Λίγα πράγματα για μένα

Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μου την αγάπη μου για την Αστρολογία

Η Μάρι2020-11-01T21:39:10+02:00

Ας γνωριστούμε

Είμαι Αστρολόγος με ειδίκευση στην ψυχολογική (συμβουλευτική) Αστρολογία και σύμβουλος προσωπικής εξέλιξης και ενεργειακής διακόσμησης ~ Feng shui με σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Έχω την τιμή να ανήκω στους 10 Έλληνες που έχουν πάρει το Higher Feng shui diploma~ Ανώτατο δίπλωμα Feng shui.

Πιστεύω στην Αστρολογία που βοηθάει τους Ανθρώπους να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους αλλά και τους άλλους και μέσα από την γνώση αυτή να πάρουν στα χέρια τους την ζωή τους.

Η αγάπη μου για την Αστρολογία ξεκίνησε από 12 χρονών με βιβλία και μαθήματα, ακολουθώντας από ένστικτο μια εσωτερική μου ανάγκη και τις οικογενειακές μου ρίζες από την γιαγιά και προγιαγιά μου.

Παράλληλα σπούδασα κοινωνικές επιστήμες και εξειδικεύτηκα στην συμβουλευτική ψυχολογία.
Από το 2014 έχω προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στο blog μου.

Αστρολογία

Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν. Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.

Feng Shui

Μια διαφορετική πρόταση διακόσμησης. Δώσε άλλο χρώμα και θετική ενέργεια στο χώρο σου με την αρχαία γνώση του σύμπαντος.

Ενεργειακές Τεχνικές Αυτοβελτίωσης & Life Coaching

Η γη μας δίνει την ενέργεια και την δύναμη της μέσα από τους πολύτιμους λίθους και οι αστερισμοί των ζωδίων στον ουρανό, δένουν μαγικά με τον κάθε λίθο, χαρίζοντας στον κάτοχο του  προστασία, αρμονία με την συμπαντική σοφία, δύναμη και θετική ενέργεια.

MEDIA

Από το 2014 έχω προβλέψει σημαντικά παγκόσμια γεγονότα με ακριβείς ημερομηνίες τόσο στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο όσο και στο blog που διατηρούσα.

Πρόσφατη συνεργασία μου στην τηλεόραση, είναι στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια “Ανίτα Κοίτα”. Στο Ραδιόφωνο συνεργάζομαι σταθερά με τον Βασίλη Νομικό, στον Επικοινωνία 94FM.

Αννίτα Κοίτα OPEN TV 2019-2020

Τα Σαββατοκύριακα στο OPEN TV δίνουμε συμβουλές για τη διακόσμηση του χώρου σας με τη βοήθεια του Feng Shui και όχι μόνο!

Dr. No με τον Βασίλη Νομικό Επικοινωνία 94FM

Κάθε μήνα κλείνουμε Ραδιοφωνικό ραντεβού με τον Dr. No, Βασίλη Νομικό στον Επικοινωνία 94FM για να αναλύσουμε τις τάσεις των ζωδίων!

Αρθρογραφία στο iGynaika.gr
by Evi Vasvardi

Στο igynaika.gr, δημούργημα της Εύης Βισβάρδη, φιλοξενούνται τα άρθρα μου, που με μεγάλη χαρά γράφω για όλους εσάς που μοιράζεστε την αγάπη μου για την Αστρολογία!

Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα