη, η πίστη μας σε κάτι ανώτερο, οι ευχές και οι προσευχές μας, θα είναι η δύναμή μας, για να μεταμορφώσουμε τη ζωή και τον κόσμο μας. 


Το αστέρι των γιορτών μοιάζει μακρινό κάποιες στιγμές που η ένταση και ο θόρυβος

της καθημερινότητας μας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους και τα όνειρά μας.

Κάποιες στιγμές, κάποιοι θα νιώθουμε μόνοι μας αλλά μόλις περάσει η μπόρα , όλα

θα δείχνουν πιο ήρεμα και πιο ξεκάθαρα από ποτέ!

Η ομορφιά υπάρχει ακόμα και μέσα στο σκοτάδι και στον πόνο, αρκεί να δώσουμε το

χέρι στον διπλανό μας και να θυμηθούμε πως το νόημα των γιορτών κρύβεται στην

ελπίδα, την αγάπη και την γέννηση ενός νέου και πιο αγνού κόσμου. Ενός κόσμου

που θα μας οδηγήσει το δικό μας αστέρι των Χριστουγέννων… αρκεί να κοιτάξουμε

ψηλά και να το ακολουθήσουμε…

Ευτυχώς ο νέος χρόνος δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε ούτε λεπτό… Κρύβει δύο πρόσωπα που άλλοτε θα συμπορεύονται και άλλοτε θα συγκρούονται αλλά πάντοτε με ένα σκοπό… να οδηγηθούμε μέσα από την ένταση, την αλλαγή και την μεταμόρφωση στην αλήθεια και σε αυτά που πραγματικά ποθούμε, όσο κι αν φοβόμαστε να τα προσεγγίσουμε.

Όλα τα ζώδια θα κληθούν από την ειμαρμένη~την μοίρα των αρχαίων Ελλήνων~ να παλέψουν και να ματώσουν μερικές φορές για επώδυνες αλλά αναγκαίες αλλαγές στην ζωή τους. Οι ευκαιρίες και η τύχη θα είναι παρούσες σε όσους τολμήσουν να μεταμορφωθούν και να αναζητήσουν την δική τους αλήθεια και τον δικό τους προορισμό. Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θέλω να σας χαρίσω μόνο τις πιο όμορφες προβλέψεις μου για το νέο χρόνο που γεννιέται. Να σας αποκαλύψω ποιος θα είναι ο τομέας της τύχης για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Γιατί υπάρχει ένας τομέας ευκαιριών για όλα τα ζώδια. Ας τον ακολουθήσουμε και ας επενδύσουμε πιο πολλά σε αυτό το κομμάτι του ζωδίου μας και όλα θα γίνουν πιο φωτεινά…

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ 2018  ΣΤΟ ΚΆΘΕ ΖΩΔΙΟ
~ Σημαντικό το ζώδιο και ο ωροσκόπος σας για τις προβλέψεις, αν θέλετε να μάθετε δωρεάν το ζώδιο του ωροσκόπου σας, επικοινωνήστε μαζί μου στο  
 https://www.facebook.com/mari.gioba
 ή στα στοιχεία επικοινωνίας στην αρχή του άρθρου μου.~


ΚΡΙΟΣ    Αγαπημένα παιδιά του Άρη, σας συνδέει κάτι βαθύ με το νέο χρόνο. Το 2018 θα φωτίσει και θα φέρει ένα σημαντικό δώρο στον τομέα των οικονομικών που έχουν σχέση και με άλλους, είτε αυτά είναι τα οικονομικά του συντρόφου είτε κάποια κληρονομιά, μια σύνταξη ή μια λύση σε ένα οικονομικό αδιέξοδο. Αν έχετε έναν μυστικό έρωτα θα δυναμώσει και θα σας γεμίσει με στιγμές γεμάτες πάθος. Οι πιο βαθιές σας επιθυμίες θα αναγεννηθούν! Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και απελευθερωθείτε απ’ ότι σας κρατάει πίσω, μεταμορφώστε τις σκιές σε δύναμη και φως!ΤΑΥΡΟΣ    Η ισχύς εν τη ενώσει!!! Ο νέος χρόνος για σας φέρνει τα δώρα του στις πιο σημαντικές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένας άνθρωπος που θα θελήσετε να μοιραστείτε μαζί του μια κοινή προσωπική ή επαγγελματική πορεία. Ένας συνοδοιπόρος στο ταξίδι της ζωής, που θα σας στηρίξει και θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας μαζί του. Επομένως ένας γάμος ακόμα και δεύτερος γάμος, μια συμβίωση ή μια επαγγελματική συνεργασία είναι προ των πυλών. Το 2018 μπορείτε να οικοδομήσετε σε γερές βάσεις και να έρθετε κοντά σε όνειρα που μοιάζουν μακρινά αρκεί να αγωνιστείτε με μέθοδικότητα και εμπειρία. Όσοι Ταύροι είναι ήδη παντρεμένοι πιθανόν να ερωτευτούν από την αρχή, να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα ή μπορεί να τους παρουσιαστεί μια ευνοϊκή συνεργασία, που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες. θυμηθείτε, αναζητήστε βοήθεια από άλλους και θα βρείτε λύσεις, απλώστε το χέρι σας και θα βρείτε ένα άλλο χέρι σαν το δικό σας, να σας περιμένει…
ΔΙΔΥΜΟΙ    Έφτασε ο χρόνος που οφείλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας. Να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, το εργασιακό σας περιβάλλον, να θεραπεύσετε το σώμα και την ψυχή σας, να πάρετε ανάσα, να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα στη ζωή σας, με καλές διατροφικές συνήθειες ή μια μέθοδο άσκησης. Βάλτε την δημιουργία στην κάθε μέρα σας. Εκτονωθείτε. Δείτε την δουλειά σας με μια πιο φρέσκια ματιά. Αν αφεθείτε πιθανόν να πάρετε κάποια κιλά και να χάσετε το μέτρο. Γι αυτό υιοθετήστε νέες συνήθειες πιο ευχάριστες για το σώμα και το νου σας που θα μεταμορφώσουν την κάθε σας μέρα!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ     Ευαίσθητα παιδιά της Σελήνης έχετε περάσει δια πυρός και σιδήρου αλλά ο νέος χρόνος θα σας χαρίσει ευκαιρίες για να πάρετε ανάσα, ακόμα και μέσα από ένα τέλος μιας κατάστασης που σας ταλαιπώρησε ή μέσα από ένα αγαπημένο άνθρωπο που θα είναι κοντά σας. Οι ελεύθεροι μπορεί να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα, οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε ένα παιδί, άλλοι μπορεί να δημιουργήσετε μια δική σας δουλειά και σίγουρα όλοι θα ξαναβρείτε την χαρά της ζωής και της δημιουργίας. Αναζητήστε αυτό που σας κάνει χαρούμενους και θα το βρείτε! Δημιουργήστε το πιο όμορφο κομμάτι της ζωής σας με τα πιο λαμπερά χρώματα από την παλέτα του νέου χρόνου. 


ΛΕΩΝ    Το 2018  θα φέρει τα δώρα του σε έναν πολύ σημαντικό τομέα της ζωής σας, στο σπίτι και την οικογένειά σας μια σημαντική αλλαγή ή ευκαιρία θα σας δώσει στιγμές ευτυχίας. Η απόκτηση ενός σπιτιού ή μια μεγάλη ανακαίνιση, η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένειά σας  είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια με την τύχη στο πλευρό σας. Είναι πιθανή και κάποια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία για κάποιους Λέοντες. Ριχτείτε στην μάχη λοιπόν, λαμπερά Λιοντάρια για το κυνήγι των ευκαιριών αλλά προσέξτε μην υπερβάλλετε, το μέτρο είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ    Το 2018  ανήκετε στα ζώδια που θα ευνοηθούν  αλλά θα χρειαστεί να προσπαθήσετε και να κοπιάσετε γι’ αυτό, κάτι που εσάς δεν σας κουράζει μια και είστε από τα πιο εργατικά ζώδια και ό,τι έχετε καταφέρει στη ζωή σας είναι με σκληρή δουλειά. Οι ευκαιρίες θα σας δοθούν μέσα από την επικοινωνία, ένα ταξίδι ή άτομα του περιβάλλοντός σας. Αν κάτι στην υγεία σας σας προβληματίζει θα βρείτε διέξοδο ή θα βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Ευκαιρίες για την αγορά μεταφορικού μέσου, για σπουδές, εμπόριο, αγοραπωλησίες, συμφωνίες, μια μετακόμιση και ταξιδάκια είναι στο πρόγραμμα των πιθανών ευκαιριών του 2018. Ανοιχτείτε στους γύρω σας, συζητήστε, επικοινωνήστε τις ιδέες σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Χτίστε σε γερές βάσεις με την στήριξη του Κρόνου και στραφείτε στις ρίζες σας, για να πάρετε δύναμη και να προχωρήσετε μπροστά!ΖΥΓΌΣ    Το 2018  ένα όνειρό σας μπορεί να πραγματοποιηθεί και να σας χαρίσει υψηλή αυτοεκτίμηση και μια αίσθηση ασφάλειας. Η νέα χρονιά θα σας δώσει  την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, να αποκτήσετε ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο ή ακόμα και να σταθεροποιήσει μια σημαντική προσωπική σας σχέση. Το κλειδί όλων αυτών των δώρων το κρατάτε στα χέρια σας και λέγεται πίστη στον εαυτό σας, αυτοκτίμηση, διεκδίκηση και συνεργασία. Τον νέο χρόνο μπορεί να αυξήσετε τον κύκλο των φίλων σας ή τον κύκλο ανθρώπων με κοινό στόχο και όραμα και να βρείτε ισχυρή βοήθεια από σημαντικά πρόσωπα. Διεκδικήστε και αποκτήστε ό,τι επιθυμείτε!ΣΚΟΡΠΙΟΣ    Καλωσορίστε το 2018 γοητευτικοί Σκορπιοί, γιατί η είσοδος της νέας χρονιάς θα σας χαρίσει επέκταση, ευκαιρίες, τύχη, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Με την βοήθεια σημαντικών ευκαιριών και ανθρώπων ανοίγονται νέοι δρόμοι μπροστά σας, ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής, που θα αποδώσει καρπούς και χαρές. Ευχηθείτε το μεγαλύτερο δώρο και αν το κυνηγήσετε θα ανοίξει η πόρτα της τύχης για σας. Είστε δυνατοί και με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στο πλευρό σας θα κατακτήσετε ένα όνειρό σας. Μπορεί να είναι ο έρωτας της ζωής σας, ένας γάμος, η γέννηση ενός παιδιού, μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία. Επικοινωνήστε, ταξιδέψτε, τολμήστε να μεταμορφωθείτε. Ένα νέο κεφάλαιο σας περιμένει στο βιβλίο της ζωής σας και είναι στο χέρι σας μια μαγική πένα, για να το γράψετε…ΤΟΞΟΤΗΣ    Το 2018  η ζωή σας θα πάρει χρώμα από τις ενέργειες της μεταμόρφωσης και των βαθιών αλλαγών που οδηγούν στην αναγέννηση . Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσετε έναν κύκλο ζωής, να κλείσετε παλιές υποθέσεις, να ασχοληθείτε με την ψυχή σας και το παρελθόν σας. Αν το θελήσετε θα μάθετε από τα πιο κρυφά σας συναισθήματα και σκέψεις που είχατε θάψει πολύ βαθιά. Μπορείτε να βρείτε και να αναγεννήσετε ένα κομμάτι σας που είχατε ξεχάσει αλλά πάντα υπήρχε μέσα σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, αναζητήστε τους γιατρούς της ψυχής και του σώματος, προσευχηθείτε, κάντε μεγάλα όνειρα, πιάστε την αθάνατη κλωστή του πεπρωμένου σας και μεταμορφώστε  το πιο δικό σας κομμάτι και το πιο βαθύ αυτό που πάντα κρύβατε, την ψυχή σας…   


   
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ    Όνειρα, επιθυμίες, στόχοι και συντροφικότητα ισχυροποιούνται μέσα από φίλους, συλλόγους, πολιτική και ισχυρά πρόσωπα, αρκεί να το προσπαθήσετε και να δώσετε μια ευκαιρία σε ενδιαφέροντες ανθρώπους να μπούν  στην ζωή σας.  Το κλειδί της τύχης για σας υπάρχει σε μια ομάδα ανθρώπων με κοινό σκοπό. Αναζητήστε συμμαχίες και συντρόφους και εργαστείτε σκληρά και συνετά, για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο κύκλος των φίλων σας θα ανοίξει και θα σας φέρει νέα ενδιαφέροντα. Μέσα από έναν ευρύτερο κύκλο γνωριμιών ή φίλους είναι πιθανό να γνωρίσετε έναν έρωτα. θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι με πολλά νέα ενδιαφέροντα που θα ολοκληρώσουν την ζωή σας αρκεί να θυμάστε τα διδάγματα όσων ζήσατε!ΥΔΡΟΧΟΟΣ      Στο πιο ψηλό σημείο του ωροσκοπίου σας, το Μεσουράνημα σας, θα φέρει τα δώρα του ο νέος χρόνος και θα σας χαρίσει κάτι από την λάμψη του στην καριέρα, την κοινωνική σας θέση και την φήμη σας. Πιθανή μια νέα ευκαιρία για εργασία, μια προαγωγή  στην ήδη υπάρχουσα  δουλειά σας, κοινωνική αναγνώριση και καταξίωση και ναι γιατί όχι , ένας γάμος! Σημαντικές ευκαιρίες  προβολής των ταλέντων και των ικανοτήτων σας.  Αποδεχτείτε κάθε πρόσκληση σε κοινωνικό γεγονός, κάντε νέες συμμαχίες ή συνεργασίες στον επαγγελματικό σας  χώρο και απολαύστε την αναγνώριση που σας αξίζει. Τολμήστε ακόμα και ένα σημαντικό άνοιγμα στη δουλειά σας. Ανοίξτε την καρδιά και το σπίτι σας στο φως της νέας χρονιάς που γεννιέται!ΙΧΘΥΕΣ      Τυχεροί και ευλογημένοι, από ένα σπάνιο πλανητικό φαινόμενο, μια και οι δύο δικοί σας πλανήτες Δίας και Ποσειδώνας αλλά και ο Πλούτωνας με την σοφία του Κρόνου ενώνουν τις δυνάμεις τους,  για να μεταμορφώσουν την ζωή σας. Είναι σαν να ανακαλύπτετε ένα μαγικό λυχνάρι, που τρίβοντάς το με την πίστη σας θα πραγματοποιούνται οι ευχές  σας! Ναι είναι αλήθεια, μετά από πολλά προβλήματα, ανατροπές και δοκιμασίες, σταδιακά θα αλλάξει το πλάνο της ζωής σας με μια σημαντική ευκαιρία, που μπορεί να έρθει από το εξωτερικό, ξένους, ένα μεγάλο ταξίδι, νομικές υποθέσεις, μακρινούς συγγενείς και φίλους ή μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινά οράματα και όνειρα. Ευχηθείτε και θα πραγματοποιηθεί, αρκεί να μην παρασυρθείτε μακριά από τους στόχους σας και να φερθείτε με την σύνεση και την σοφία που φέρνει το καταστάλαγμα των χρόνων. Η τύχη θα σας χτυπήσει την πόρτα αλλά είναι στο χέρι σας να της ανοίξετε διάπλατα την πόρτα της ζωής σας, για να την αλλάξει θεαματικά!

Σας ευχαριστώ που ήσασταν κοντά μου όλο το 2017 και μοιραστήκαμε όνειρα και ιδέες. Όταν γράφω, σκέφτομαι ότι σας μιλάω και επικοινωνώ μαζί σας με έναν πιο βαθύ και ουσιαστικό τρόπο. θέλω να ξέρετε πως σας νιώθω κοντά μου και εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει ακόμα πιο κοντά, να μας κάνει πιο δυνατούς και να μεγαλώσει την συντροφιά μας στο φωτεινό ταξίδι της γνώσης των αστεριών και της ζωής. 

Θυμηθείτε το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.  Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.   Εμείς εδώ  θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το MARIGIOVA.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Από την Mari Giova

Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://marigiova.gr/wp-content/uploads/2021/04/planets_footer-blue.png

Ακολουθήστε με στα social

MariGiova.gr | 2021 - All Rights Reserved © | weblegends.gr